Iran: Garzile Revolutionare se pregatesc de razboi
Garzile Revolutionare dinIransunt pe picior derazboi, in conditiile in care Occidentul da de inteles ca va face eforturi pentru a desfiinta programul nuclear iranian.

La ordinul generalului Mohammed Ali Jaafari, comandatul Garzilor, a fost ridicat nivelul de pregatire operationala a fortelor iraniene, care au inceput pregatirile pentru pentru potentiale lovituri aeriene externe si atacuri sub acoperire, scrieTelegraph.

Oficiali din serviciile occidentale de informatii sustin ca republica islamica a initiat planurile de a dispersa rachete cu raza lunga de actiune, explozibili puternici, artilerie, si de a detasa unitati ale Garzilor in puncte-cheie pentru aparare.

Ordinul a fost dat in urma presiunii internationale in crestere cu privire la programul nuclear iranian. Conducerea de la Teheran se teme ca tara este supusa unui atac coordonat cu grija de serviciile occidentale de informatii si de securitate, pentru a distruge elementele infrastructurii programului sau nuclear.

Recentele explozii misterioase de la bazele sale militare au sporit senzatia ca se pregateste un atac impotriva Iranului, fie de catre SUA, fie de catreIsrael.

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul spiritual iranian, a transmis o directiva tuturor sefilor armatei, serviciilor de informatii si de securitate, sa ia toate masurile necesare pentru a proteja regimul.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares