China informează Rusia

Un nou raport șocant al Serviciului Federal de Securitate rus (FSB), privind întâlnirea premierului Putin de săptămâna trecută, cu unul din liderii militari de top ai Chinei, avertizează că Statele Unite și aliații săi occidentali sunt în “pregătire activă” pentru declanșarea unei serii de evenimente catastrofale în cursul anului următor, destinate să arunce lumea în haos, sperând prin aceasta să restaureze ordinea economică și socială pe planetă.

Conform acestui raport FSB, Ministerul Chinez al Securității Statului (MSS) a primit elementele acestui complot masiv de la un fost mercenar „Blackwater” numit Bryan Underwood, care a lucrat ca agent de securitate la un consulat american din China și care a crezut că oferind aceste informații Chinei și Rusiei ar putea ajuta la evitarea unei “apocalipse”.

Underwood a fost ulterior arestat de către Biroul Federal de Investigații american (FBI), care a declarat în raportul arestării lui că: “Potrivit rechizitoriului subsecvent, între 1 martie 2011 și 05 august 2011, Underwood, cu bună știință și în mod ilegal, a încercat să transmită fotografii și alte informații referitoare la apărarea națională unor reprezentanți ai Republicii Populare Chineze (RPC), cu intenția și motivul de a crede că aceste materiale ar putea fi folosite în prejudiciul Statelor Unite și în avantajul unei națiuni străine.”

Surse chineze de informații menționate în acest raport par să verifice temerile lui Underwood prin observația că peste 1.000 de documente și fotografii top-secrete din SUA, obținute de acestea, arată un guvern american “sub asediu” din cauza multiplelor amenințări, de care acesta se teme că se vor răspândi, provocând declanșarea unui “haos fără precedent” după care “ordinea normală” nu va mai putea fi restabilită niciodată.

Aceste temeri ale SUA față de un “haos fără precedent”, par a fi bine fondate, având în vedere că protestele masive ce se răspândesc în jurul lumii, ca urmare a prăbișirii economice globale, au lovit America cu peste 700 de arestări raportate duminică în New York și tulburări răspândindu-se în continuare acum pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Chiar mai rău, acest raport arată faptul că guvernul Statelor Unite este, de asemenea, “îngrozit” de noi rapoarte care descriu “pierderea fără precedent” a stratului de ozon protector al Pământului deasupra regiunii arctice, care nu prezintă semne de atenuare și este în continuare de așteptat să provoace cataclisme climatice chiar mai grave, într-o lume care abia își mai poate susține echilibrul în urma catastrofelor naturale istorice pe care le-a experimentat deja în acest an și care sunt cele mai costisitoare din istorie.

În vreme ce o revoluție populară a ajuns acum pe țărmurile americane, ca urmare a “apocalipsei financiare globale” de neoprit, care va face să dispară economiile a milioane de oameni, și în timp ce ecosistemele lumii noastre sunt de asemenea în curs de schimbări masive, acest raport detaliază un complot insidios al guvernului SUA de “gestiune și control” a acestor multe dezastre, prin care el și aliații săi sunt față în față cu adoptarea unui “genocid în masă”, folosit ca mijloc de susținere a supraviețuirii lor.

De fapt, unul din documentele cele mai terifiante oferite de Underwood serviciului MSS al Chinei conține detalii despre modul în care Agenția Centrală de Informații (CIA), prin intermediul rețelei teroriste Haqqani din Pakistan, a lansat un bio-atac fără precedent folosind virusul „febrei Dengue” pe care americanii plănuiesc să îl “modifice” și apoi să îl lanseze asupra propriei populații.

În primăvara și vara anului 1981, Cuba a cunoscut o epidemie severă de febră hemoragică Dengue. Între lunile mai și octombrie 1981, națiunea din insulă a înregistrat 158 ​​de decese legate de febra Dengue, cu aproximativ 75.000 de cazuri de infecții raportate.

La apogeul epidemiei, peste 10.000 de oameni (pe zi) au fost găsiți infectați și 116.150 au fost spitalizați. În același timp, în timpul epidemiei din 1981, se crede că au fost efectuate împotriva insulei atacuri biologice sub acoperire asupra rezidenților din Cuba și culturilor agricole, de către agenți CIA și raiduri aeriene militare.

Deosebit de dăunătoare pentru națiune a fost și o epidemie gravă de gripă porcină, pe care Fidel Castro o atribuie CIA. Cercetătorul american William H. Schaap, editor al revistei „Covert Action”, susține că epidemia de febră Dengue din Cuba a fost rezultatul activităților CIA.

În 1982, mass-media sovietice de atunci au raportat faptul că CIA a trimis agenți operativi în Afganistan din Pakistan pentru a lansa o epidemie de febră Dengue. Sovieticii de atunci au susținut că agenții CIA s-au prezentat în calitate de activiști în lupta contra malariei, dar, în realitate, au răspândit țânțari infectați cu febră Dengue. CIA a negat acuzațiile. În 1985 și 1986, autoritățile din Nicaragua au acuzat CIA că au creat un focar de febră Dengue masiv care a infectat mii de persoane în această țară .

Pentru oricine pune la îndoială cruzimea Statelor Unite, trebuie doar să se uite la evenimentele de săptămâna trecută, când s-a văzut, pentru prima dată în istoria lor, cum președintele a dispus asasinarea a doi cetățeni americani, fără dovezi sau proces. Numai “dovezile secrete”, pe care guvernul american a spus că le-a avut, dar nu dorește să le dezvăluie, au fost folosite pentru a justifica aceste crime susținute de stat, o acțiune despre care candidatul la președinția SUA, Ron Paul a avertizat ieri că poate fi o infracțiune pasibilă de pedeapsă.

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că în acest moment Statele Unite, mărețe odată, au coborât atât de mult în abisul tiraniei încât au toată puterea din lume, dar au eliminat procesele pentru acei cetățeni condamnați pentru crime și, în conformitate cu Baroul Avocaților din New York, au înființat un sistem de gulag care, în afară de faptul că reține mai mulți prizonieri decât orice altă națiune din lume, torturează în prezent peste 80.000 dintre ei, încălcând flagrant toate legile internaționale și umanitare, fapt pentru care astăzi, peste 12.000 de prizonieri din SUA se află în greva foamei, în semn de protest împotriva abuzului la care sunt supuși.

Mai exact, “evenimentele catastrofice”, dezvăluite serviciului secret chinez MSS de către Underwood, planurile SUA, nu numai împotriva propriului popor, dar și întregii lumi de asemenea – acest raport FSB avertizează – sunt centrate pe crearea condițiilor necesare pentru un război global total, care include:

1) Implozia deliberată a economiilor, atât din ​​SUA cât și din UE, cu scopul de a distruge sistemul financiar global, care funcționează de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial;

2) Lansarea unui război convențional masiv de către SUA și UE pe continentele nord-american, african și asiatic pentru a include Orientul Mijlociu;.

3) În timpul acestui război total, eliberarea intenționată a agenților de război biologic meniți să omoare milioane de oameni, dacă nu miliarde, de civili nevinovați;

4) La apogeul acestui război, Statele Unite și aliații săi vor face un apel pentru pace și pentru o nouă ordine globală, care urmează să fie stabilită în scopul de a preveni distrugerea totală a planetei noastre.

Importantă de menționat, în legătură cu afirmațiile îngrozitoare făcute în acest raport al FSB, este confirmarea acestora de către World Net Daily (WND) News Service, care, în articolul lor intitulat „SUA se pregătesc pentru un război ‚tanc pe tanc’”, au citat o sursă confidențială din cadrul Departamentului Apărării al SUA (DOD), care îi avertizează că America este în prezent în curs de pregătire pentru declanșarea unui război convențional masiv. Și, după cum WND citează direct sursa lor din DOD, aceasta a indicat că miza este “altceva” și avertizează că întregul sistem militar al SUA “se așteaptă la ceva convențional și mare, care va veni pe conductă relativ repede.”

Așa cum am menționat în raportul nostru din 16 septembrie, intitulat „Concentrarea masivă de trupe americane la granița mexicană alimentează teama unei invazii”, componenta nord-americană a acestui masiv război convențional, planificată de către SUA, va implica invazia Mexicului, Americii Centrale și Americii de Sud, pentru a asigura americanilor vastele resurse energetice și minerale din această regiune.

Componenta din Asia și Orientul Mijlociu a acestui amplu nou război american va implica o invazie terestră masivă a națiunii pakistaneze, înarmată nuclear, și care, conform ultimelor rapoarte, este deja angajată într-un schimb de focuri cu trupele americane. [Notă: La umilirea Pakistanului de către SUA se adaugă și arestarea lunile trecute a agentului CIA Raymond Davis, pe care pakistanezii au fost obligați să-l elibereze sub amenințarea invaziei]

Acest raport FSB detaliază în continuare planul american de a “angaja pe deplin” China în acest război, deoarece aceasta va veni, fără îndoială, în apărarea Pakistanului. Dar nu numai să învingă China este scopul american, ci și de a obține pentru sine resursele vitale de energie din Marea Chinei de Sud, în legătură cu care, săptămâna trecută, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez a avertizat că vor merge la război pentru a le apăra.

În ceea ce privește complotul Statelor Unite de a distruge atât economia lor cât și cea din UE, cufundând astfel lumea în cea mai mare depresiune economică din istorie, este acum, mai mult ca sigur, că, pe lângă colapsul economic al Europei, China a emis un ultimatum către SUA conform căruia, cu excepția cazului în care acțiunile lor se vor schimba, un război comercial masiv între cele două puteri va fi garantat.

Important de menționat este faptul că acest viitor război comercial și depresia economică globală au fost anunțate de mult timp și sunt o repetare aproape exactă a acțiunilor întreprinse de către SUA, care au condus la al Doilea Război Mondial.

Chiar mai important de reținut este faptul că războiul este o parte esențială a sistemului economic capitalist din Statele Unite și a fost făcut “politică oficială” de către Consiliul Național de Securitate American într-un document top-secret, denumit NSC-68 în 1950, care a transformat în mod radical Statele Unite ale Americii într-o “societate militară totală.”

Teorii ale keynesianismului militar, precum și complexul militar-industrial, codificat de NSC-68 au devenit populare după al Doilea Război Mondial, probabil dintr-un motiv bun. Perspectiva demobilizării militare, în special în Statele Unite, părea alarmantă. Elita americană și-a amintit viu cum creșterea cheltuielilor militare a scos lumea din Marea Depresie, și se temea că scăderea bugetelor militare ar putea inversa acest proces. În cazul în care asta s-ar fi întâmplat, așteptările ar fi fost ca afacerile să se poticnească, șomajul să crească și legitimitatea capitalismului pieței libere ar fi fost pus din nou în discuție.

Și unde se găsea America la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial se găsește din nou acum. Și, încă o dată, apelul la un război masiv se aude din nou în “țara celor liberi, căminul celor curajoși”, așa cum influentul consilier al lui Obama și laureat al Premiului Nobel, economistul Paul Krugman a afirmat atât de bine săptămâna trecută, “Ceea ce avem nevoie este de fapt echivalentul financiar al războiului. Ce a adus de fapt la sfârșitul Marii Depresiuni a fost programul enorm de cheltuieli publice cunoscut altfel sub numele de al Doilea Război Mondial. ”

Pentru oricine, echivalarea celui de-al Doilea Război Mondial și sutele sale milioane de victime ca fiind nimic mai mult decât un “program enorm de cheltuieli publice”, arată dincolo de orice îndoială cât de periculoase sunt aceste elite occidentale pentru întreaga noastră planetă și brutalele căi pe care ele vor merge, pentru a-și asigura supraviețuirea.

Cronologia exactă a evenimentelor planificate de către SUA și UE pentru lansarea mega complotului lor de a domina lumea prin distrugerea și apoi refacerea ei, nu o cunoaștem. Ceea ce cunoaștem, totuși, este că evenimentele vor veni mai degrabă curând, decât mai târziu, luând pe mulți prin surprindere, cu excepția celor care știu cum să țină seama de “semnele anotimpurilor.”

Dan Tanasescu - 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares