Cum aleg astia denumirile? SATAN – Satelliten Anlage (Germania). DRACO – medicamentul minune

Foto: http://www.ruethlein-elektrotechnik.de/referenzen/sat-anlagen/installation-einer-digitalen-sat-anlage

   Iata si ce aflam din articolul Un biolog-inginer american a descoperit Draco, proteina care distruge TOȚI virușii!:

Răcelile, virozele, gripele, hepatitele, SIDA, Ebola și toate celelalte maladii provocate de viruși ar putea deveni istorie. Todd Rider, un biolog și inginer britanic, cercetător la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, a făcut o descoperire epocală: un medicament-panaceu numit Draco, care și-a dovedit în laborator eficiența cu toate cele 15 tipuri de viruși (incluzându-i pe cei care provoacă maladiile enumerate mai sus) ce au infectat șoareci și țesuturi umane, informează BBC.

Draco este, de fapt, o combinație de două proteine: una detectează „poarta” prin care virusul intră în celulă, iar cealaltă acționează ca o bombă cu ceas, distrugând celula infectată.

Spre deosebire de interferon, Draco nu declanșează un răspuns autoimun al organismului, ceea ce înseamnă că va putea fi utilizat fără teama de efecte secundare.

Rider a declarat că a combinat studii din inginerie și biologie, pentru a ajunge la acest rezultat.

Alți cercetători chestionați de BBC în legătură cu descoperirea lui Todd Rider au manifestat un optimism rezervat, întrucât acesta și-a publicat rezultatele cercetărilor online și nu într-un jurnal de specialitate mai sobru, care verifică „la sânge” orice descoperire, înainte de publicare.

Pe de altă parte, până ce medicamentul va fi avizat în scopul tratării oamenilor, vor trece ani de zile de teste asupra mamiferelor mari. (RV)

Cititi va rog si:

LUCIFER, un nou sistem folosit pentru studierea stelelor …

Sursa: blogul lui SACCSIV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *