Tigan_ursar_joaca_ursul_panda( Click pe imagine pentru a o mŃri )Revolu■ie ţn entertainment-ul ■igŃnesc! Un ursar din Teleorman a renun■at la show-urile tradi■ionale ţn care se juca ursul carpatin ║i a ţnceput sŃ joace ursul panda. El se aflŃ acum ţn turneu prin localitŃ■ile din sudul ■Ńrii, unde simpaticul panda a atras deja aplauzele a mii de oameni – dar a luat ║i cÔteva nuielu║e de bambus peste lŃbu■e atunci cÔnd nu a dansat bine.

“Se sim■ea nevoia de freestyling ║i ţn acest domeniu”, spune ursarul, “lumea era sŃtulŃ sŃ tot vadŃ ursul carpatin. Ini■ial am vrut sŃ joc grizzly-ul, mi se pŃrea u║or de dresat ║i foarte prietenos cu copiii. DupŃ ce am pierdut complet publicul la primele 2 reprezenta■ii, mi-am dat seama cŃ e mai bine sŃ trec la panda, de║i nu e nici pe departe atÔt de simpatic ║i drŃgŃla║ ca un grizzly. Mi s-a mai sugerat sŃ ţncerc ║i cu ur║i polari, dar se pare cŃ suntem extrem de rasi║ti, se uitŃ la culoarea pielii, nu ca ursul brun, care e de-al nostru”.

Ursarii old-style spun ţnsŃ cŃ jucatul ursului panda nu are viitor. “E o specie pe cale de dispari■ie, ce o sŃ mai joace peste 20 de ani? ╬║i bate joc de tradi■ii. Ůi se face ru║ine cÔnd ţl auzi «JoacŃ bine, Mo║ Martine, cŃ-■i dau pÔine cu bambus!»”

sursa: timesnewsroman.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares