Glodeanu Silistea e un sat sarac din judetul Buzau. Mai sarac insa decat satul sunt cateva familii cu copii, care traiesc in niste conditii desprinse parca din Evul Mediu.

Lucrurile pe care si le doresc acesti copii de Craciun sunt banale pentru multi dintre noi – haine, rechizite, pixuri, carti de povesti si de colorat… Insa pentru ei sunt lucruri inaccesibile, pentru ca nu au banii sa le cumpere.

Va invitam sa intrati pe situl dedicat lor si sa le cititi listele cu dorintele de Craciun. Cu siguranta va veti aminti ca aveti lucruri din acelea prin casa, care nu va trebuie.

http://copiiidinglodeanu.blogspot.com

Actiunea la care va invitam sa participati va avea loc in uichendul urmator (sambata, 17 decembrie), cand masinile cu ajutoare vor pleca intr-acolo. Vineri, pe 16 decembrie, va asteptam sa aduceti ajutoarele voastre in parcarea din fata hotelului Horoscop din Pta Unirii, Bucuresti, intre orele 17-19.

Persoanele de contact pentru aceasta initiativa si organizare sunt Florentina (tel. 0722663254) si Erica (tel. 0724271768). Va asteptam sa veniti alaturi de noi.

Copiii din Glodeanu i-au scris lui Mo Crciun. Sper ca anul acesta Moul s opreasc n staia Crligu Mare, din Glodeanu. Ar fi primul an n care Moul ar veni i la ei, cu adevrat.
Copiii au dorine mai mari sau mai mici. κi doresc lucruri pe care le-au vzut la televizor sau la colegii lor de clas, ceva mai nstrii dar i daruri pe care poate Mo Crciun nu s-ar fi gndit s le aduc copiilor – deodorant sau ampon. Acum Moului i va fi mai uor, pentru c tie ce viseaz micuii.
Printele din Glodeanu a adunat scrisorile de la copilai i a fcut o list cu toate dorinele. Pentru ca dorinele lors ajung mai uor dorinele la Polul Nord publicm aici lista.
Dac dorii s fii anul acesta Mo Crciun pentru unul dintre copiii din Glodeanu darurile se pot trimite pe adresa parohiei din Glodeanu:
Preot Tudor Marian, Sat Crligu Mare, Comuna Glodeanu Silitea, Judeul Buzu, Cod 127260
V rugm s specificai pe pachet crui copil i este destinat cadoul. Rugmintea mare ar fi dac putei s trimitei darurile pn pe 18 decembrie, pentru ca spiriduii s aib timp s le pregteasc i s le pun sub brad.
Pentru alte detalii putei s-l sunai pe printele Marian Tudor,telefon 0720.281.634
Dac puteți v rugm s-l anunțați pe printe telefonic sau pe mail preotmariantudor@gmail.com pentru cine pregtiți pachetul de Crciun.
P.S. Avem i un ajutor de Mo n Moldova. Ramona Boghean este din Piatra-Neam. Dac suntei din Moldova i dorii s le facei de Crciun o bucurie micuilor din Glodeanu putei s-i scriei direct Ramonei pe mail:bogheanramona@yahoo.com
V mulumim!

Lista dorinelor pentru Mo Crciun

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.