Propunere in Israel: Megafoanele din minarete, inlocuite cu afisaje electronice
Nemultumita de faptul ca somnul populatiei e tulburat la ore nepotrivite de megafoanele moscheelor, deputata israeliana Anastasia Michaeli a propus substituirea acestora cu solutii tehnologice.

In opinia parlamentarei israeliene, megafoanele la care rasuna puternic cu noaptea-n cap rugaciunile musulmanilor ar putea fi inlocuite cu afisaje electronice sau alternative tehnologice silentioase mai acceptabile, relateazaANSA.

Anastasia Michaeli este membra a partidului nationalist condus de Avigdor Lieberman, om politic extremist, acuzat frecvent pentru opiniile sale rasiste, care sustine un program ultraconservator, cu o marcanta atitudine xenofobica impotriva arabilor si palestinienilor.

Deputata a pregatit un proiect de lege pentru a fi inaintat autoritatilor israeliene, vizand combaterea “poluarii sonore” generate de megafoanele moscheelor.

Documentul subliniaza ca eliminarea zgomotelor excesive emise din toate locurile de rugagiune, fie ca apartin musulmanilor, evreilor sau crestinilor, este absolut necesara pentru asigurarea linistei intregii populatii.

Comentariu rapcea.ro: Probabil c n curnd creștinii și vor ura de Paști tradiționalele urri prin bannere nchiriate de la evrei (desigur), pe blocurile evreilor (binenteles – trebuie s cștige și ei un ban de pe urma nvierii Mntuitorului, nu ? barem s se aleag și ei cu ceva… dac tot l-au ratat pe Mesia), ca n imaginea de mai jos. Astfel, toat lumea o s fie fericit, și liniștea se va instaura…
CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares