VIDEO. SENATORII I-AU “CASTRAT” PE PEDOFILI. Deputat PDL: “Foarte mulți dintre copiii abuzați sexual devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual”

“Foarte mulți dintre copiii abuzați sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce în ce mai mare”. Declarația, deosebit de tranșantă, îi aparține lui Marius Spânu, deputat PDL, unul dintre inițiatorii proiectului de lege privind castrarea chimică a pedofililor, și a fost făcută după ce proiectul a fost aprobat tacit de Senat.

Democrat-liberalul susține că foarte mulți copii abuzați sexual devin homosexuali și că s-a ajuns la un punct în care trebuie luate măsuri.

“Trebuie să ne gândim ce se întâmplă cu un astfel de copil. Din punctul meu de vedere este mai mult decât o crimă, îl marchezi pe acest copil toată viața. Din contră, datorită acestui abuz foarte mulți devin la rândul lor homosexuali. Este ca o spirală care devine din ce în ce mai mare.(…) Sunt cazuri statistice în care se arată că foarte mulți dintre cei abuzați în copilărie devin la rândul lor homosexuali”, a declarat pentru gândul deputatul Spânu.

El susține că opțiunea de castrare chimică a pedofililor recidiviști nu “reprezintă mare lucru”, deoarece se “inhibă doar niște impulsuri”, dar nu se afectează viața sau drepturile fundamentale ale omului.

După cum se poate vedea în interviul video acordat gândul, la minutul 04:49, democrat-liberalul spune că “nu este normal să fii homosexual“. Deputatul Spânu își continuă ideea explicând că aceștia “nu își iau medicamentele”, fără să se înțeleagă foarte clar dacă se referă la homosexuali sau pedofili. Deputatul Spânu însă consideră pedofilia ca fiind “o ramură a homosexualității”.

Vă prezentăm în continuare citatul integral pe care îl puteți asculta, la minutul 05:30: “Nu am văzut homosexual care să se ducă să-și facă tratamentul care există la ora aceasta ca să își înăbușe aceste porniri. Aici vorbim despre o ramură a homosexualilor, vorbim de pedofilie, atentatul asupra unor copii mici, nu printr-un accept reciproc și aici se poate discuta, eu nu sunt de acord nici măcar cu homosexualitatea, înțeleg anumite lucruri, sunt deschis la minte dar se trece peste o limită peste care eu personal nu aș putea trece”

Potrivit acestuia, fenomenul abuzării copiilor minori a luat amploare și mai multe țări “intră în firăraiele Internetului” pentru a îi descoperi pe cei care fac astfel de fapte.

Proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor a trecut tacit de Senat, iar cameră decizională este Camera Deputaților. Marius Spânu a declarat că mulți colegi din PDL și coaliția de guvernare, dar și din USL ar vota această inițiativă legislativă, însă le este teamă. Proiectul urmează să fie discutat în Comisia de Sănătate și cea Juridică, după care va primi votul final în plen.

“Dacă ar fi vot secret, cred că am avea o majoritate de tipul celei necesare pentru schimbarea Constituției. Există anumite presiuni asupra unor colegi, din punct de vedere mediatic, din partea anumitor asociații ș.a.m.d.m, dacă ar fi vot secret am putea modifica cu votul acesta și Constituția. Sunt subiecte considerate tabu, la care un om politic nu trebuie să se expună, preferăm să întoarcem capul în cealaltă parte, la fel cum trecem pe lângă oamenii fără adăposturi și ne facem că nu-i vedem. Sunt lucruri care nu sunt confortabil de susținut politic, mulți colegi preferă să nu intre într-un subiect controversat. Este mult mai ușor că trebuie mărite pensiile, salariile”, a declarat deputatul democrat-liberal.

Proiect, susținut de 15 deputați PDL

Cei 15 inițiatori de la PDL sunt: Boghicevici Claudia, Cionca-Arghir Iustin-Marinel, Croitoru Cătălin, Gheorghe Tinel, Ghiță-Eftemie Stelian, Holdiș Ioan, Leșe Doru Brașoan, Păduraru Nicușor, Pirpiliu Ștefan Daniel, Popoviciu Alin Augustin Florin, Rogin Marius, Rusu Valentin, Spînu Teodor-Marius și Șandru Mihaela Ioana.

Inițiativa privind prevenirea violenței și abuzurilor sexuale asupra minorului prevede ca făptuitorul găsit vinovat de violență și abuz sexual asupra minorului și condamnat pentru circumstanțe agravante de abuz sexual să primească o pedeapsă suplimentară prin “inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice”, pentru a se preveni, astfel, recidiva.
De asemenea, potrivit proiectului, condamnatul acuzat de pedofilie ar urma, să fie în continuare sub supraveghere, prin monitorizare GPS și după ce și-a ispășit pedeapsa.

Comisia juridică și cea pentru drepturile omului din Senat au avizat negativ propunerea legislativă, la fel și Consiliul legislativ. De asemenea, guvernul nu susține inițiativa deocrat-liberalilor. În punctul de vedere transmis la parlament, executivul precizează că instituția pedepsei suplimentare nu există.

Sursa: Gandul

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares