Un clip extrem de interesant a fcut furori n ultimele dou zile pe internet, fiind accesat pe Youtube de peste 30.000 de persoane n nici 48 de ore de la postarea sa. Filmulețul suprinde doi cetțeni moldoveni care hrnesc cu covrigi niște delfini apruți n mod surprinztor de Dmbovița.


Deși extrem de vizionat, filmulețul a fost ntmpinat cu destul de mult scepticism de ctre utilizatorii Youtube, mulți dintre ei zicnd c este un fals și o reclam. O analiz detaliat fcut de ctre un expert video a scos la iveal c, ntr-adevr, mare parte din film este un fals, cei doi cetțeni moldoveni fiind fcuți pe calculator. Ba mai mult, locul n care a fost fcut filmarea nu este sub nici o form n București, pe malul Dmboviței, ci e un platou creat de la zero n studiourile MediaPro de la Buftea.

"Filmeaz lacul" este denumirea rului“Filmeaz lacul” este denumirea rului

„Nu știu cum de nu v-ați dat seama din prima! E evident c vocile celor doi moldoveni snt ale lora de la Planeta Moldova iar oamenii ia doi care filmeaz de pe malul cellalt e clar c snt Boncea și Srbu!” a declarat Iustinan Blcescu, expert audio-video la TVR.

Aceeași analiz a relevat și faptul c singurele creaturi reale din videoclip snt chiar delfinii. Contactat de ctre reporterii Futeztorii, primarul Constanței, Radu Mazre, a declarat c i recunoaște pe cei doi delfini din filmuleț ca fiind Dragoș și Lili, angajați ai Delfinariului Constanța.

Și totuși, dac este vorba de un fals, care mai este rolul acestui videoclip? Surse anonime ne-au declarat c prezența covrigeilor de Buzu indic implicarea Elenei Udrea și c acesta nu este dect un pas n viitorul branding de țar ntreprins de Ministerul Dezvoltrii Regionale și Turismului. Aceeași surs a spus c, dup „Land of choice” și „Explore the Carpathian garden”, campanii care au eșuat lamentabil pentru c prezentau Romnia ntr-o lumin neinteresant, doamna ministru intenționeaz s pcleasc opinia public internațional și s relanseze țara la trgurile turistice cu sloganul „Romania – simply science-fiction”. Din aceast campanie mai urmeaz s apar alte dou spoturi: primul va prezenta un grup de turiști nemți care vd un unicorn n Țara Moților iar al doilea va surprinde doi ornitologi francezi care se mprietesc cu Yeti n Delta Dunrii dup ce-l hrnesc cu crnați de Pleșcoi.

Va avea succes aceast inițiativ a doamnei Elena Udrea? Rmne de vzut.

sursa: futezatorii.ro

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares