Senatul SUA a legalizat zoofilia pentru militarii americani

 

Senatul SUA a hotărât să diversifice perversiunile sexuale pentru militarii săi; astfel proiectul de lege cu privare la bugetul militar aprobat stipulează anularea pedepselor pentru sodomie și zoofilie.

Proiectul de lege a fost aprobat încă în data de 1 decembrie însă abea acum detaliile măsurilor impuse de senat au devenit clare pentru toți.

Senatorii au anulat articolul 125 al Codului Justitiei Militare astfel militarilor americani le este permis să întrețină relații sexuale cu cine și unde doresc atât cu parteneri de gen diferit cât și cu alți sodomiți sau cu câini, porci, vite și alte animale după preferiță în conformitate cu normele democratice.
Anterior, din luna septembrie acestui an sodomiții au primit dreptul de a-și satisface serviciul militar fără a-și ascunde perversiunile sale sexuale după ce din 2003 aveau dreptul de a pratica sodomia în timpul serviciului militar doar pe ascuns.
Zoofilii din senatul SUA încurajați de succesele obtinute de sodomiți au hotărât să introducă în cadrul legal și perversiunea lor. Toate acestea se produc pe fonul deciziei SUA de a declara război global împotriva homofobiei.
Urmatorul pas logic al zoofililor ar fi introducerea practicării zoofiliei încă din grădinițele de copii deoarece de exemplu după ce a fost legalizată sodomia în Suedia a început a fi impusă în grădinițe.
Conform “logicii democratice” nu putem discrimina zoofilii și sodomiții, în caz contrar nu mai suntem o societate democratică.

Țin să amintesc că și sodomiții aflați la guvernarea Republicii Moldova promovează foarte insistent legea anti-discriminare, ce le va permite să-și impună perversiunile lor sexuale în societatea nostră drept o normă obligatorie.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *