Primita in comment-uri

Un comment pe care l-am primit recent si merită să fie publicat integral ca articol de sine stătător, întrucât aici, pe blogul meu, prețuim un lucru care la MISA nu are nici o valoare: dreptul la libertatea de opinie și exprimarea liberă. Țin să precizez că nu am vremea să cenzurez, citesc sau comentez toate mesajele postate la comentariile articolelor. In acest sens, am dat drept de administrare unor persoane care se ocupa de site atunci cand eu nu sunt disponibil. 

 

Cu privire la mesajele primite pe mail pe care aleg să le public, ele prezintă viziunea autorilor lor, pe care, chiar dacă uneori nu o împărtășesc în totalitate (sau uneori deloc), aleg să o prezint așa cum vine ea, conform principiului: “Chiar dacă uneori nu sunt (chiar deloc) de acord cu tine, sunt gata să lupt pentru dreptul tău de a te exprima liber”.

Desteapta-te yoghine!

Din somnul hipnotic care ți-a întunecat ochii și mintea prin metode abile de disimulare a adevărului și de manipulare. Iată că – după ce m-au încercat (urmărit) și pe mine, de multă vreme, trebuie să recunosc că îndoielile angelice au învins până la urmă și sper să învingă și în cazul celorlalți cursanți (încă) de la misa.

Cu ce drept, dacă nu mai frecventez cursul, mi se spune că sunt demoniac? Cine stabilește asta? Fiindcă, dragilor, e ușor să îi etichetezi pe cei care nu îți joacă așa cum cânți tu drept demonici sau demonizați. Eu cred că doar Dumnezeu poate vedea cum sunt aceștia cu adevărat. Cum își permite G. să îi catalogheze drept demoniaci pe cei care brusc nu mai sunt de partea lui?

Oare nu e puțin cam deplasat? E ca și cum turcii ar fi spus despre Ștefan cel Mare că e demonic fiindcă le ține piept și nu se lasă călcat în picioare. G, care se autoedulcorează în postura de eliberat, are tupeul fantastic să se fălească penibil că este marele salvator al planetei. Dar cum rămâne fraților, cu iluștrii sfinți necunoscuți, cu adevărat smeriți, presărați pe tot cuprinsul pământului, neștiuți de nimeni, care CU ADEVĂRAT se roagă pentru noi? Pe ei nu îi pune nimeni la socoteală? Dumnezeu nu la rugile acestor sfinți își apleacă oare urechea?

Că doar nu la înfumuratul de Grig care consideră că fără rugăciunile lui planetare noi am fi acum niște pierduți? Vai, a salvat MISA planeta, a șaptea rugăciune colectică a dat rodul scontat fix pe 23 august, când au fost desființați subpământenii cei răi? Da’ de unde știm noi că ăsta nu e un test care să îl încerce pe G, adică să îi întindă o cursă ego-ului propriu? Să îl facă să admită ceva ce nu a realizat cu adevărat? Este așa ceva exclus? Cine ar putea băga mâna în foc că nu e așa?

Iar Grig mușcă momneala, evident, în detrimentul lui. Dar are grijă Dumnezeu de noi, să fie el sănătos, și fără rugăciunile lui colective și întortocheate. Neîntâmplător, am ascultat și eu conferința cu Florin Stănescu, chiar ieri, deci după ce scrisesem prima dată aici. O aveam demult, dar acum am dat peste ea și nici măcar nu știam exact despre ce este vorba.

Fraților, am ascultat cu stupoare inepțiile pe care le susțineau acolo cursanții „întrebători” (cei care îi puneau întrebări lui Florin – pentru care am toată admirația, este un adevărat model de demnitate și înțelepciune, de la care ar trebui să ia exemplu și G.) Și spunea cineva acolo că îl simte pe G, că îl visează șamd. Și toate zorzoanele astea sentimentale. Cred și eu că îl visează, de vreme ce la curs ești asaltat cu poze de-ale lui (vezi cultul personalității), cu citate de-ale lui, cu zeci și zeci de prelegeri de ale lui.

Cum să nu îl visezi, dacă ți se repetă la modul obsesiv perindarea imaginii lui și a vocii lui prin mintea ta ușor de modelat. Nu e nimic paranormal în asta. Ești pur și simplu saturat, iar creierul tău clar este hrănit cu această persoană. Nu contest că poți avea credință în Dumnezeu și că poți avea un suflet deschis și pur și să fii la acest curs. Dar tu ești cel mai dezavantajat, fiindcă ceea ce ai ar putea fi pângărit, deformat și chiar folosit împotriva ta. Iar G nu face decât să modeleze aceste suflete pe calapodul cultului personalității pe care l-a cultivat de ani de zile.

Fiindcă un adevărat maestru nu și-ar serba neapărat ziua de naștere cu atâta tam tam, nu le-ar împuia capul discipolilor cu atâtea sute de metode inventate sau adaptate după propria (sau nu) viziune, cu atâtea citate pompoase șterpelite de pe ici pe colo și adaptate (nu atât de el, cât de lacheii lui credincioși). Nu i-ar discrimina și nu i-ar împărți în zeci de categorii de cursuri și de cursulețe, de cluburi și de grupulețe și de n bisericuțe de tot felul. Nu i-ar ține zeci de ore nemâncați, nedormiți și în condiții mizere de așteptare penibilă întru (cică!) testarea și călirea lor spirituală.

Nu, fraților, aceasta este o găselniță mizerabilă de a-i ține în frâu și de a-i forța practic să joace cum le cântă el. Nu i-ar împărți în cei aleși și cei nealeși, în funcție de criterii numai de el știute, pe baza datelor personale (vezi marea mișcare charsimatică…bla bla). Fraților, treziți-vă, că ați dormit suficient! Oare chiar nu vedeți toată mascarada, toată degringolada și bulibășeala în care sunteți acaparați? Nu vedeți că din start sunteți manipulați să nu îi credeți pe cei care au observat acest lucru, să îi considerați (pe nedrept) demoniaci, fără drept de apel? Este o mare rușine.

Am ascultat conferința în care se spunea despre Florin că este (chipurile!) TESTAT. Dar cine stabilește oare dacă cineva este testat sau nu? Eu, tu? El, ea! Grig? Bună dimineața, domnilor! Ați auzit cumva de Dumnezeu și de judecata Lui cea dreaptă? Și atunci de ce vă mai îndoiți voi? Aș putea să spun și eu despre G că NU ȘI-A TRECUT TESTUL. Că la bun început era animat de intenții bune, spirituale, că era modest și corect cu ceilalți. Dar asta nu înseamnă că lucrurile nu s-au schimbat. Poate că a fost cuprins și el de beția puterii, care, după cum știm, este foarte greu de învins, poate că a pierdut harul șamd. De unde știu eu că ACEST TEST nu a fost al lui, faptul că ar fi trebui să nu ajungă la un stadiu atât avansat de înfumurare (asta chiar e demoniaccă) și de strâmbătate cum a ajuns la această oră.

Da, sigur, cu timpul, și-a pregătit bine terenul, strângând în jurul lui oaameni „de nădejde”, inteligenți, creativi și, mai presus de toate, supuși. Fiindcă ei sunt cheia, nu știu ce s-ar face fără ei. Ei asigură plagierea cărților, ei sunt cei care scriu în numele lui, ei sunt cei care organizează evenimentele șamd. Dragi cursanți care ați mai rămas încă la curs, oare nu vedeți că G v-a montat din start împotriva tuturor celor care s-ar ridica împotriva sistemului? Ce ironie a sorții! Această trezire este (neîntâmplător) similară mișcării de trezire a omenirii de sub talpa orândurii NWO, după cum știm.

Ce dovezi mai vreți ca să acceptați că G este precum mitul Moș Crăciun, cu care occidentalii au înlocuit sărbătoarea sfântă a Crăciunului? Voi sunteți precum copilașii care, până la 7-8 ani mai cred într-un moș care vine și le aduce cadouri sub pernă. Nu, dragii mei, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar G nu este Dumnezeu, iar cadourile pe care vă închipuiți că le primiți de la el sunt de fapt de la Bunul Dumnezeu, pe care le primiți oricum, să știți, tocmai pentru că sunteți copiii Lui.

Nu trebuie să faceți nu știu ce rugăciuni sofisticate sau să vă scărpinați după ceafă cu un bețișor fermecat. Și apropo de rugăciuni, ceea ce m-a frapat ascultând „procesul” lui Florin Stănescu: i se dădeau lecții despre rugăciunea Tatăl Nostru, cum că nu contează cum o formulezi, șamd. – deși omul a spus clar că nu de la el pornise discuția, ci dimpotrivă lui i s-a atras atenția că nu se roagă CORECT. Păi să avem pardon, cum aveți tupeul să spuneți că nu contează cu ce cuvinte te rogi, având în vedere că Grig formulează niște rugăciuni lungi și abracadabrante, pe care ne pune să le recităm(citim) mecanic, ca niște roboței?

Dacă nu contează modul în care te rogi și modul în care te apropii și comunici cu Dumnezeu, atunci cum se explică toată tevatura asta în care am fost târâți cu toții? Sau băgați în ceață și apoi – chipurile – scoși de mâna călăuzitoare a maestrului. Mulțulesc, G. că m-ai ținut sub umbrela ta protectoare, dar nu te supăra – gata, nu mai plouă. Mulțumesc Grig că mi-ai dat ochelari 3D ca să văd adevărururile spirituale, dar gata, filmul s-a terminat, am înțeles, acum am ieșit afară și văd lumea în 3D, fără să mai am nevoie de ochelarii pe care mi i-ai pus pe nas (băgat pe gât) atâta vreme. Sau –chiar dacă afară e un soare orbitor – eu mă mulțumesc să îl privesc fără să am nevoie de ochelarii de soare pe care mi i-ai desemnat tu să îi port pentru protecție.

Mulțumesc frumos, dar Dumnezeu există și uite, chiar îmi face semn cu mâna, în toata splendoarea lui revelată, fără ca tu să trebuiască să miști măcar un deget. Și, ia aminte, Grig, este foarte posibil ca tocmai tu să fii cel care a picat testul spiritualității, mânjind lucrurile sfinte cu pragmatismul tău, care, de cele mai multe ori, contravine în mod flagrant chiar bunului simț pe care îl predici atâta. G, ai avut tupeul să schimbi prenumele oamenilor de la curs – cu ce drept? Mi se pare penibil să îți schimbi numele de botez cu un nume abracadabrant dat de G. Ca ce chestie?

Iar dacă unei anumite persoane îi merge bine la curs, atunci e meritul lui G, că a susținut-o și a integrat-o, dar dacă îi merge prost sau pățește ceva, atunci e karma ei. Asta-i bună. Cât de prst trebuie să fii să crezi așa ceva? Pe ce planetă sunteți, fraților cursanți care mai sunteți încă la curs? Nu vedeți ce pâclă groasă și bine elaborată vă înghite cu totul? Cum vreți să faceți un pas să plecați cum vi se pune piedica mentală – că, vai, ești demoniac de-a dreptul dacă îndrăznești să pleci. Oare sunteți la grădiniță, unde vi se spune că vă pândește bau bau și e gata să vă înghită dacă aveți curajul să ieșiți singuri pe culoar? ;O)

Mă întrebam deunăzi oare cum a fost posibil să mă las pradă minciunii că Grig este Maestrul unic? Era chiar după ce scrisesem aici prima dată. Eram într-un autobuz și, uitându-mă pe geam, am aflat imediat răspunsul: era o casă de mormoni sau de adventiști, sau ce-o fi fost ei, iar pe firmamentul ei scria cu litere de-o șchioapă: „IISUS ESTE DOMNUL NOSTRU!” Ce răspuns mai clar aș fi putut să primesc de la Dumnezeu? Exact când mă frământa această problemă? La fel și atunci când mi-a trecut prin minte similitudinea dintre Moș Crăciun și G. (când au început exact atunci să cânte niște copii la radio un cântecel despre moșu). Mi se pare evident. Ce fină speculație să te autointitulezi ghid spiritual, pe o autostradă care demult numai este potecă.

Dragă Grig, îți mulțumim pentru ghidare, dar gata, am ajuns la autostradă, de aici se văd tot felul de indicatoare. De ce te încăpățânezi în mod ipocrit să prelungești agonia anilor de curs mai mult decât este necesar? Așa cum spunea cineva la conferința cu Florin (BRAVO lui pentru atitudinea cu adevărat spirituală de care a dat dovadă! Felicitări!): de rugat putem să ne rugăm acolo în taina sufelețelului nostru, fără să avem nevoie de cârjele pe care ni le oferi tu.

Mulțumim mult, dar gata, am învățat și noi să mergem. Nu zic că nu ar fi indicați 2-3 ani de curs, concentrați, hai poate 4, în care să îi imprimi omului o mișcarede integrare spirituală în absolut, necesară, dar suficientă, dar să ajungi prin anul 23 și să tot bați câmpii și pasul pe loc în aceleași clișee și în aceleași expresii pe care le îngâni sacadat ore în șir mie mi se pare ABSOLUT HILAR. Mă întreb, câți te mai ascultă oare? Câți se mai lasă orbiți de ignoranța în care tot tu i-ai băgat?

Oare nu s-au saturat și săturat de ele? Oare nu te-ai plictisit nici tu? Probabil, în gaura de șobolan în care te-ai ascuns, nu, dacă altceva nu ai de făcut. Tehnicile pe care le predai și pe care le distorsionezi de multe ori, pot ajunge la noi și fără să ni le dictezi în mod repetat și asiduu. Nu îmi vine să cred cât de habotnici puteau fi cei care îi adresau lui Florin tot felul de întrebări ciudate, contrazicându-se pe ei înșiși. Cred și eu că îl văd pe G drept mare maestru, pentru că așa au fost educați, mai bine zis siliți să îl vadă.

Dacă te înscrii la școală și ți se spune că directorul este X, normal că tu o iei de bună, că doar nu are nimeni interesul să te mintă. Așa și aici, numai că aici ești ghidat (a se citi manipulat) să crezi că directorul ăsta este unic în lume și școala e unică, și, dacă nu te duci la școala asta, ești, cu siguranță, un suflet pierdut. Greșit. Iar pentru cei ce nu cred, nu au decât să verifice.

Va urma.

by Antimisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *