Un studiu canadian subliniaza riscul unor efecte secundare grave in cazul vaccinurilor impotriva cancerului de col uterin

Iata ce aflam din articolul Un studiu canadian contestă eficiența vaccinurilor împotriva cancerului de col uterin:
Un studiu canadian contestă eficiența vaccinurilor împotriva cancerului de col uterin și subliniază riscul unor efecte secundare grave, scrie, marți, cotidianul Le Soir.

Doi cercetători canadieni de la universitatea British Columbia, din Vancouver, au atras atenția, pe baza a 100 de studii, că “lista efectelor secundare grave legate de vaccinarea anti-HPV (virusul Papiloma uman, responsabil pentru apariția cancerului de col uterin – n.r.) în lume include decese, convulsii, parestezii, paralizii, sindromul Guillain-baré, mielite transverse (sindrom neurologic cauzat de inflamarea măduvei spinării – n.r.)” și chiar cancer de col uterin.
În locul vaccinării în masă, oamenii de știință sugerează vaccinarea femeilor expuse la factori de risc pentru acest tip de cancer – fumatul, folosirea de contracepționale orale, inflamații cronice.

De asemenea, ei recomandă intensificarea efectuării de frotiuri cervicovaginale, ce permit depistarea cancerului de col uterin.

   Comentariu saccsiv:

Eu sugerez sa se renunte la vaccin:
VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Doua tinere din Franta solicita plata unei indemnizatii, dupa ce au avut de suferit din cauza VACCINULUI GARDASIL. Reamintesc: NU VA VACCINATI FETELE. Detalii despre MERCK, compania producatoare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *