Șobolănimea și șoricimea de pe yogaesoteric și Lux Sublima a intrat în degringoladă și nu mai știe pe unde să se mai ascundă de cursanții care întreabă DE CE NU SE PREZINTĂ ODATĂ LA TESTUL ADEVĂRULUI !?

Zeci de cursanți MISA mă asaltează cu telefoane și mailuri pentru a mă întreba dacă am fost contactat de către cei de la MISA pentru  a vedea și filma fantomatica lucrare “The Mystic Lady”, despre care se adună din ce în ce mai multe dovezi că nu a existat și nu avea cum să existe.

Sunt curios ce fel de tertip vor încerca șobolăneii care trăiesc de pe spatele acestui frumos tortuleț numit Școala de yoga MISA.

Până acum, minciuna lor a avut așa cum spuneau chiar ei, picioare suficient de scurte încât să nu ajungă la confruntarea cu Adevărul. Evident, probabil că vor invoca lipsa unui răspuns prin faptul că au fost prea ocupați să organizeze parodia de marș (ne-aprobat), transformată în lanț uman în jurul Băncii Naționale (ne-aprobată), eșuată în final într-o jalnică adunare în țarcurile jandarmeriei, la Piața Universității, de mâine dupăamiază – totul chipurile ÎMPOTRIVA MASONERIEI. Revenim cu amănunte.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares