Feed on
Posts
Comments


Șobolănimea și șoricimea de pe yogaesoteric și Lux Sublima a intrat în degringoladă și nu mai știe pe unde să se mai ascundă de cursanții care întreabă DE CE NU SE PREZINTĂ ODATĂ LA TESTUL ADEVĂRULUI !?

Zeci de cursanți MISA mă asaltează cu telefoane și mailuri pentru a mă întreba dacă am fost contactat de către cei de la MISA pentru  a vedea și filma fantomatica lucrare “The Mystic Lady”, despre care se adună din ce în ce mai multe dovezi că nu a existat și nu avea cum să existe.

Sunt curios ce fel de tertip vor încerca șobolăneii care trăiesc de pe spatele acestui frumos tortuleț numit Școala de yoga MISA.

Până acum, minciuna lor a avut așa cum spuneau chiar ei, picioare suficient de scurte încât să nu ajungă la confruntarea cu Adevărul. Evident, probabil că vor invoca lipsa unui răspuns prin faptul că au fost prea ocupați să organizeze parodia de marș (ne-aprobat), transformată în lanț uman în jurul Băncii Naționale (ne-aprobată), eșuată în final într-o jalnică adunare în țarcurile jandarmeriei, la Piața Universității, de mâine dupăamiază – totul chipurile ÎMPOTRIVA MASONERIEI. Revenim cu amănunte.

loading...

5 Responses to “Au trecut trei zile de la provocarea TESTULUI ADEVĂRULUI: comparația PE VIU, CU MARTORI, FILMATĂ, a lucrării “The World of Tantra”, cu fantomatica “The Mystic Lady”. Evident, minciuna are picioare scurte. Nu am fost contactat pentru a realiza TESTUL ADEVĂRULUI. Scor 2 – 0 pentru Adevăr.”

 1. gb says:

  Domnule rapcea, v-au suspendat pe o perioada limitata din functia de yoghin care suporta cu stoicism de ani de zile spalarea de creiere cu infomatii amestecate despre crestinism,hinduism etc…dupa cum se observa , nu au gasit altceva mai bun decat sa va scoata de acolo sa nu cumva sa reusiti sa “infectati” cu informatii de bun simt si bruma de creduli care mai sunt la curs…

 2. constantin says:

  eu nu pot sa inteleg de ce mai mergi acolo, daca spui ca tot ce fac aia acolo e o tampenie si e ceva fals si se spala creiere. sa inteleg ca esti singurul de acolo care nu are creierul spalat? sau ca tie nu au reusit sa-ti spele creierul? serios, acum, esti ridicol.

 3. lorena says:

  Eu nu cred ca scan-urile sunt o facatura, ci intreaga carte.
  Cartea Mystic Lady, fotografiata (nu pare a fi scanata cu un scanner, ci fotografiata) pe yogaesoteric, nu seamana cu nimic din ce a publicat Brajamādhaba Bhaṭṭācārya. Pe books.google.com exista o lista intinsa pe 3 pagini cu carti scrise de el. Cine cunoaste bengali, poate sa ne spuna cum se numesc toate cartile. In 1981 apare o singura carte. Se poate observa diferenta de stil a copertei:
  http://books.google.com/books?id=TKyGopciDRgC&q=inauthor:%22Brajam%C4%81dhaba+Bha%E1%B9%AD%E1%B9%AD%C4%81c%C4%81rya%22&dq=inauthor:%22Brajam%C4%81dhaba+Bha%E1%B9%AD%E1%B9%AD%C4%81c%C4%81rya%22&hl=en&ei=kEPVTuH4IYj44QSH993RAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=6&ved=0CEIQ6AEwBQ

  Probabil romanasii nostri au publicat cartea The Mystic Lady in engleza, pentru cursantii straini, ca o traducere fidela a versiunii romanesti, dar in mod evident neavand drepturi de autor pentru asa o facatura, au trecut la caseta tehnica niste bazaconii. Anul de copyright (respectiv 1981), daca exista asa ceva, se stie ca nu e neaparat anul publicarii. O carte poate fi scoasa in mai multe editii dupa ce se obtine dreptul de autor. Oricum, dupa culoarea, desenul si calitatea copertei, pare a fi publicata in anii 90 sau chiar dupa 2000. N-au pus shaktoze pe coperta, deoarece strainii au totusi gusturi mai rafinate, si nici Druuna lui Serpieri, pt ca in mod evident nu aveau drept de autor pt desenele ei.

 4. rasarit says:

  >>comment sters de F. pentru ca se repeta<<

 5. HanNaSolo says:

  Toata stima d-lui Rapcea pentru confruntarea documentata perfect….Am citi pe site-ul MISA cele scrise despre dl Rapcea, cu acelasi limbaj de lemn, tipic MISA,limbaj folosit persuasiv, utilizat la spalarea mintii adeptilor si transformarea lor in surse de bani…

  Imi amintesc de ce spunea Gurdjieff, in “In Cautarea Miraculosului” …”De ce crezi ca merg oamenii la biserica ? Pentru ca acolo SUNT FEMEI ! Toata viata se invirte in jurul centrului sexual…”

  Acum, adaug, “De ce crezi ca merg oamenii la MISA ?” Pentru ca acolo SEXUL E LA LIBER ! Propovaduit ca o Cale de Eliberare, etc…. Personal am participat la un concurs Miss Shakti, (proba secreta) si…sincer….mi-am schimbat parerea de spiritualitatea propovaduita de MISA, vazind promiscuitatea de la acel concurs filmat de operatori carora le curgeau balele….

  Felicitari dl Rapcea pentru cele scrise ! Felicitari pentru dovezile aduse depsre adevarata fata a MISA si GB…

Leave a Reply