de Mihai Spiridon

În martie 2010, SUA a adoptat o lege privind sănătatea care prevede obligativitatea implantării cu microcipuri RFID a tuturor cetățenilor americani până în anul 2013. Dincolo de pretinsele „intenții bune” (în realitate, goana după profit) ale corporațiilor producătoare și distribuitoare de dispozitive RFID, această tehnologie – extrem de invazivă asupra vieții umane și a trupului – merită să fie studiată cu foarte multă atenție. Dezvăluiri cutremurătoare recente au arătat faptul că unul dintre scopurile urmărite de „elita” satanică mondială este controlul total și permanent al populației pământului și în acest sens una dintre modalitățile predilecte pentru a reuși aceasta este introducerea pe scară largă a implanturilor cu microcipuri RFID. Nick Rockefeller, membru important al „elitei iluminate”, care conduce din umbră planeta Pământ, a recunoscut acest plan criminal în conversațiile avute cu regizorul american Aaron Russo, care a făcut dezvăluiri în anul 2008 despre conspirația cumplită împotriva umanității a francmasonilor elitiștii.

În ciuda propagandei intens mediatizate pe care o efectuează la ora actuală guvernul american și companiile care promovează implanturile cu microcip, există numeroase voci ale unor cercetători, politcieni și jurnaliști care atrag atenția asupra pericolelor reale ale dispozitivelor de supraveghere, atât la nivelul vieții individuale, cât și la nivelul societății umane.
Ironia și totodată inadvertența procesului de implementare a tehnologiei RFID este aceea că, directorii de marketing ai companiilor distribuitoare își comercializează microcipurile în primul rând în sectorul pentru sănătate, ascunzând potențialilor clienți faptul că implanturile cu microcip cauzează tumori maligne. În septembrie 2007, agenția de presă Associated Press a dat publicității un articol amănunțit și uluitor, conform căruia „microcipurile testate pe cobai în laborator au produs cancer”.

Un alt aspect deosebit de îngrijorător al tehnologiei RFID și pe care toți oamenii ar trebui să îl cunoască este faptul că prin intermediul comenzilor provenite de la niște calculatoare imense și extrem de performante care deja există la ora actuală, se pot modifica undele cerebrale ale subiecților cărora li s-a implantat un cip.
Potrivit cercetătoarei dr. Rauni Kilde, fost ministru al sănătății din Finlanda, SUA plănuiește în secret implantarea cipurilor la nou-născuți. Dr Kilde a precizat într-un articol distribuit doctorilor și studenților la medicină: „ființele umane cărora li s-a implantat un microcip RFID pot fi urmărite oriunde. Undele lor cerebrale pot fi controlate prin comenzile unor supercalculatoare și este posibilă chiar alterarea lor prin modificarea frecvențelor. În cadrul experimentelor secrete cu privire la această tehnologie au fost folosiți pe post de cobai, prizonieri, soldați, pacienți ai instituțiilor mentale, copii handicapați, oameni surzi și orbi, homosexuali, femei singure, persoane în vârstă, copii de școală și oricare alt grup considerat „marginal” de către elita de experimentatori. Experiențele prizonierilor din Închisoarea Statală Utah (SUA) au fost publicate și sunt foarte șocante pentru orice ființă umană înzestrată cu bun-simț.”

Chiar și cu 60 de ani în urmă, în  timpul războiului din Vietnam, se făceau experimente de control al emoțiilor umane prin intremediul tehnologiei RFID, soldaților americani fiindu-le implantate microcipurile denumite Rambo, cu scopul de a le amplifica fluxul de adrenalină din sânge. Potrivit spuselor dr. Carl Sanders, inventatorul IMI („intelligence manned interface biotic” – interfața electronică biotică implantată în ființele umane), controlul și influențarea comportamentului subiecților umani prin intermediul dispozitivelor RFID a fost una dintre tehnicile testate în timpul războiului din Irak.

Supercalculatorul de 20 de miliarde biți pe secundă care este amplasat la sediul NSA (National Security Agency – Agenția Națională de Securitate), cu ajutorul unui sistem de supraveghere la distanță (Remote Monitoring System –  RMS), a putut „să vadă și să audă” ceea ce soldații, cărora li se implantaseră cipuri, trăiau pe câmpul de luptă.
Atunci când un microcip de 5 micrometri (diametrul unui fir de păr este de aproximativ 50 de microni) este implantat în nervul optic, acesta recepționează impulsurile neuronale ale creierului, care codifică într-un anumit mod percepțiile senzoriale și experiențele pe care le trăiește ființa umană respectivă. Odată ce au fost transferate și stocate într-un calculator, aceste neuro-impulsuri pot fi retransmise în creierul persoanei respective prin intermediul microcipului, pentru a fi reexperimentate. Folosind RMS, un calculator aflat la sol poate trimite mesaje electromagnetice sistemului nervos uman influențând acțiunile subiectului. Prin RMS, persoanelor sănătoase li se pot induce halucinații și se pot confrunta cu fenomene stranii, cum ar fi acela de a auzi voci. Stimularea electromagnetică poate de asemenea modifica undele cerebrale ale unei persoane, afectând activitatea musculară și conducând la crampe foarte dureroase.

Dacă oficialii de la Washington nu spun nimic despre aceste lucruri cutremurătoare care sunt în legătură cu tehnologia RFID, merită să ne întrebăm oare ce intenții cumplite se pot ascunde, de fapt, în spatele „grijii pentru siguranța sănătății cetățenilor”?
Având în vedere aspectele foarte importante pe care le implică tehnologia RFID, legislația cu privire la cipuri și implantarea lor la oameni ar trebui să fie clară și suficient de complexă pentru a proteja interesele cetățenilor, dar în schimb ea lipsește aproape cu desăvârșire.

În spiritul aroganței specifice ideologiei masonice luciferiene, Guvernul american vrea să facă experimente de control total al populației prin intermediul cipurilor RFID, manipulându-și cu nerușinare cetățenii, fără să pomenească nimic despre pericolele reale ale acestei tehnologii revoluționare de supraveghere.
Dacă studiem cu atenție această lege ne dăm seama că Guvernul american nu are, de fapt, intenția de a pune pe primul loc siguranța cetățenilor săi, printr-o cercetare adecvată a tehnologiei RFID, ci doar de a oferi un cadru propice pentru punerea în practică a planurilor satanice ale elitei masonice. În cadrul Legii HR3200, se specifică faptul că americanii vor trebui„să accepte implantul unui dispozitiv medical de clasa a 2-a (adică cipul RFID) care va fi conectat atât la contul bancar, cât și la registrul tuturor datelor  privind sănătatea fiecărui individ, cu scopul de a se alinia la planul pentru sănătate al Guvernului, fără a fi luat în considerare dacă regularizările finale au fost încheiate.”

Scurt istoric al legii HR3200

Anul 2004: Dispozitivele implantabile de clasa a II-a (cipuri RFID) primesc aprobarea FDA (Administrația pentru hrană și medicamente) împreună cu sistemul Verichip VeraMed (singurul sistem RFID care a primit aprobarea FDA) pentru înregistrarea electronică a dosarelor pentru sănătate. În Legea pentru Hrană, Medicamente și Cosmetice este precizat că un dispozitiv implantabil de clasa a II-a este „un sistem transmițător de radio frecvență implantabil, folosit pentru identificarea pacienților și stocarea unor informații asupra sănătății lor”.

Anul 2009: Legea pentru recuperare și reinvestiție a autorizat repartiția a 23 miliarde de dolari ca fonduri de investiție pentru tehnologia informației (IT) pentru siguranța sănătății. În același an, compania VeriChip (singurul microchip RFID care a primit aprobarea FDA) a relansat sistemul electronic pentru înregistrarea infomațiilor asupra sănătății. Acesta este un sistem format din microcipuri RFID implantabile, din scanere folosite pentru citirea acestora (care se precizează că vor fi date personalului medical de la secția de urgențe) precum și din fișiere electronice cu date personale asupra sănătății care vor fi disponible pe internet.

Legea HR3200 a fost aprobată de către Senat și semnată de președintele Obama la data de 23 martie 2010.

Câteva dintre precizările acestei legi:
La pagina 259 se specifică implementarea sistemului electronic de informații medicale tuturor distribuitorilor medicali până în anul 2013.
La paginile 1001-1002 se specifică existența unui dispozitiv tip registru medical care va funcționa prin intermediul cipurilor RFID.
La paginile 1002-1004 se aprobă utilizarea dispozitivelor implantabile de clasa a II-a în scopul de a face legătura între cetățeni și registrele lor medicale electronice.
La pagina 503  este autorizată monitorizarea prin intermediul dispozitivelor medicale.
La pagina 58 se specifică faptul că adresa electronică a înregistrărilor medicale va face, de asemena, legătura cu contul bancar.
Secțiunea 163 din HR3200 acordă Guvernului american un acces electronic direct al contului bancar al cetățenilor.
La pagina 58, alineatele 5-15, Legea amintește de existența unui card de sănătate cu cip RFID care va fi oferit de către Guvernul american cetățenilor săi și va constitui într-un fel, acoperirea desfășurării procesului de implementare a cipurilor la oameni.
La pagina 155-158 se specifică faptul că dacă nu își vor face asigurare medicală, cetățenii vor trebui să plătească 100 de dolari/zi până când își vor face această asigurare.
La pagina 159 se specifică faptul că Fiscul american, IRS (Internal Revenue Services) va mări taxele pentru sănătate cetățenilor care nu au asigurare.

Cu alte cuvinte, mesajul Guvernului american pentru cetățenii americani prin intermediul Legii HR3200 ar putea fi următorul: veți accepta cu toții implanturi RFID mai devreme sau mai târziu (până în 2013) în trupurile voastre, iar dacă nu o să vreți, va trebui să munciți ca niște sclavi numai pentru a vă acoperi costurile de a nu avea cipuri implantate și în cele din urmă le veți accepta sau vă veți muta în altă parte.

Având în vedere această lege abuzivă, pretinsă „pentru sănătate”, a Guvernului american care pare a fi mai degrabă o politică agresivă și mascată de marketing a investitorilor din domeniul IT (tehnologia informației necesară pieței de comerț) decât o lege pentru oameni, afirmațiile făcute de directorul Verichip, Scott Silverman cu prilejul a două interviuri televizate sunt semnificative:

Prezentatorul„Oamenii sunt îngrijorați referitor la această tehnologie și există unele voci ale adepților teoriei conspirației care pretind că implantarea RFID la oameni este acțiunea lui «Big Brother» sau «Fratele cel mare»” (făcând referire la elita aflată la putere pe această planetă care vrea să supravegheze și să controleze astfel toate ființele umane). „Ce răspuns ne puteți da?”
Scott Silverman„Atunci când rata acceptării produsului crește semnificativ, unele dintre îngrijorările cu privire la intimitate se diminuează. Pentru ca să îți răspund direct la întrebare, consider că motivul pentru care majoritatea oamenilor se simt amenințați este deoarece li se face un implant în trup. Cred că se va petrece la fel ca și cu stimulatoarele cardiace și alte dispozitive medicale pe care oamenii le-au acceptat pentru aplicațiile și avantajele lor. În acest mod se va răspândi și tehnologia RFID. Asta nu se va petrece mâine sau săptămâna viitoare ci în doi, trei, cinci ani de acum înainte, încet, dar sigur se va integra în societate.” (interviu din anul 2004 pentru NBC News)
Prezentatorul„D-le Silverman ce puteți spune atunci despre riscurile invadării vieții private pe care dispozitivele RFID le-ar impune?”
Silverman: „Problema invadării vieții private care se pune în legătură cu tehnologia RFID nu este adevărată deoarece produsele Verichip sunt voluntare fiind folosite de către pacienți în scopuri medicale specifice cum ar fi demența, recipienți medicali specifici care necesită să fie identificați împreună cu datele lor medicale, cum ar fi pacienții cardiaci sau diabetici care obțin vericipul benevol.” (interviu din anul 2004 pentru CNBC)


În anul 2004, Tommy Thompson, fostul director al Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane din SUA a fost primit în cadrul comisiei de directori ai corporației VeriChip

Implementarea în SUA a tehnologiei RFID este edificatoare asupra mentalității masonice „iluminate” a elitei satanice care vrea instaurarea unei Noi Ordini Mondiale pe această planetă.
Ignorând interesurile cetățenilor care l-au ales, Guvernul corupt al americanilor a dat mâna cu marile companii producătoare și distribuitoare de IT în vederea unor experimente de control și supraveghere permanentă a populației fără precedent pe această planetă.
Ce altă dovadă a nivelului de corupție a unei țări mai este necesară, atunci când un director al departamentului guvernamental pentru sănătate publică este numit fără niciun fel de ocolișuri membru în cadrul comisiei administrative a singurei corporații de IT care a primit în același an aprobarea FDA?

Politica de marketing agresivă, manipulatoare și inconsistentă a celor care vor să le implanteze americanilor cipuri sub piele reiese din declarațiile lui Tommy Thompson cu ocazia unui interviu televizat pentru canalul american de știri CNBC, în care el vorbește doar despre avantajele dispozitivelor RFID:

Prezentatoarea„ D-le Thompson, v-ați implanta un cip oriunde sub piele?”
Thompson: „Implantul se efectuează în brațul drept și este foarte mic, nu vă deranjează cu nimic, iar avantajul său constă în faptul că vă va permite să vă identificați cine sunteți, să vă protejați copilul dacă aveți un nou-născut, sau membri ai familiei dumneavoastră dacă sunt spitalizați. Eu cu siguranță aș face asta (să le pun cipuri sau brățări cu cipuri) deoarece tehnologia medicală este atât de înapoiată încât RFID-urile sunt foarte importante pentru ca noi să beneficiem de o îngrijire medicală de calitate.”
Prezentatoarea„Îmi cer scuze că vă întrerup, tocmai ați afirmat că v-ați implanta un cip?”
Thompson„Cu siguranță așa aș face.”
Prezentatoarea„Și nu aveți chiar nicio îngrijorare cu privire la cipuri? Trebuie să recunosc că pe mine mă îngrijorează ideea de a avea un cip în braț. Sunt irațională?”
Thompson„Nu, nu sunteți irațională, dar gândiți-vă în felul următor. Dacă ar fi să faceți un accident de mașină în Washington DC sau un atac cerebral și dumneavoastră ați fi din statul New Jersey, cât timp va dura până când datele medicale vor ajunge în Washington, cât timp va trece până când cei din Washington își vor da seama ce fel de medicamente luați, ce alergii aveți, sau la ce sunteți alergică?”
Prezentatoarea„Dar la ora actuală oamenii deja au carduri pe care le țin în portofel și pe care sunt menționate diferite date medicale cum ar fi grupa sanguină.”
Thompson„Adevărul este că doctorii nu au de unde să știe asta mai ales la secția de urgențe. Problema este că tehnologia este foarte înapoiată în sectorul medical, oamenii mor în fiecare zi din cauza greșelilor care se petrec în spitale și clinici și un număr mare din aceste greșeli ar fi putut fi prevenite prin tehnologie. RFID este tehnologia de vârf care va ajuta la îmbunătățirea calității sănătății și îngrijirilor medicale pentru toți americanii.”

Cu alte cuvinte, în opinia domnului Thompson și a celor pe care el îi reprezintă, dacă vreți să știți cine sunteți, dacă nu vreți să muriți într-un accident de mașină, dacă nu vreți să vi se fure bebelușul, dacă nu vreți să vi se rătăcească prin spital rudele internate, atunci acceptați repede salvarea care vine prin intermediul dispozitivelor de supraveghere RFID.
Veți putea fi atunci urmăriți în permanență oriunde ați fi și probabil că nu veți muri într-un accident de mașină dar aveți mari șanse de a muri de cancer sub lupa siniștrilor „cercetători” ai elitei satanice mondiale.
Oare dacă tehnologia RFID este atât de extraordinară și indispensabilă pentru sănătatea umană, de ce este necesar ca  directorii de marketing să mintă, să manipuleze și să își vândă dispozitivele speriind oamenii ca pe copiii mici?

Reprezentantele a două organizații neguvernamentale din Statul California afirmă că directorii de marketing a companiilor de IT producătoare și distribuitoare de dispozitive RFID manipulează intenționat opinia publică pentru a-și vinde produsele

Beth Givens, directorul Consiliului de clarificare asupra Drepturilor la Intimitate (Privacy Rights Clearinghouse), o organizație neguvernamentală din San Diego, a afirmat: dacă a existat vreodată o tehnologie care are nevoie de referendumul cetățenilor americani, aceasta este tehnologia RFID”. „RFID este în principal invizibilă și poate rezulta în supravegherea de profil sau locație a utilizatorilor fără știrea sau acceptul acestora. Amplasarea etichetelor RFID pe produsele consumatorilor va face ca distribuitorii să intre în posesia unor informații private ale clienților lor. Până la ora actuală dezvoltarea și implementarea tehnologiei RFID s-a făcut în lipsa părerii publicului. Este necesară efectuarea unui proces estimativ al acestei tehonologii de către o parte obiectivă constituită din acționari și consumatori deopotrivă”.

Apelul lansat de către Beth Givens a fost repetat de către Liz McIntyre, purtător de cuvânt al organizației Consumatorii împotriva numerotării și invadării vieții private, pe care o practică marile magazine (Supermarket). McIntyre a afirmat:„Fără existența unei anumite supravegheri, această tehnologie ar putea crea o societate înspăimântătoare”.

Beth Givens împreună cu Liz McIntyre au scris cartea Spychips care aduce argumente puternice împotriva introducerii RFID de către agențiile guvernamentale. Sursele și probele lor se bazează pe interviuri și documente confidențiale.
Cele două autoare se întreabă cui îi revine rolul de a fi „conștiința companiei” și de a se asigura că în demersurile sale către profituri maxime și extindere, corporația nu exploatează datele clienților săi încălcând astfel limitele și regulile?
Givens și McIntyre spun în cartea lor că „prea des această datorie le revine directorilor de vânzări (marketing) care sunt nepotriviți pentru acest rol”. Potrivit Spychips „cercetătorii au descoperit că studenții la marketing înregistrează calificative mai scăzute în comparație cu ceilalți studenți, la capitolul de etică și integritate academică.” Pe parcursul cărții sunt analizate detaliat tipurile de dispozitive RFID și sunt spulberate multe dintre principalele argumente conform cărora în versiunea oficială, RFID nu ar fi o tehnologie care amenință viața privată a ființelor umane.

Să luăm, spre exemplu, necesitatea introducerii dispozitivelor RFID în cadrul spitalelor și reclamele din mass-media care le repetă americanilor că principala cauză a deceselor ar constitui-o identificarea greșită a pacienților sau a medicamentelor acestora, iar RFID este exact soluția salvatoare în această situație.
Spychips a analizat unul dintre articolele postate pe website-ul corporației Precision Dynamics (corporație IT). Acesta era un raport scris de către doi doctori de la Școala medicală Harvard pentru Sănătate Publică și atribuit Institutului de Medicină. Autoarele cărții atrag atenția că, la o privire mai atentă, în raportul respectiv nu apărea nicio referire asupra neidentificării pacienților sau a medicamentelor acestora ca fiind un motiv al deceselor. Atunci când Ziff Davis (editură și companie de publicații tehnologice on line) a contactat PDC (Precision Dynamics Coo) aceștia au promis că vor da explicații, un lucru pe care nu l-au făcut niciodată iar la scurt timp, respectivul articol a dispărut de pe pagina lor.

Reacția celor două americance cu privire la pericolele reale pe care le constituie tehnologia RFID nu sunt singulare în SUA. Câteva state americane au adoptat legislații adecvate prin care urmăresc să își protejeze cetățenii de implementarea abuzivă a acestei tehnologii de supraveghere permanentă.

State din SUA care au adoptat o legislație prin care este interzisă forțarea implantării dispozitivelor RFID la oameni și scanarea neautorizată a cipurilor RFID

California (2007, 2008, 2009) – interzice forțarea implantării RFID la oameni, interzice scanarea RFID neautorizată.
Nevada (2009)  – interzice scanarea RFID neautorizată.
North Dakota (2007) – interzice forțarea implantării RFID la oameni.
Oklahoma (2008) – interzice forțarea implantării RFID la oameni.
Washington (2008, 2009) – interzice scanarea RFID neautorizată.
Wisconsin (2006) – interzice forțarea implantării RFID la oameni.
Florida (2007) – interzice implantul unui dispozitiv RFID în pacienții secției de chirurgie fără acordul acestora.
Rhode Island (2009, 2010) – interzice utilizarea dispozitivelor RFID pentru a supravheghea amplasarea sau identitatea oricărui elev aflat în incinta școlii sau în desfășurarea activităților școlare sau deplasarea sa din incinta școlii sau a activităților școlare, interzice statului sau municipalității să folosească dispozitive RFID pentru a supraveghea elevii și protejează datele personale de identificare ale persoanelor care folosesc dispozitive de plată a impozitelor cu cip RFID.
Virginia (2010) – interzice forțarea implantării RFID asupra angajaților oricăror companii  sau asupra clienților companiilor de asigurări.

Unii politicieni americani au luat măsuri pentru protecția cetățenilor împotriva implementării abuzive a tehnologiei RFID

Joe Simitian, un senator al statului american California cunoscut pentru proiectele sale de lege privind protecția consumatorilor și protecția vieții private, a sponsorizat Legea pentru protecția informației identității. Timp de doi ani (2005-2007) senatorul a pus în aplicare diferite strategii legislative în scopul de a fi adoptate legi pentru protecția dreptului la intimitate, inerente utilizării tehnologiei RFID.
Din pachetul de legi referitoare la protecția informației identității în cazul utilizării tehnologiei RFID, trei au fost votate iar două au trecut de Legislatura din California dar au fost refuzate de către guvernatorul de atunci, Arnold Shwarzenegger, pe motiv că legislația RFID este prematură.
Legea care a devenit amendamentul 362 al Senatului american cu privire la interzicerea implanturilor RFID a fost votată în anul 2007 de către statul California. Această lege prevede că implantarea forțată a RFID la oameni este ilegală.
Confom celei de-a doua legi care a fost adoptată de către Statul California din pachetul de legi propuse de către Simitian, carnetele de șofer care conțin cip RFID vor beneficia de o asigurare limitată.
Deși legea privind introducerea cardurilor cu cip RFID în școlile publice din California numai cu acordul părinților a fost votată cu succes de către Legislatura din California, ea a fost refuzată de către guvernatorul de atunci.
Ultima lege propusă de Simitian și adoptată de către Statul California specifică faptul că este o infracțiune să scanezi și să copiezi electronic informațiile înregistrate într-un cip RFID fără aprobarea proprietarului respectivului cip.
Simitian a afirmat în cadrul unui interviu din anul 2007 că nu prevede un succes similar în cazul viitoarei legislații RFID, fiind necesar să aștepte schimbarea guvernatorului până la noi propuneri de lege pe acest subiect.

Mark Cole, un congresman republican a propus o lege care interzice forțarea implantării RFID angajaților oricăror companii sau clienților companiilor de asigurări.
În cazul acestei legi, îngrijorările cu privire la încălcarea dreptului la intimitate s-au unit cu profeția biblică din Apocalipsă conform căreia în timpurile de pe urmă oamenii vor fi obligați să poarte „semnul sau numărul Fiarei”. Delegatul statului Virginia care a propus legea este îngrijorat că aceste cipuri se vor dovedi a fi „semnul Fiarei” despre care se vorbește în Biblie. Conform spuselor lui Mark Cole pentru publicația Washington Post: „nu sunt teolog dar știu că în Biblie există o profeție conform căreia în timpurile de pe urmă vei fi obligat să primești «semnul Fiarei» fără de care nu vei putea cumpăra sau vinde. Există unele persoane care cred că aceste cipuri electronice ar putea fi «semnul Fiarei» citat în Apocalipsă.”

Un membru al Congresului SUA a afirmat în mod public că implementarea tehnologiei RFID încalcă principiile pe care este bazată Constituția SUA

Cu ocazia unui interviu televizat pentru canalul de știri FOX News asupra planului de introducere a cardurilor pentru sănătate, Ron Paul, un congresman republican din Texas a afirmat în mod public că introducerea cardurilor este doar o acoperire a Guvernului american pentru implementarea tehnologiei RFID care va monitoriza apoi, în permanență, totul.

Prezentatoarea„Ce aveți împotriva acestui card național pentru sănătate având în vedere versiunea oficială care spune că aceasta este soluția care va împiedica imigranții ilegali să vină în SUA și să ocupe locurile de muncă?”
Ron Paul„Într-adevăr avem o problemă cu imigranții ilegali dar aș spune că ar fi o problemă mult mai mare pentru cetățenii americani să își ia cu ei toate actele oriunde s-ar duce, plus că se poate controla imigrarea ilegală și în alte moduri. De câteva zeci de ani încoace au existat unele persoane care au dorit implementarea acestui card al sănătății iar acum se folosesc de fiecare ocazie care apare pentru a realiza aceasta. Părerea mea este că va exista un microcip în acest card pentru ca să se poată astfel supraveghea toți cetățenii, în fiecare moment, oriunde ar fi. Din punctul meu de vedere acest plan al Guvernului încalcă principiile pe care este bazată Republica și Constituția, cum ar fi dreptul la intimitate, fiind doar o mare distorsionare a lucrurilor pe care ar trebui de fapt să le facem și denotă o societate de tip dictatorial, nu o republică.”
Prezentatoarea„Spuneți-mi de ce îl vedeți ca fiind atât de invaziv, deoarece oficialii propun ca acest card să fie pe bază de amprentă digitală sau un fel de citire a venelor mâinii. Va trebui să fii scanat de către angajatorul tău și astfel dacă se descoperă că nu ești «legal» te vor prinde cu ajutorul acestei scanări. Deci nu este chiar microcip ceea ce  propune guvernul.”
Ron Paul„La un moment dat, vor introduce acest microcip. Toată această idee a cetățenilor care își poartă cu ei toate actele, toate slujbele pe care le efectuează, presupune clar existența unui card național de identificare. Unul dintre oficialii care susțin și introduc acest plan, pe nume Graham vine cu explicația «deja avem card pentru asigurare socială».
Păi și eu am un card de asigurare socială dar nu poate fi folosit pentru identificare.”
Prezentatoarea„Ce spuneți atunci despre permisul de conducere auto? Avem cu toții permis de conducere.”
Ron Paul: „Este adevărat, dar nu trebuie să am permis de conducere pentru a mă putea angaja. De exemplu, nu mi-a fost necesar pentru ca să fac parte din Congres.”
Prezentatoarea„Cei care militează pentru acest plan recunosc că implementarea sa va duce către o anumită pierdere a libertăților civile dar în același timp ei sunt foarte îngrijorați de imigrarea ilegală. Dumneavoastră spuneți că sunt și alte moduri de a controla imigranții ilegali dar totuși aceasta nu se face.”
Ron Paul„Asta este din cauza ineficienței noastre de a ne aplica propriile legi. Sistemul nostru economic este slab și acest fapt îi transformă pe imigranții ilegali în amenințări. Dacă am avea o economie decentă, probabil ar trebui să îi chemăm noi să muncească. Sincer vă spun, acum câțiva ani veneau la mine în birou la fel de mulți cetățeni care căutau imigranți pe care să îi angajeze ca cei care veneau să se plângă că sunt prea mulți imigranți.”
Prezentatoarea„Ce credeți că  va face guvernul dacă toți am avea card de identificare național?”
Ron Paul„Ni se va monitoriza fiecare mișcare, nu vom mai avea deloc intimitate. Întotdeauna explicația este că ceea ce se face, se face cu intenții bune. Totul este spre bine, ei vor scăpa de imigrarea ilegală, vor găsi criminalii, dar în același timp vor supraveghea toți cetățenii și absolut toate acțiunile pe care aceștia le vor face. Este la fel și în ceea ce privește ideea de a avea camere de filmat la fiecare colț de stradă pentru ca să îi prindem pe infractori. Păi atunci de ce să nu ne pună camere de filmat și la domiciliu în cazul că ar putea apărea violență domestică? În acest mod, totul se leagă.
Eu sunt de părere că ori crezi în libertate, ori nu crezi în ea. De ce să te lași convins că ai nevoie să fii în permanență monitorizat de către propriul Guvern? La ora actuală încrederea americanilor în Guvernul nostru este extrem de scăzută iar acest nou plan pentru sănătate ar trebui să scandalizeze poporul american, iar cei pe care eu îi reprezint în Congres sunt foarte revoltați.”

Având în vedere reacțiile masive de ordin legislativ împotriva implementării tehnologiei RFID în SUA ne întrebăm din nou: dacă aceste dispozitive de supraveghere sunt atât de extraordinare și indispensabile sănătății cetățenilor americani, după cum afirmă Guvernul și corporațiile de IT, de ce atâtea state au adoptat legislații împotriva introducerii lor?

În anul 2008, când regizorul american Aaron Russo a dezvăluit planul criminal satanic al elitei mondiale de a supraveghea în permanență ființele umane prin intermediul dispozitivelor RFID, el nu se referea doar la SUA, ci la întreaga umanitate.
Abuzurile totalitariste pe care le face la ora actuală Guvernul american în vederea implementării prin lege a dispozitivelor RFID în trupurile cetățenilor americani ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toate ființele umane care trăiesc pe această planetă.

(va urma)

Citiți și:
Nick Rockefeller recunoaște că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populației globului și controlul prin implantul de microcipuri
Operațiunea Northwood: dovada cutremurătoare că SUA a pus la cale acțiuni teroriste împotriva cetățenilor americani

Sursa: yogaesoteric
25 noiembrie 2011

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares