Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR) invită societatea civilă – asociațiile și fundațiile patriotice, cât și cetățenii români ce au conștientizat pericolul masonic la adresa libertăților noastre, să participe în continuare la protestul maraton – organizat pe toată perioada lunii decembrie a acestui an, în fața sediului Băncii Naționale a României, pe strada Lipscani.

Localizarea acestui protest maraton în capitala României, inima țării de unde pleacă toate deciziile importante, în centrul istoric al Bucureștiului, are o însemnătate specială. Zona Lipscani este pentru pentru români și, în special  pentru bucureșteni – zona finaciară prin excelență, “plămânul financiar” al României, corespondenta City-ului lodonez, sau a Wall Street-ului american.

În secolul trecut, fermentul revoluționar aparținea Universităților, unde tineretul, îmbătat de mirajul libertății democratice, punea lumea în mișcare. Astăzi, lucrurile s-au schimbat, tineretul a decăzut la preocupări mult mai prozaice (“sindicatele” studențești se bat anemic pentru locuri în cămine…)

Dacă “omul modern” – produsul societății de consum, nu se mai revoltă decât atunci când i se bagă mâna în buzunar hoțește, când se atentează la bunăstarea și siguranța economică a lui și a familiei lui, înseamnă că noile mișcări anti-sistem nu pot porni decât din fața sediilor bancherilor hoți. Mărturie în acest sens stau recentele proteste de tip ocupy wall street, ce au cuprins întreaga planetă.

Sperăm ca inițiativa curată a victimelor neo-comunismului iliescian, să atragă cât mai mulți oameni, conștienți de pericolul real al apariției unei noi dictaturi – de această dată planetare, care sub pretextul globalizării, să instituie cea mai crâncenă dictatură din toate timpurile. Dictatura economică, bazată pe controlul total al populației lumii, prin intermediul finanțelor.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !

 

citiți și:

Astăzi, de la ora 13, miting anti-masonic la țeapa din Piața Revoluției.

Fie ploaie, fie vânt, noi “murim” cu ei de gât ! Jos MASONERIA !!! Protestele anti-masonice de la Banca Națională a României continuă și azi, orele 13. Veniți cu noi !

Luni 5.12.2011 ora 13, la sediul Băncii Naționale a României, , AVMR împreună cu MISA continuă seria acțiunilor anti-masonice. Veniți cu noi !

PROTEST ANTIMASONIC

PROTEST ANTI-MASONIC

Cine e Mugur Itzaresku !?

Săracă țară bogată. Dacă s-ar vrea, am ieși din criză mâine. Germania datorează 19 miliarde de euro României

Întrebări incomode și răspunsuri pe măsură…

România este ruinata: 73% din rezerva BNR este alcatuita din hartii fara valoare!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares