Ne pleacă ungurii ! Peste 200.000 de etnici maghiari din Ardeal au cerut cetatenia ungara

Peste 200.000 de etnici maghiari din Transilvania au cerut cetatenia ungara
Peste 200.000 de etnici maghiari din Transilvania au depus cereri pentru a capata cetatenia ungara, sustine vicepremierului Ungariei, Semjen Zsolt, care interpreteaza gestul drept o “unire prin dubla cetatenie” a natiunii maghiare.

“Menirea noastra de baza este sa unim natiunea maghiara, prin dubla cetatenie. Peste 200.000 de persoane si-au exprimat apartenenta pana acum”, a mentionat oficialul maghiar intr-un mesaj trimis catre Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, informeaza Adevarul.In acelas mesaj, Semjen Zsolt a subliniat ca este foarte important ca politica maghiara “sa fie devotata ideii autonomiei si pastrarii identitatii”.

“Nu acceptam nicio masura dubla, nici in problema istorica, nici in actualitatea politica. Ce se poate in Europa, se poate si la noi. Daca alte neamuri au autonomie in Europa, trebuie sa avem si noi. Nu putem renunta la aceasta optica. Partidul Popular European are un devotament etic, in Dumnezeu. Dumnezeu, pe langa patria cereasca, ne-a dat si patria pamanteasca.

In ambele niveluri trebuie sa fim devotati. Cele doua loialitati – fata de patria cereasca si natiunea noasta – se leaga. Sunt convins ca intalnirea voastra de azi este importanta pentru imbunatatirea vietii maghiarilor. Va asigur ca Guvernul ungar va va sprijin in toate”, conchide vicepremierul ungar, in mesajul remis CNMT.

comentariu rapcea.ro: prin acordarea cetățeniei maghiare, ungurii obțin exact opusul scopului ce a stat la baza ideii de acordare a cetățeniei maghiare ungurilor din afara granițelor Ungariei. În loc să refacă Ungaria Mare prin consolidarea maghiarimii de pe teritoriul vechiului imperiu austro-ungar, s-a ajuns la deportarea economică a ungurilor. Majoritatea tinerilor maghiari, ieșiți de pe băncile școlii, mai buni cunoscători ai limbii engleze sau germane decât a limbii țării în care trăiesc, preferă să plece la muncă în SUA.
Cetățenia maghiară este poarta spre America pentru mulți dintre tinerii maghiari lipsiți de perspective în țările de baștină, în condițiile în care ungurilor nu le tebuie viză de America (spre deosebire de români !) datorită ungurului George Soros. 
Datorită lipsei de viziune și ne-adaptării la realitățile la un prezent orientat spre dispariția statelor naționale prin globalizare, Ungaria revizionistă, cu demografie negativă, este sortită să dispară – de pe teritoriul actual – ca popor, prin natalitatea depășită cu mult de rata mortalității, iar ca națiune, prin disiparea în cele patru zări, datorită genei nomade a uigurilor veșnic rătăcitori, în căutarea unei patrii mai bune.
Românii în schimb, sunt legați de pământul pe care îl stăpânesc din zorii Istoriei, așa cum au fost și strămoșii lor daci. Și așa va fi, până la finalul plănuit de Dumnezeu, până la Învierea în Hristos și Judecata Lui.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *