Postez un nou articol primit de la IntenseLight. Acesta a simțit nevoia să marcheze încă o dată (de parcă mai era nevoie !) limita dintre adevăr și minciună, învățătură și cunoaștere versus îndoctrinare și manipulare. Iată in continuare articolul lui IntenseLight:  

 

De ce nu ma miră? Nimeni nu a avut curaj să accepte pariul meu

 

Saptamana trecuta am lansat un pariu celor de la Misa. Miza? Un milion de euro! Insa desi a trecut deja aproape o saptamana, conducerea Misa nu a avut curajul sa raspunda la acest pariu.

Interesanta este insa atitudinea celor de pe site-ul yogaesoteric (deci implicit a conducerii Misa in frunte cu Gregorian Bivolaru) cand vine vorba despre pariurile pe care ei le-au lansat. De exemplu la link-urile de mai jos, gasiti doua situatii in care Misa a pus un pariu pe diverse teme:

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4946&lang=RO

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6911

Interesante sunt insa urmatoarele doua articole in care conducerea Misa jubileaza intr-un mod infantil, deoarece nimeni nu a raspuns pariurilor lor:

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4948&lang=RO

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4955&lang=RO

Dau cateva citate din fanfaronada lor ieftina si de prost gust:

Replica adevărului zdrobitor

Suntem dispuși să facem acest pariu pe 100.000 euro, într-un cadru legal adecvat. Totuși subliniem că suntem convinși cu anticipație că mincinoșii ziariști de la Gardianul care au scris respectivele articole nu vor îndrăzni să accepte acest pariupentru că ei știu foarte bine că nu există nici o dovadă pentru minciunile pe care le-au scris și, așa cum se spune în popor, minciuna are picioare scurte.”

“De ce nu ne mai miră? Nimeni nu a avut curaj să accepte pariul nostru”

“Săptămâna trecută, Biroul de Presă MISA a lansat o provocare inedită ziariștilor care își câștigă salariul împroșcând cu noroi în MISA. Provocarea a fost simplă și directă: un pariu. Faptul că nimeni nu a acceptat să facă acest pariu demonstrează, dacă mai era nevoie, nu doar că știrile recente de scandal lansate în cadrul ultimei campanii de presă de denigrare a MISA sunt o minciună, dar și că ziariștii știu foarte bine asta.”

“Pariul consistent pe 100.000 de euro propus de MISA nu a fost o glumă și nici un bluff – suntem siguri că există diferite posibilități de încheiere legală a unui astfel de pariu. El a fost propus tuturor redacțiilor ziarelor și posturilor TV care au difuzat știrea și multor ziariști care au scris în ultimii trei ani despre MISA, fiind trimis la peste 100 de contacte. Nimeni nu a răspuns, nici măcar ca să se intereseze de condițiile acestui pariu sau să întrebe dacă altcineva l-a acceptat. “

 

Aceasta este atitudinea site-ului yoga esoteric cand vine vorba de pariurile lor, care nu sunt acceptate. Prin urmare amintesc ipocritilor si fariseilor din conducerea Misa ca au trecut 5 zile de cand am lansat acel pariu !

Si ca sa fiu si mai exact: pe site-ul yogaesoteric.net au aparut in legatura cu mine, in cadrul articolelor scrise de Dan Bozaru si de inginerul Nicusor Catrina, urmatoarele afirmatii:

“Țin să adaug că, după ce am citit de la un capăt la celălalt afirmațiile acestui șobolan ce se vrea anonim, mi-am putut da seama, pe baza indiciilor care sunt presărate în textul respectiv,că în realitate este vorba de un „celebru” trădător, turnător și care este unul dintre „greii” grupusculului ce a fost intitulat „al conspiratorilor ridicoli”. 

“Veți vedea, pe parcursul acestei replici, dovada care ne arată cât este de prost acest șobolan anonim, despre care noi știm că a fost un turnător pe vremea Securității, dar care nu s-a sfiit după aceea, când a fost demascat, să afirme cu impertinență că în viața lui el nu a făcut așa ceva (adică, turnătorie la Securitate).”  -  Dan Bozaru

“Este vorba în primul rând de o postare de pe blogul avocatului Mihai Rapcea, care preia de fapt un articol scris, menționează el, de „un mai vechi prieten și colaborator” al lui, „prieten” care nu are însă curajul și coloana vertebrală să semneze cu numele său real ci preferă cu lașitate să se ascundă sub pseudonimul „IntenseLight” („lumină intensă”, în limba engleză). Trebuie să menționăm însă că noi știm cine este în realitate „IntenseLight” dar, pentru că el însuși a ales să-și asume o ipostază de șobolan anonim, nu îi vom dezvălui identitatea și vom spune doar că identitatea lui… emană un iz de floare de mult ofilită și deja pe alocuri putredă”

“Deoarece articolul respectiv atestă, aproape de la un capăt la altul, necunoașterea crasă a subiectului adus în discuție și evidențiază în același timp proiecțiile lăuntrice morbide ale luiintenselight (proiecții ce provin din așa-zisa lui „inimă spirituală” pe care are pretenția că și-a trezit-o), întregul efort al autorului său – și, implicit, al avocatului Rapcea, ce poate fi numit pe drept cuvânt din acest motiv, „avocatul diavolului”,

“La rândul său, șobolanul cel trandafiriu care își zice intenselight și aruncă, din anonimatul și din întunericul găurii imunde în care stă ascuns, ideile sale perfide și viclene, este mult prea marcat de lașitate pentru a-și revela adevărata identitate, însă la ce ne-am putea aștepta de la un fost  colaborator al Securității? Ar trebui ca el să fie capabil să sară câteva etape ale evoluției speciilor ca să-și dezvolte, peste noapte, o coloană vertebrală și să învețe ce înseamnă verticalitatea! Jalnicele sale „panseuri” îi trădează lamentabila sa stare de spirit: un amestec de perfidie, de amoralitate cronică, de frustrare și neputință (pentru că în realitate el nu poate oferi și nici nu va putea oferi vreodată absolut nimic din exemplul spiritual pe care și-ar dori să-l ofere și să-l promoveze), de răutate și ranchiună față de cel care i-a fost timp de 20 de ani îndrumător spiritual și pe care anterior îl aprecia atât de mult.   – Nicusor Catrina

Concluzionand: cei doi indivizi de mai sus sustin ca:

1) sunt unul dintre „greii” grupusculului ce a fost intitulat „al conspiratorilor ridicoli”

2) am fost turnator al securitatii

3) afirma ca am pretentia ca mi-as fi trezit “inima spirituala”

4) afirma ca Gregorian Bivolari mi-a fost “indrumator spiritual” timp de 20 de ani

5) pretind ca imi cunosc adevarata identitate, eu fiind nimeni altcineva decat Claudiu Trandafir (nu se afirma acest lucru in mod direct, ci doar indirect, insa intr-un mod destul de clar, pe baza afirmatiilor de mai sus si prin tot felul de jocuri de cuvinte infantile).

Prin urmare ii intreb:  daca tot sunt atat de siguri de acest afirmatii, ce ii opreste sa accepte acest pariu?  Sa nu uitam ca in unele din ashram-urile Misa, oamenii au curent timp de doar 6 ore pe zi (cel putin asa mi-au marturisit mai multe persoane care locuiesc in ashram), si nici cu mancarea nu stau prea bine! Misa are acum ocazia de a isi rezolva problemele financiare, acceptand acest pariu si demonstrand cu dovezi (care sa poata fi acceptate in instanta!) ca nu minte cu nerusinare cand afirma ca sunt Claudiu Trandafir !

Prin urmare le reamintesc celor de la yogaesoteric, conducerii Misa si celor 2 indivizi ca a trecut aproape o saptamana de cand am pus acel pariu, si pana acum nu am primit nici un raspuns. Le precizez (desi se subantelegea deja de la inceput acest lucru) ca pot accepta acest pariu  trimitand un email pe adresa mea de email (intenselight21(at)gmail.com) sau a lui Mihai Rapcea (rapcea(at)gmail.com) sau sunandu-l pe acesta direct la telefon.  Priviti ce bine se potrivesc propriile lor cuvinte la situatia de fata:

Faptul că nimeni nu a acceptat să facă acest pariu demonstrează, dacă mai era nevoie, nu doar că… (afirmatiile lor) sunt o minciună, dar și că…  (ei)…..știu foarte bine asta.

„suntem convinși cu anticipație că… (cei din conducerea Misa)….care au scris respectivele articole nu vor îndrăzni să accepte acest pariupentru că ei știu foarte bine că nu există nici o dovadă pentru minciunile pe care le-au scris și, așa cum se spune în popor, minciuna are picioare scurte.”

Le reamintesc de asemenea ca nu au acceptat nici provocarea lansata de Mihai Rapcea de a veni la o confruntare directa cu lucrarea “The Mystic Lady” scrisa de B. Bhattacharya. Faptul ca au prezentat pe site-ul lor o coperta si cateva pagini in limba engleza, scrise intr-un stil care nu are nimic de-a face cu stilul in care scria B. Bhattacharya si folosind expresii specifice Misa, nu reprezinta nici pe departe o dovada, decat pentru un naiv! Orice individ poate “produce” astfel de dovezi, in cateva zile! Vrem sa vedem lucrarea originala, pentru a o trimite catorva experti in domeniu si chiar si unor cunoscatori din India ai operei lui B. Bhattacharya, pentru a confirma:

1) existenta acestei carti si

2) existenta celor 3 capitole in aceasta lucrare

Faptul ca NU au acceptat nici acest acest test al adevarului, arata doar (pentru oricine gandeste catusi de putin) ca sunt niste mincinosi de cea mai joasa speta. Sper ca conducerea Misa sa imi dea ocazia de a imi cere “scuze” in mod oficial fata de G. Bivolaru si Misa,  prezentandu-ne deja celebra carte “Mystic Lady”. As fi de-a dreptul incantat sa vad aceasta lucrare si sa am astfel confirmarea unui adevarat “miracol”: Bhattacharya scriind 3 capitole in limbaj de lemn misan! Insa acest lucru nu se va petrece niciodata. Prietenii stiu de ce…

Intenselight

 

 

 

 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer