Un țigan ursar s-a apucat să joace ursul panda!

Tigan_ursar_joaca_ursul_panda( Click pe imagine pentru a o mări )Revoluție în entertainment-ul țigănesc! Un ursar din Teleorman a renunțat la show-urile tradiționale în care se juca ursul carpatin și a început să joace ursul panda. El se află acum în turneu prin localitățile din sudul țării, unde simpaticul panda a atras deja aplauzele a mii de oameni – dar a luat și câteva nuielușe de bambus peste lăbuțe atunci când nu a dansat bine.

“Se simțea nevoia de freestyling și în acest domeniu”, spune ursarul, “lumea era sătulă să tot vadă ursul carpatin. Inițial am vrut să joc grizzly-ul, mi se părea ușor de dresat și foarte prietenos cu copiii. După ce am pierdut complet publicul la primele 2 reprezentații, mi-am dat seama că e mai bine să trec la panda, deși nu e nici pe departe atât de simpatic și drăgălaș ca un grizzly. Mi s-a mai sugerat să încerc și cu urși polari, dar se pare că suntem extrem de rasiști, se uită la culoarea pielii, nu ca ursul brun, care e de-al nostru”.

Ursarii old-style spun însă că jucatul ursului panda nu are viitor. “E o specie pe cale de dispariție, ce o să mai joace peste 20 de ani? Își bate joc de tradiții. Ți se face rușine când îl auzi «Joacă bine, Moș Martine, că-ți dau pâine cu bambus!»”

sursa: timesnewsroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *