Prima scoala de sex, deschisa in Austria
Cei care vor sa invete sa iubeasca si trupeste se pot scoli intr-o institutie dedicata lor in exclusivitate, deschisa recent in Austria, prima de acest gen din lume.

Scoala Internationala de Sex de la Viena, deschisa de o suedeza, Ylva-Maria Thompson, percepe o taxa de 1.600 de euro pe trimestru, conformDaily Mail.

Studentii sunt cazati in aceeasi cladire, indiferent de sex, iar profesorii se asteapta ca acestia sa puna in practica tot ceea ce invata la cursuri.

Oricine simte ca are un apetit peste medie pentru acest obiect de studiu se poate inscrie la “primul colegiu din lume de sexualtitate aplicata”, cu conditia sa nu aiba mai putin de 16 ani.

Asa cum e si firesc, la finele stagiului elevii vor primi un certificat care sa le ateste cunostintele. Dupa cum se lauda cea care a deschis aceasta scoala, “educatia pe care o oferim nu se bazeaza pe teorie, ci pe practica”. Se studiaza pozitiile sexuale, tehnicile de a mangaia, anatomia.

Aparitia scolii nu este privita cu ochi buni de toata lumea, deja reclamele fiind interzise pe canalele de televiziune austriece.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *