Postez acest material la rugmintea unui amic, care dorește s rmn anonim. Astzi, la slujba de la Biserica Ilie Gorgani, la final, am revzut acest bun amic, din mediul ortodox. M-a tras de mn, nfrigurat, spre ieșire, și mi-a povestit ceea ce am s v relatez n continuare. Mi-a spus c de srbtori, la Crciun a mers mpreun cu alți pelerini, la o Mnstire din Moldova (nu la Petru Vod – ca s nu existe dubii), a crui nume m-a rugat s nu l pomenesc. Acolo cunoaște el de niște ani, un clugr cu viaț mbuntțit, la cere se mai spovedește, și de la care mai primește cte un bun sfat duhovnicesc. Nu a vrut s mi spun nici mie numele acelui clugr, din teama de a nu l face public. Din ce mi-a relatat amicul meu, se pare c acel clugr a fost druit de Sus cu darul nainte-vederii, dar se ferește foarte mult s vorbeasc despre ceea ce vede, de team s nu fie luat la ochi de superiori, și ca s nu l fleasc lumea de mare sfnt.

Amicul meu a aflat ns, de la un frate (de snge) al acelui clugr, prezent și el la srbtoarea Nașterii Domnului, c fratele clugrit i-a povestit cte ceva despre evenimentele ce vor veni n noul an. I-a spus c va fi mare tulburare și chin n lume, rzboaie și cataclisme, de care Romnia va fi ferit ca prin miracol, prin rugciunile Maicii Domnului. Ce este foarte interesant, este faptul c a pomenit de rentoarcerea Basarabiei la Romnia, care se va petrece n mod miraculos n acest an. Nu mi-a dat prea multe amnunte, nu știa nici el ce și cum, dar era pe deplin ncredințat de predicția clugrului respectiv, cu att mai mult cu ct acesta i sugerase, pe ocolite, n trecut, anumite soluții la cteva situații din viața lui personal, pe care parc le prevzuse, fapt care i ntrea ncrederea n capacitatea premonitorie a acelui clugr. Mi-a mai spus c totul se va petrece foarte rapid, datorit prbușirii puterii rusești ntr-un conflict militar. Curios și sceptic din fire, am ncercat s aflu mai multe amnunte, dar nu mi-a spus mai multe. Mi-a mai spus doar c, ntrebndu-l pe acel clugr de toate cele pe care le aflase, acela a tcut și l-a rugat s nu l mai ntrebe nimic despre asta.

Amicul meu, un naționalist convins, m-a rugat ns, s fac cumva ca aceast veste bun s fie fcut public, pentru c el crede c este bine ca flacra speranței s rmn aprins n inimile moldovenilor de peste Prut.

Dac cineva știe mai multe despre aceast profeție, l rog s m contacteze pe telefon sau pe mail.

 

Mihai Rapcea

PS: am mai fost rugat de ctre un alt amic pe care l-am ntlnit tot la Biserica Ilie Gorgani astzi la slujb, s anunț c smbt, pe 14 ianuarie 2011 ntre orele 10-12, are loc o slujb de comemorare la trecerea a 75 de ani de la martiriul anti-comunist Moța și Marin.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *