Tigan_ursar_joaca_ursul_panda( Click pe imagine pentru a o mri )Revoluie n entertainment-ul ignesc! Un ursar din Teleorman a renunat la show-urile tradiionale n care se juca ursul carpatin i a nceput s joace ursul panda. El se afl acum n turneu prin localitile din sudul rii, unde simpaticul panda a atras deja aplauzele a mii de oameni – dar a luat i cteva nuielue de bambus peste lbue atunci cnd nu a dansat bine.

“Se simea nevoia de freestyling i n acest domeniu”, spune ursarul, “lumea era stul s tot vad ursul carpatin. Iniial am vrut s joc grizzly-ul, mi se prea uor de dresat i foarte prietenos cu copiii. Dup ce am pierdut complet publicul la primele 2 reprezentaii, mi-am dat seama c e mai bine s trec la panda, dei nu e nici pe departe att de simpatic i drgla ca un grizzly. Mi s-a mai sugerat s ncerc i cu uri polari, dar se pare c suntem extrem de rasiti, se uit la culoarea pielii, nu ca ursul brun, care e de-al nostru”.

Ursarii old-style spun ns c jucatul ursului panda nu are viitor. “E o specie pe cale de dispariie, ce o s mai joace peste 20 de ani? κi bate joc de tradiii. i se face ruine cnd l auzi «Joac bine, Mo Martine, c-i dau pine cu bambus!»”

sursa: timesnewsroman.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.