Glodeanu Silistea e un sat sarac din judetul Buzau. Mai sarac insa decat satul sunt cateva familii cu copii, care traiesc in niste conditii desprinse parca din Evul Mediu.

Lucrurile pe care si le doresc acesti copii de Craciun sunt banale pentru multi dintre noi – haine, rechizite, pixuri, carti de povesti si de colorat… Insa pentru ei sunt lucruri inaccesibile, pentru ca nu au banii sa le cumpere.

Va invitam sa intrati pe situl dedicat lor si sa le cititi listele cu dorintele de Craciun. Cu siguranta va veti aminti ca aveti lucruri din acelea prin casa, care nu va trebuie.

http://copiiidinglodeanu.blogspot.com

Actiunea la care va invitam sa participati va avea loc in uichendul urmator (sambata, 17 decembrie), cand masinile cu ajutoare vor pleca intr-acolo. Vineri, pe 16 decembrie, va asteptam sa aduceti ajutoarele voastre in parcarea din fata hotelului Horoscop din Pta Unirii, Bucuresti, intre orele 17-19.

Persoanele de contact pentru aceasta initiativa si organizare sunt Florentina (tel. 0722663254) si Erica (tel. 0724271768). Va asteptam sa veniti alaturi de noi.

Copiii din Glodeanu i-au scris lui Moș Crăciun. Speră ca anul acesta Moșul să oprească în stația Cârligu Mare, din Glodeanu. Ar fi primul an în care Moșul ar veni și la ei, cu adevărat.
Copiii au dorințe mai mari sau mai mici. Își doresc lucruri pe care le-au văzut la televizor sau la colegii lor de clasă, ceva mai înstăriți dar și daruri pe care poate Moș Crăciun nu s-ar fi gândit să le aducă copiilor – deodorant sau șampon. Acum Moșului îi va fi mai ușor, pentru că știe ce visează micuții.
Părintele din Glodeanu a adunat scrisorile de la copilași și a făcut o listă cu toate dorințele. Pentru ca dorințele lor să ajungă mai ușor dorințele la Polul Nord publicăm aici lista.
Dacă doriți să fiți anul acesta Moș Crăciun pentru unul dintre copiii din Glodeanu darurile se pot trimite pe adresa parohiei din Glodeanu:
Preot Tudor Marian, Sat Cârligu Mare, Comuna Glodeanu Siliștea, Județul Buzău, Cod 127260
Vă rugăm să specificați pe pachet cărui copil îi este destinat cadoul. Rugămintea mare ar fi dacă puteți să trimiteți darurile până pe 18 decembrie, pentru ca spiridușii să aibă timp să le pregătească și să le pună sub brad.
Pentru alte detalii puteți să-l sunați pe părintele Marian Tudor, telefon 0720.281.634 
Dacă puteți vă rugăm să-l anunțați pe părinte telefonic sau pe mail preotmariantudor@gmail.com pentru cine pregătiți pachetul de Crăciun.
P.S. Avem și un ajutor de Moș în Moldova. Ramona Boghean este din Piatra-Neamț. Dacă sunteți din Moldova și doriți să le faceți de Crăciun o bucurie micuților din Glodeanu puteți să-i scrieți direct Ramonei pe mail: bogheanramona@yahoo.com
Vă mulțumim!

Lista dorințelor pentru Moș Crăciun

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares