REPORTAJ

Diferite mișcri romnești de tip „Occupy“ snt prezentate n mass-media, dar nimeni nu spune c, de zece zile, n centrul Capitalei, n inima City-ului romnesc, n fața Bncii Naționale a Romniei, se desfșoar o mare manifestație mpotriva lui Mugur Isrescu. ncepe, dup ceas, la ora 13 și se termin la 15. Uneori se strng 30 de persoane, alteori mulțimea bate spre 70. Oamenii au autorizație pn pe 29 decembrie și snt bine dotați cu portavoce, cu generator, plus jandarmi și sereiști care i filmeaz. „Nimeni nu scrie de noi, nu a venit nici o televiziune, nici un ziar, snteți primul!“, mi-au spus bșicați, acum o sptmn, cei de la miting. M-am ntors dup cteva zile și i-am ntrebat ce s-a scris ntre timp despre ei. Nimic nc. Așa c am nceput s-i cred. Ceva nu e n regul cu Mugur Isrescu.

 

Toate durerile poporului plus problema palestinian

– Bncile vor pune mna pe locuințe!

Pe strada Smrdan, vocea tuntoare a vorbitorului de la portavoce se aude pn departe. Limita e intrarea n Biblioteca Național, unde zgomotul vocilor e ca un murmur. ncepnd de la barul „Kartell Cafe Lounge“, la numrul 7, se aude foarte bine: „Nici francmasonii de grad 33 care se nchin la Satana nu știu ce hotrsc francmasonii din lojele internaționale, ca grupul Bilderberg. Francmasonii simpli snt pcliți!“.

n partea cealalt, protestul se aude bine pn la „St. Patrick’s“ al lui Mugur Mihiescu, iar ca un murmur, pn la „Le Bourgeois“, la intersecția cu strada Sf. Dumitru. n dreptul „Sushi KO“ se aude perfect: „Unde se ntlnesc cei din grupul Bilderberg, e clar c țara aceea va fi distrus economic n curnd dup aceea. S-au ntlnit n Grecia n 2008, acuma Grecia trebuie s-și vnd insulele. n 2010 s-au ntlnit n Spania, acuma Spania are șomaj și intr n faliment. Anul acesta se vor ntlni n Elveția. Paradoxal, pentru c Elveția este cea mai bogat țar și are toate depozitele de aur și de bani ale lumii!“. Pe Lipscani, vocea vorbitorilor se aude pn ht: „Azi totul se face pe carduri ca s se știe cine și ce cheltuiește“.

Ciudat cum nu i-a remarcat nimeni. Snt o aduntur paranoic, care crede n complotul universal. Pe partea cealalt a strzii se ntinde un trg volant cu tarabe cu mrunțișuri. Viorel Ene, unul dintre liderii mitingului, mi-a zis: „Special le-au dat autorizație, ca s ne deranjeze pe noi. Cic au autorizație pentru meșteșugarii romi. Chinezriile astea nu snt fcute de meșteșugari. Niște romi snt n spate“.

n mulțime e și un american din Baltimore.

– Spune-mi Barry. Am venit s-l sprijin pe acest tip care nu-i agreeaz pe masoni. Nu am mai fost de ceva timp n America, dar, dac aș fi, aș participa laOccupy. Bncile mi controleaz prea mult banii. Am un depozit la Municipal Employees Credit Union of Baltimore. Nu mi dau banii și nu știu de ce.

La portavoce tun un nene:

– Clica vrea reducerea populației pmntului la sub un miliard de locuitori. Cnd s-a nființat statul Israel, erau dou locații propuse: Palestina și actualul teritoriu al Romniei… Vrem demiterea masonului Isrescu, care pstorește n ru finanțele romnești… S-a dorit salvarea bncilor, nu a populației care a fcut credite și acum nu mai poate s le plteasc… Dorim ca acest aur de la Roșia Montan s intre n tezaurul BNR!

Eroul Ceaușescu, terminatorul de FMI

La cuvnt se nscrie un tnr despre care am aflat ulterior c se numește Aristic Popescu.

– Vorbim despre eternul nostru guvernator, Isrescu. Ceaușescu a pltit toate datoriile ctre FMI. A fost mpușcat ca un cine, fiindc nu se voia ca Romnia s fie independent. De cnd e Isrescu guvernator, n Romnia au intrat 140 de miliarde de euro. Fr referendum. Poporul nu a fost ntrebat dac vrea acești bani. Și unde snt ei, unde s-au dus?

Aristic Popescu este o adevrat mașin de vorbit. Pn s ajung la el, m ntrețin cu Viorel Ene.

– De la 1 decembrie, de cnd am nceput protestul, nu mai mi rspund la telefon niște prieteni. Cred c erau masoni. Dac ne-ar bga mass-media n seam, ar veni mult lume. Spre deosebire de ’90, cnd plecai cu o sut de oameni și ajungeai la Guvern cu o mie, acum pleci cu o mie și ajungi cu o sut. E viaț grea. Am prieteni revoluționari care acuma mi zic: „Mi-au luat indemnizația de 23 de milioane și nu am cu ce plti ratele la banc“.

Ne ntrerup strigtele: „Jos Isrescu! Jos Isrescu! Jos Isrescu!“.

Fac cunoștinț cu unul dintre vorbitorii importanți ai mișcrii, Manuel Șerbnescu: „Ne-a emoționat protestul de pe Wall Street și cum nțelegem niște dedesubturi ale sistemului financiar, ne-am decis s facem și noi. Nu pot s spun c snt mpotriva masoneriei, c poate mi fac știa ceva. Dar ei snt cauza problemelor. Nu avem ceva cu Isrescu ca persoan, ci cu el ca conductor al finanțelor romnești“.

Cellalt vorbitor trece la portavoce. Manuel Șerbnescu i șoptește: „S zici de Roșia Montan!“. Tipul ncuviințeaz și ncepe:

– Ne ndreptm ctre o dictatur masonic. Oamenilor le vor fi implantate cipuri!

Vocea lui bubuie n Centrul Vechi.

Dezvluiri incredibile despre masoneria din aviație. Alcool și femei

n sfrșit, vorbesc cu Aristic Popescu, 37 de ani, fost ofițer de aviație n cadrul aviației militare, la Timișoara.

– Snt liber-profesionist, am afacerea mea. M-am lovit prima oar de francmasonerie la mine n unitate, la Timișoara, la escadrila 31 Cercetare Tactic. Șeful meu, comandorul Ion Oproiu, și Gheorghe Rațiu, plutonier major, se nscriseser la masoni și fceau propagand n unitate, c e benefic, c dac intri ncepi s cștigi bani și s avansezi ușor. Și au luat mprumuturi de la colegi, dar uite c masoneria nu i-a ajutat și Oproiu a fugit din țar și a lsat datorii n urm. știa snt masonii! nainte s intre, erau mai buni, și respectau cuvntul, se putea discuta cu ei omenește. Apoi au nceput s ndemne la consumarea buturilor alcoolice și frecventarea de bordeluri.

Lucrurile s-au ntmplat demult, dar Popescu e nc afectat. Traumele masonice au continuat. La un moment dat, a ajuns la Corpul 2 de Armat și Aprare Aerian.

– Fceam munca a vreo zece colonei. Jumtate erau masoni. D-i și f-le gestiunea, ajungeam seara obosit.

nghețm de frig, ne tot bțim pe picioare. Ca pe orice aviator, l ntreb dac a vzut OZN-uri. Nu a vzut, n schimb a auzit la piloții de la Timișoara, care au vzut obiecte.

– Am studiat problema și cred c snt dou mari civilizații n univers: Micii Cenușii, draco-reptilieni, negativi, care țin legtura cu francmasoneria mondial și urmresc crearea statului mondial. Iar cealalt snt Marii Blonzi, cei benefici, care au prul blond și activeaz n a patra și a cincea dimensiune. Ei nu vor s afecteze liberul-arbitru al oamenilor, cum o fac Micii Cenușii. Vor s mncm ce vor ei, s cumprm ce vor ei. Un stat fascist n care oamenii s fie manipulați.

Domnul Viorel Ene se aține prin preajma noastr, atent la ce spune Aristic Popescu, care continu:

– Masoneria a penetrat și Biserica Ortodox. Patriarhul Daniel are gradul 33.
– Crezi, sau ai și dovezi? ntreab Viorel Ene.
– Cred eu și zic c am și ceva dovezi, rspunde Aristic.
– Eu v-am mai zis vou s fiți atenți cu afirmațiile astea, spune prudent domnul Ene.

Demonstrația se ncheie la ora trei fix. Toți paranoicii ies din perimetru și se mprștie care ncotro. Pcat, mare pcat c televiziunile nu se ocup de mișcareaOccupy.

Alexandru Vrzaru – revista Kamikaze

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares