Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR), împreună cu alte ONG-uri patriotice au organizat pe tot parcursul lunii decembrie 2011 – în fața sediului Băncii Naționale a României, pe strada Lipscani din București, acțiuni de protest zilnice împotriva MASONERIEI ca exponentă a Dictaturii Mondiale ce ni se pregătește în acest an prin intermediul crizei economice.

Presiunile asupra organizatorilor au fost mari, președintele AVMR – dl. Ene Viorel fiind când rugat, când amenințat – SĂ OPREASCĂ IMEDIAT ACESTE ACȚIUNI. Întrucât reprezentantul Victimelor Mineriadelor nu a cedat nici încercărilor de cumpărare, nici promisiunilor, nici șantajului, acesta a fost atacat direct – prin interzicerea târgurilor tradiționale de sărbători organizate de AVMR sau alte asociații participante la eveniment – confiscarea produselor expuse și amendarea expozanților.

Întrucât a dorit să continue aceste acțiuni, în pofida pierderilor financiare suferite, AVMR a depus o nouă declarație la Primărie, prin care anunța, conform legii adunărilor publice, continuarea protestelor anti-masonice din fața sediului Băncii Naționale a României, de pe Lipscani, Wall-Street-ul românesc.

În premieră absolută, primarul Sorin Oprescu se face cârpa supusă și prea-umilă a masonului Mugur Isărescu, dând rezoluție de INTERZICERE  a unei adunări publice ANTI-MASONICE, pe motiv că Banca Națională a României a solicitat “a i se asigura condițiile optime și de securitate pentru activitatea instituției” !!!

Cu alte cuvinte, SE TEM CĂ LE LUĂM GÂTUL (din punct de vedere moral) pentru asasinatul economiei naționale !? Le este frică asasinilor economici că se trezesc românii ?

Noi am asigurat de fiecare dată organele în drept că mitingurile noastre se vor desfășura conform legii, în deplină ordine, ȘI FĂRĂ ACTE DE VIOLENȚĂ ! Nu a existat nici un incident la mitingurile organizate până în prezent, care să demonstreze contrariul. Atunci, de ce ni se interzice dreptul constituțional de a PROTESTA, de a organiza ADUNĂRI PUBLICE ?!

Foarte interesant este și faptul că țiganii noștrii “comunitari” nu au întâmpinat nici un fel de probleme în a-și vinde mărfurile falsificate – FĂRĂ ACTE DE PROVENIENȚĂ, CHITANȚĂ SAU FACTURĂ – sub geamurile BNR-ului, în vreme ce o mișcare de protest îndreptată împotriva groparilor economiei românești – este interzisă !

Interesant este și faptul că, în luna decembrie, pentru câteva zile, unora dintre țiganii ce aveau tarabele în dreptul locului de desfășurare al mitingului, li s-a interzis (pe bună dreptate) să își desfășoare “activitatea” – întrucât potrivit Legii Adunărilor Publice, nu se puteau desfășura două evenimente simultan pe aceeași locație. Impertinenți și agresivi, țiganii respectivi s-au plâns în gura mare că ei au dat șpaga aferentă, unde trebuie și că cer să fie lăsați să vândă în liniște pe Lipscani. După cum se vede, ei sunt în continuare acolo, noi nu. OARE CÂT OR FI DAT ȘPAGĂ !?

Deși am solicitat ca Mitingul să fie organizat în Piața Universității (dacă la Banca Națională nu ni se mai permite), NI S-A REFUZAT fără nici un motiv și această locație ! Coada de topor a ocultei masonice nu este nimeni altul decât secretarul general al primăriei, Tudor Toma, ce semnează în locul primarului acte pe care nu are dreptul să le semneze, potrivit legii adunărilor publice !

Răspunsul Primarului Oprescu este cea mai bună dovadă că România nu mai este un stat de drept, ci un STAT TOTALITAR, unde trăim deja DICTATURA MASONICĂ după pohta masonului Mugur Isărescu și a masonului jidan Sorin Oprescu. Sperăm că măcar justiția a rămas ne-atinsă de aceste lepre, fapt pentru care vom contesta ÎN INSTANȚA DE JUDECATĂ actele privivind interzicerea MISCĂRII OCUPAȚI WALL-STREET-ul ROMÂNESC !

 

 

 

 

sursa: avmr.ro

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer