cercetatorii_romi_au_descoperit_ca_romanii_au_putini_bani_in_portofeleUn grup de cercettori romi a descoperit c romnii dein unele dintre cele mai srace portofele dintre toi cetenii Uniunii Europene. Cercettorul-ef al proiectului spune c echipa sa a ajuns la aceasta concluzie dup mai bine de 20 de ani de studii efectuate pe teren.

“Spre deosebire de cercettorii britanici, care analizeaz totul n condiii de laborator, cercettorii romi i-au efectuat studiul pe teren. Timp de 20 de ani, ei au cercetat cu atenie portofelele cetenilor din toate statele Uniunii Europene, iar concluzia este una singur: romnii au cei mai puini bani n portofele dintre toi europenii. Le cam bate vntul prin portofele, cum se zice”, sun verdictul sumbru al lui Mastercard Gogonel, eful echipei de specialiti romi.

ntrebat despre sursele de finanare ale proiectului de cercetare, Mastercard Gogonel a insistat asupra faptului c, pentru acest studiu, nu s-au alocat sume de la buget. “Cercettorii romi s-au autofinanat, toi banii i-am obinut chiar n timpul muncii de cercetare. Majoritatea banilor au fost din surse externe, dup cum o demonstreaz chiar rezultatele studiului”, a declarat acesta.

Sursa: TimesNewsRoman

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.