Feed on
Posts
Comments

Astăzi orele 13, la Țeapa din piața Revoluției, în dreptul ministerului de Interne al României, va avea loc o manifestație publică dedicată atenționării opiniei publice asupra pericolului reprezentat de organizațiile masonice, care prin agenda lor proprie, anti-românească și anti-națională, prin influența politică și financiară, tind să distrugă valorile și principiile statelor naționale în scopul creerii unui imperiu planetar masonic, un stat totalitar în care indivizii sunt controlați prin forță și teroare.

Banca Națională a României este principalul instrument de implementare a Noii Ordini Mondiale în România, prin politica economică pe care o duce, de subjugare economico-financiară a populației și Statului Român de către oculta financiară masonică, prin intermediul băncilor.

Se va cere:

1. Demiterea masonului Mugur Isarescu din functia de guvernator B.N.R.

2. Denuntarea acordului cu F.M.I.

3. Nationalizarea bancilor si protejarea capitalului romanesc.

4. Amanarea platii datoriilor populatiei fata de banci pana cand Romania va avea deficit bugetar 0.

5. Aurul de la Rosia Montana pentru romani in Banca Nationala.

loading...

One Response to “Astăzi, de la ora 13, miting anti-masonic la țeapa din Piața Revoluției.”

 1. Ana says:

  Pentru autorul site-ului – MIhai Rapcea.
  Ce parere aveti de domnul Rudan, care a recunoscut singur ca este mason in presa si bunul sau colaborator Cristian Patrut?
  A, site-ul dumneavoastra afisa la un moment pe browser adresa site-lui domnului Rudan si apoi rapcea.ro. Nu stiu precis de ce, dar aveati o conexiune in functionarea site-ului.
  Daca va bazati pe posibilele calitati ale unor masoni din imediata dvs. apropiere, sunteti sigur ca Mugur Isarescu nu ar putea fi si el un ”om bun”?
  sau
  Daca masoneria oricum l-ar ”strica” pe dl. Mugur Isarescu, indiferent cum este el ca om, atunci inseamna si ca unii prieteni sau colaboratori ai dvs ”nu sunt chiar in regula?”
  Eu cred ca lucrurile sunt mai complexe, nu sunt numai in alb sau negru (si asta poate chiar si pentru dvs).
  Daca cumva vreti sa spuneti ca unii masoni ar putea ”fi buni”, atunci aduceti-va aminte ca asa au ajuns, probabil, si unii masoni in conducerea BOR. Fiindca s-a zis ca ”sunt, totuși, oameni buni”.
  Succes in cele bune!

Leave a Reply