O serie de dezinformări au apărut în presă în ultima vreme. Nu dați atenție celor ce se inflamează cu paie ude. Noua Dreaptă este și va fi în continuare ce a fost: o mișcare naționalist-creștină care a militat pentru valorile tradiționale românești, a luptat împotriva aberațiilor economice care se aplică acestei țări, a susținut unirea Basarabiei și nordului Bucovinei cu patria mamă România, a protestat împotriva uscăciunilor care promovează separatismul (în special cel maghiar), în general fiind singura organizație care a ținut în permanență drapelul tricolor deasupra capului intervenind după propriile puteri în lucrurile ce contraveneau și contravin în continuare interesului poporului român.

Domnilor, credeți dumneavoastră că noi ne-am asociat cu această mișcare pentru a ne angrena în circul politic sau pentru a căpăta foloase materiale? Este interesul nostru personal mai presus de cel al țării noastre? Partidul Naționalist este doar un proiect politic, pornit din interesul mișcării de a legifera anumite din obiectivele Noii Drepte, preferabil toate, pe care vi le amintesc chiar acum:

 

1. Apărarea caracterului național, suveran, independent, unitar și indivizibil al Statului Român. Eradicarea oricaror forme de separatism etnic sau teritorial.

 

 

 

 

 

2. Reîntregirea Patriei prin unificarea celor două state românești, România și Republica Moldova. Denunțarea Tratatului cu Ucraina și readucerea, pe cale pașnică, în granițele Statului Român a nordului Bucovinei și sudului Basarabiei, a ținuturilor Herța, Hotin și a Insulei Șerpilor.
 

 

 

 

3. Stoparea declinului demografic care amenință viitorul Națiunii Române și promovarea unei politici de creștere a natalității.

4. Repatrierea tuturor românilor care și-au părăsit țara și familiile din cauza sărăciei, prin facilități la recalificare, angajare și scutirea de taxe și impozite la deschiderea unei afaceri în Tară.

5. Alocarea unor procente mai mari din Produsul Intern Brut (PIB) pentru domeniile vitale pentru prezentul și viitorul Neamului Românesc: Sănătate, Educație, Cercetare, Apărare.

6. Favorizarea legislativă a investitorilor autohtoni și a capitalului românesc și limitarea monopolului exercitat de companiile multinaționale.

7. Eliminarea monopolului băncilor străine în sectorul bancar românesc.

8. Interdicția companiilor și cetățenilor străini de a cumpara terenuri agricole. Evitarea riscului ca aceștia să devină în scurt timp proprietari majoritari în propria noastră țară.

9. Lichidarea datoriei externe și înlăturarea dictaturii Fondului Monetar Internațional și a Băncii Mondiale.

10. Păstrarea monedei nationale și abandonarea trecerii la EURO, o monedă fără popor și fără viitor.

11. Abandonarea procesului de aderare a României la spațiul Schengen întrucât eliminarea controalelor la frontiera dintre România și Ungaria și securizarea frontierei de pe Prut contravine intereselor Națiunii Române și serveste doar intereselor strategice ale Ungariei.

12. Renegocierea Tratatului de Aderare a României la UE și promovarea unei politici externe bazată pe demnitate și primatul INTERESULUI NAȚIONAL. Crearea unui minister pentru românii din afara granițelor și determinarea țărilor vecine să asigure, pe cale de reciprocitate, conservarea și afirmarea identității etnice, lingvistice, culturale și religioase a comunităților autohtone românești din jurul granitelor (Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si Balcani (Croatia, Albania, Grecia, Macedonia).

13. Eradicarea politicianismului și a corupției și instaurarea unui climat de moralitate în viața publică românească.

14. Stoparea ofensivei sectelor.

15. Reincriminarea manifestărilor publice ale homosexualilor.

16. Reincriminarea defăimării Țării și a Națiunii.

17. Rezolvarea problemei țigănesti prin consens și efort internațional si crearea unui stat al țiganilor în Asia, după modelul statului Israel.

18. Confiscarea averilor ilicite.

19. Anularea privatizărilor frauduloase și tragerea la răspundere a celor vinovați de sărăcirea României și a românilor.

20. Garantarea siguranței cetățenilor prin eradicarea clanurilor interlope care au pus stăpânire pe România.

sursa: flamuraverde

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares