Sondajul care da frisoane Europei: Ce cred austriecii despre Adolf Hitler?
Dup mai bine de 70 de ani de ndoctrinare,n care cei care au cștigat rzboiul au rescris istoria, Adolf Hitler, personajul demonizat cu ndrjire de mass-media, le d coșmaruri jidanilor și din mormnt.
Unul din zece tineri din Austria crede ca Adolf Hitler nu a fost un personaj atat de rau, ba dimpotriva, considera ca a facut si cateva lucruri bune in timpul dictaturii sale.

Mai mult, 18% dintre cei chestionati se plang de influenta foarte mare pe care evreii o au chiar si in prezent, informeaza publicatia britanicaDaily Mail.Aceste rezultate, comenteaza jurnalistii de la The Daily Mail, nu fac decat sa demonstreze ca Austria nu este deloc tara unde toleranta etnica si religioasa ar trebui sa fie la loc de cinste, ci ramane, la fel ca si in trecut, tara de origine a lui Adolf Hitler, de unde verticalitatea și curajul unei națiuni au nscut eroi.

Pentru noi, cei care nu ne lsm vrjiți de cntecele de siren ale presei controlate de jidani, devine clar faptul c propaganda plin de ur a jidanilor pe care aceștia o duc mpotriva naționalismului și pentru a ascunde faptul c jidanii controleaz finanțele mondiale prin intermediul bncilor – NU A REUȘIT !Totodata, presa din Austria trage un semnal de alarma asupra declaratiilor facute de tineri referitor la “influenta foarte mare” pe care o au evreii, teorii care amintesc de atitudinea nazistilor de acum 60 de ani. Ce este si mai ingrijorator (pentru ei, dar mbucurtor – pentru noi), asemenea convingeri au permis atunci sa se ajunga la conștientizarea pericolului jidnesc, la expunerea public a planului lor de dominație mondial prin intermediul banilor.

Din fericire, sondajul demonstreaza ca aceste convingeri – relevate de sondajul de opinie, nu sunt specifice tinerilor mai putin educati, ci si celor din clasa sociala de mijloc, care au parte de o educatie foarte buna.

Desi nu isi exprima astfel de opinii in public, elita austriaca tinde sa-i priveasca pe jidani ca pe ceea ce sunt, anume niște inamici periculoși, ce atenteaz la libertatea, bunstraea și chiar viața lor, prin punerea n aplicare a planurilor lor de dominație mondial. Concret, n opinia celor de la dailymail, tinerii austrieci sunt “antisemiti” si ostili fata de imigranti.

Autorul studiului, Beate Grossegger, incearca sa dea o tenta mai optimista asupra rezultatelor si considera ca ostilitatea pe care o au austriecii fata de imigranti are la baza, de fapt, temerea ca le vor lua locurile de munca.

Studiul a fost realizat de Insitututul pentru Cercetarea Culturii Tinerilor si publicat in ziarul Kurier. Sondajul a vizat 400 de tineri vienezi cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares