Iata ce aflam din articolulPepsi: “Este imposibil sa gasesti un soarece in doza de Mountain Dew, pentru ca bautura il dizolva”:

Acest gand poate sa te tulbure in cel mai neplacut mod: ai putea sa “bei” un soarece fara sa-ti dai seama.

Pepsi a ridicat aceasta problema, dupa ce a dat un raspuns neobisnuit unui consumator care a reclamat ca a gasit o rozatoare intr-o doza de Mountain Dew.

Ronald Ball, din Illinois, a facut reclamatia si i s-a raspuns ca niciodata nu si-ar fi dat seama daca un soarece s-ar fi aflat in doza de racoritoare, intrucat aceasta l-ar fi… dizolvat si transformat intr-un jeleu.

Ronald Ball a dat in judecata compania gigant, spunand ca dupa ce a baut din doza de Mountain Dew s-a simtit dintr-o data foarte rau si a inceput sa vomite. Dupa ce a avut aceasta reactie, barbatul a golit restul de bautura intr-un pahar transparent si a descoperit cu groaza ca in doza era si un soricel.

Ronald Ball a spus ca a cumparat doza de racoritoare de la un automat care se afla la locul sau de munca. Dupa ce a facut socanta descoperire, a sunat la numarul de telefon de pe doza, iar un functionar a venit si a ridicat doza in cauza, cu tot cu soarece.

Intre timp, Ronald Ball a dat in judecata compania, iar Pepsi a venit si in instanta cu explicatia uluitoare.

In lipsa probelor palpabile, procesul treneaza de mai multe luni, iar Pepsi refuza sa-i plateasca reclamantului despagubirea de 50.000 de dolari pe care a solicitat-o.
Pepsi se d de gol la proces: Susine c un oarece poate fi dizolvat ntr-o doz de Mountain Dew!

Conform articoluluiPepsi se d de gol la proces: Susine c un oarece poate fi dizolvat ntr-o doz de Mountain Dew!:

Surprinztor este c avocații de la Pepsi au angajat experți care s ateste c șoarecele s-ar fi dizolvat n suc n timpul care s-a scurs de la ambalare pn la consumare, devenind „o substanț gelatinoas”.

Cititi va rog si:

Terifiant: PEPSI foloseste potentiatori de aroma pe baza de celule din FETUSIAVORTATI

 

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer