Regele_Cioaba_are_un_acvariu_cu_pesti_piranda( Click pe imagine pentru a o mri )

Dei numele regelui Cioab e de ceva vreme celebru i n afara tramvaielor de pe linia 34, puini sunt cei care tiu c ndrgitul suveran al iganilor este i un mare pasionat de acvaristic. Mai mult, de curnd regele Cioab a reuit s pun mna pe o specie extrem de rar, petii piranda, foarte apreciai pentru coloritul lor viu.

„E vorba de o specie exotic faimoas pentru ferocitate”, spune Majestatea Sa, „practic dac arunci un om ntr-un ru plin de astfel de peti, cnd l scoi are buzunarele goale pn la os. De asemenea, petii piranda i atac pe cei care practic scufundarea, furndu-le buteliile de scafandru cnd nu stau cu ochii pe ele.”

Afar de petii piranda, regele Cioab spune c a mai avut pn de curnd i un pete-pag, dar acesta i-a bgat ceva n buzunar i, ca urmare, suveranul s-a fcut c nu-l vede cnd scap din acvariu. „Tatl meu, n schimb”, povestete Majestatea Sa, „umpluse casa de cai de mare, era o mizerie n cas ca ntr-un grajd. El sracul aa apucase, s ii calul de mare n cas, cum e tradiia. Dup aia noi i-am dat afar, n curte, c noi nici pisica de mare n-o inem nuntru, fiindc se plnge nevast-mea c las solzi peste tot.”

Sursa: TimeNewsRoman

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *