obolnimea i oricimea de pe yogaesoteric i Lux Sublima a intrat n degringolad i nu mai tie pe unde s se mai ascund de cursanii care ntreab DE CE NU SE PREZINT ODAT LA TESTUL ADEVRULUI !?

Zeci de cursanți MISA m asalteaz cu telefoane și mailuri pentru a m ntreba dac am fost contactat de ctre cei de la MISA pentrua vedea și filma fantomatica lucrare “The Mystic Lady”, despre care se adun din ce n ce mai multe dovezi c nu a existat și nu avea cum s existe.

Sunt curios ce fel de tertip vor ncerca obolneii care triesc de pe spatele acestui frumos tortule numit coala de yoga MISA.

Pn acum, minciuna lor a avut aa cum spuneau chiar ei, picioare suficient de scurte nct s nu ajung la confruntarea cu Adevrul. Evident, probabil c vor invoca lipsa unui rspuns prin faptul c au fost prea ocupai s organizeze parodia de mar (ne-aprobat), transformat n lan uman n jurul Bncii Naionale (ne-aprobat), euat n final ntr-o jalnic adunare n arcurile jandarmeriei, la Piaa Universitii, de mine dupamiaz – totul chipurile MPOTRIVA MASONERIEI. Revenim cu amnunte.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.