Întrucât orice “ucigaș” se întoarce mai devreme sau mai târziu la locul “crimei”, se pare că nici amicul meu IntenseLight, nu face excepție de la regulă. S-a întors cu un nou material – un pariu a la MISA ! Acest “criminal”, vinovat de “crima” de les-majestate la adresa Infailibilității sanctității sale cu un milion de voci, măști și pioni, păpușarul la comanda căruia răspund instantaneu fantoșele lipsite de voință proprie, coloană vertebrală, discernământ propriu și bun simț Catrina, Cojocaru și Bozaru – ale căror calități enumerate mai sus – dacă le-au avut vreodată, au fost înlocuite de supunere oarbă și încredere disperată în manipulatorul suprem al existențelor lor mizere,  îndrăznește să arunce mănușa adevărului, celor care – în infatuarea lor arogantă, se consideră deținătorii tuturor Adevărurilor absolute, cu privire la absolut orice subiect la care își pot da cu părerea. Sunt curios dacă vor ridica această mănușă a pariului, ei care au aruncat atâtea ! Nu mă tem de faptul că nu vor avea de unde plăti, la câți bani a produs MISA pentru acești profitori. Mă tem doar pentru aceia care, după o viață de iluzii în MISA riscă să își piardă visele și să se trezească la realitatea tristă a adevăratei lor condiții. iată pariul lui IntenseLight:

 

Revin dupa o lunga absenta (datorata pur si simplu lipsei timpului) cu un foarte scurt articol. Cat de curand voi veni insa cu un raspuns la celebra aparenta intorsatura pe care a   luat-o materialul in care m-am focalizat pe lucrarea “The World of Tantra”/Doamna Miracolului. Marturisesc ca am citit doar unul din cele 3 articole care au aparut drept reactie pe site-ul yogaesoteric, deoarece nu am reusit sa trec peste o stare de greata spontana care mi-a aparut ca urmare a limbajului “deosebit” folosit de “luminariile”Misa. Nivelul lor spiritual se pare ca a razbatut si in scrierile lor, nu numai in comportamentul lor de zi cu zi. Promit insa solemn sa le citesc!

Din pacate insa, acele articole sunt in mare masura pe langa subiect. Ideea de baza a articolului meu era una simpla: cele 3 capitole despre jocurile cu urina NU exista in lucrarea lui Bhatacharya „The World of Tantra”, si in nici o alta lucrare scrisa de acesta. Ele au fost scrise in cadrul Misa. Deci Bivolaru si VIP-urile Misa nu doar plagiaza cu nerusinare, ci si modifica (la nevoie) cu mare nesimtire operele diversilor autori.

Pot sa fac acum doar o simpla si zdrobitoare observatie: cei de la Misa nu au raspuns apelului repetat a lui Mihai, de a veni la o confruntare directa cu asa zisa lucrare “The Mystic Lady”, scrisa de B. Bhattacharya. Oare de ce? Motivul este evident pentru oricine gandeste catusi de putin. Insa mai multe despre toate acestea, in scurt timp.

 

Momentan doresc doar sa pun un PARIU cu Gregorian Bivolaru/Dan Bozaru/Nicusor Catrina, etc. Am decis sa utilizez aceasta modalitate pur tiganeasca, inspirat fiind de vechile pariuri puse de Misa pana in present pe diverse teme. Tema pariului este simpla. In materialele de pe yogaesoteric, se vehiculeaza intr-un mod agresiv ideea ca eu as fi de fapt Claudiu Trandafir. Probabil ca la baza acestei deductii  se afla “clarviziunea” exceptionala a pseudo-gurului Gregorian Bivolaru. Pariul este simplu: daca eu, IntenseLight, autorul articolelor de pe site-ului lui Mihai Rapcea privind cartea The World of Tantra și plagiatul din cursurile de yoga (în fapt, toate articolele semnate cu pseudonimul IntenseLight), dovedesc ca nu sunt Claudiu Trandafir si nu am absolut nici o legatura cu el, Misa imi plateste suma de 1 milion de euro; daca ei demonstreaza ca sunt Claudiu Trandafir sau că acesta are vre-o legătură cu aceste articole, atunci eu le platesc lor aceasta suma. Pot sa precizez doar ca voi castiga pariul 100%, dintr-un motiv foarte simplu: stiu foarte bine cine sunt și ce am scris… J

Promit sa donez cea mai mare parte din acesti bani pentru sponsorizarea unei fundatii care sa se ocupe cu recuperarea victimelor Misa, si care sa aduca in tara maestrii tantrici autentici, nu pacalici precum Bivolaru si clica lui.

Ce ziceti? Aveti atata incredere in capacitatile voastre paranormale inexistente si in deductiile voastre jenante publicate pe yoga esoteric astfel incat sa faceți cu mine acest pariu? Caci in articolele de pe yogaesoteric  sunteti atat de siguri pe ceea ce ziceti, incat, (in opinia voastra) veti castiga !

Daca veti accepta acest pariu, anunțăm de pe acum că eu și Mihai vom face proba celor afirmate de mine mai sus cu o multime de martori care m-au vazut lucrand la acele materiale, comunicările prin mail, adrese IP, adresele de email prin care am comunicat cu Mihai, si chiar si eventuale inregistrari telefonice, deci foarte foarte multe dovezi, care vor demonstra intr-un mod indubitabil ca nu sunt Claudiu Trandafir si nu am nimic de-a face cu el. Ceea ce este si mai hilar, este ca nici macar nu il cunosc.

IntenseLight

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares