ISRAEL: Extremisti evrei au distrus cruci si icoane in Manastirea Sfantului Ioan Botezatorul

Iata ce aflam din articolul Șoc în Patriarhia Ierusalimului. Extremiști au distrus cruci și icoane în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul:

de Maria Iahnaki,
de pe www.briefingnews.gr

Șoc în Patriarhia Ierusalimului

 

Extremiști au distrus cruci în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul

 

Prin momente tragice trece Patriarhia Ierusalimului în ultimele ore. De ieri seară, 13 extremiști evrei au intrat în Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul de la râul Iordan (care se găsește în Ierihon) și au distrus icoane și cruci. 

Au profanat tot ce au găsit în fața lor, ceea ce a avut ca urmare înștiințarea autorităților, care s-au deplasat la fața locului pentru a evalua daunele. Acolo a ajuns imediat și Patriarhul Ierusalimului, k.k. Theofilos, împreună cu Mitropolitul Isihie de Kapitoliada și însoțitorii săi. Imediat după aceea a sosit și consulul grec pentru a vedea drapelul grecesc ars, iar icoanele și crucile distruse.

Pentru a citi știrea completă și a vedea imagini apăsați aici. Citiți despre atacul asupra Mănăstirii Avvei Gherasim aici.

 

(traducere: Frăția Ortodoxă Misionară „Sfintele Marta și Maria”, sursa: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7766)

 Cititi va rog si:

29 noiembrie: NOUL SFINTIT MUCENIC FILUMEN, cel UCIS DE EVREI fanatici in 1979, la Fantana lui Iacob. I-au brazdat chipul cu toporul, i-au scos ochii, i-au taiat degetele cu care facea semnul Crucii, au pangarit cumplit biserica …

„MOARTE CRESTINILOR” au scris fanatici evrei pe o BISERICA ORTODOXA din Ierusalim

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *