Regele Cioabă și-a luat un acvariu cu pești piranda!

Regele_Cioaba_are_un_acvariu_cu_pesti_piranda( Click pe imagine pentru a o mări )

Deși numele regelui Cioabă e de ceva vreme celebru și în afara tramvaielor de pe linia 34, puțini sunt cei care știu că îndrăgitul suveran al țiganilor este și un mare pasionat de acvaristică. Mai mult, de curând regele Cioabă a reușit să pună mâna pe o specie extrem de rară, peștii piranda, foarte apreciați pentru coloritul lor viu.

„E vorba de o specie exotică faimoasă pentru ferocitate”, spune Majestatea Sa, „practic dacă arunci un om într-un râu plin de astfel de pești, când îl scoți are buzunarele goale până la os. De asemenea, peștii piranda îi atacă pe cei care practică scufundarea, furându-le buteliile de scafandru când nu stau cu ochii pe ele.”

Afară de peștii piranda, regele Cioabă spune că a mai avut până de curând și un pește-șpagă, dar acesta i-a băgat ceva în buzunar și, ca urmare, suveranul s-a făcut că nu-l vede când scapă din acvariu. „Tatăl meu, în schimb”, povestește Majestatea Sa, „umpluse casa de cai de mare, era o mizerie în casă ca într-un grajd. El săracul așa apucase, să ții calul de mare în casă, cum e tradiția. După aia noi i-am dat afară, în curte, că noi nici pisica de mare n-o ținem înăuntru, fiindcă se plânge nevastă-mea că lasă solzi peste tot.”

Sursa: TimeNewsRoman

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *