Elvetienii, liberi sa descarce muzica si filme de pe Internet
Elvetia refuza sa considere ilegala descarcarea de muzica si filme online, materialele protejate de dreptul de autor fiind astfel la dispozitia utilizatorilor, liberi sa le utilizeze in scop personal.

Aceasta este decizia autoritatilor elvetiene, care au tinut sa sublinieze faptul ca download-ul de astfel de continuturi de pe Internet nu influenteaza industria cinematografica si muzicala, relateazaWebnews.

Mai mult decat atat, Elvetia considera ca o lege indreptata impotriva utilizatorilor care descarca filme si muzica online, ar fi inutila, ba chiar ar putea avea efect contrar.

In acest context, se apreciaza ca ar fi benefica o majora constientizare a potentialului oferit de noile tehnologii, pentru a putea fi folosite in mod constructiv atat de autoritati cat si deutilizatori.

“Invingatorii vor fi cei ce vor reusi sa fructifice noile tehnologii in propriul avantaj, iar invinsii vor fi cei ce nu tin pasul cu progresul, servind modele de business imbatranite”, precizeza autoritatile elvetiene intr-un raport oficial in care Elvetia se declara deschis de partea utilizatorilor.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares