A trecut o săptămână de la provocarea TESTULUI ADEVĂRULUI: comparația PE VIU, CU MARTORI, FILMATĂ, a lucrării “The World of Tantra”, cu fantomatica “The Mystic Lady”. Evident, minciuna are picioare scurte. Nu am fost contactat pentru a realiza TESTUL ADEVĂRULUI. Scor 7 – 0 pentru Adevăr. Mai facem o încercare: îi invit pe reprezentanții Lux Sublima și MISA la emisiunea din această seară, de la Zeus TV, unde să își arate în direct toate dovezile.

n aceast sear (2.12.2011) DE LA ORELE 22, sunt invitatul lui Luis Lazarus, la Zeus TV, ntr-o emisiune pe tema MISA. De la momentul la care am fost invitat și am confirmat participarea la emisiune, am solicitat n mod expres ca n platou s fie prezenți minim un reprezentant al MISA, și am oferit productoarei emisiunii numerele de telefon de la Biblioteca MISA, precum și numrul de telefon mobil al Gabrielei Ambruș, președinta MISA.

Sunt curios dac cei care m-au calomniat, njurat porcit și demonizat prin toate mijloacele, vor avea tupeul s și arate fața la aceast confruntare public. EU CRED C NU ! Ca de obicei, se vor ascunde ca niște șoricei (nici mcar șobolani), n ntuneric, pentru c nu pot face faț Luminii Intense a Adevrului. ns este scris și n Biblie (carte pe care cei de la MISA se jur la tot pasul): TOT CEEA CE SE FACE N NTUNERIC VA IEȘI (MAI DEVREME SAU MAI TRZIU) LA LUMIN !

PS: și o poz, cu dedicație, de la IntenseLight 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *