Un document intitulat oficial “Departamentul Creditelor de Aprare pentru 1970,” luat din arhiva Bibliotecii a Senatului Statelor Unite ale Americii arat c virusul SIDA a fost creat n laboratorele din SUA.
n Seciunea 5 este indicat n mod clar faptul c virusul SIDA a fost creat artificial de ctre Departamentul de Aprare al SUA, prin laboratoarele al Departamentului Armatei,DefenseAdvanced ResearchProjectsAgency(DARPA), precum i a Departamentului de Cercetare n Domeniul Aprrii i Ingineriei.
n acelai document precizeaz c scopul era de a folosi arme etnice / politice impotriva negrilor si nu numai,pentru a reduce populatia programata.

La cteva zile dup ce Departamentul Apararii a cerut Congresului 10 milioane dolari pentru finanarea cercetrii “unui agent biologic sintetic, o substan care nu exist n natur i mpotriva creia nu este posibil s se dezvolte o imunitate natural”, la 29 iulie 1969, preedintele alRepublican Task ForceonEarth ResourcesandPopulation(Populaie i resurselor funciare), onorabilul George HW Bush a subliniat nevoia urgent de aciuni cu privire la controlul populaiei abordand problema “criza creterii populatiei n lumea a treia.”

Din textul cererii pentru obinerea de fonduri de la Departamentul de Aprare n 1970, HB15090, de la pagina 129, am citit o conversaie ntre Dr. MacArthur, prezentat ca parte a Pentagonului i Dr. Robert Sikers LF, Florida, cu privire la necesitatea “agentului biologic sintetic” de mai sus.

Iat ce spune:

Ulterior, cele 10 milioane de dolari solicitate au fost acordate ……
n 1983, Dr. Robert Strecker, Los Angeles, mpreun cu fratele su Teodor, au elaborat pe numele unei mari companii, un tratat de cercetare detaliat cu privire la epidemia de SIDA, cunoscut ca Memorandumul Strecker. n acest studiu arata ca virusul SIDA a fost creat de ctre “National Cancer Institute, n colaborare cu OMS (Organizaia Mondial a Sntii), ntr-un laborator la Ft Dietrick, Maryland. Din1970 pana la 1974 acest laborator a apartinut Unitatatii de Boli Infectioase si Diviziei Operaiuni Speciale, pentru care a fost menionat ca laborator de arme chimice al Armatei . Dup 1974, a fost numit National Cancer Institute. Potrivit cercetatorului William Cooper, fost component al Marine Intelligence, cercetarile au avut loc sub supravegherea CIA intr-un proiect numit MK-Naomi. Dr. Strecker, o autoritate foarte informata cu privire la virusul SIDA, a constatat c virusul a fost creat sub conducerea lui Dr. Robert Gallo, care mai trziu si-a atribuit paternitatea descoperirii sale. Dr. Gallo si echipa sa au creat virusul SIDA prin combinarea virusul leucemiei bovine i ovine ,Visna leucemie virus, i injectarea de esuturi umane cultivate. Ei au descoperit c virusul leucemiei bovine poate fi letal pentru bovine, dar nu si la oameni. i virusul Visna este mortal pentru oi, dar nu la oameni. Dar atunci cnd sunt combinate, acestea produc un retro-virus, care poate schimba compoziia genetic a celulelor n care se stabilete, dup cum sa dovedit prin experimentele pe exemple umane.Cand Robert i Theodore au ncercat s informeze autoritile cu privire la concluziile lor, rspunsurile au intarziat sa apara. Pe 11 august 1988 Ted (Robert) Strecker a fost gasit mort in casa sa din Springfield, Missouri, impuscat in cap. La 12 septembrie 1988, singura autoritate care a rspuns la constatrile celor doi frai, congresmanul Douglas Huff Illinois din Chicago, a fost gsit mort n casa lui. Mai tarziu,ceea ce Dr Stecker sustinea in cercetarile sale avea sa devina real.In ciuda faptului ca Dr Stecker si mai multi bacteriologi au sustinut ca virusul HIV nu se gaseste in lumea animala,oficial s-a declarat ca acesta a aparut in urma unei muscaturi suferite de un negru ,de la o maimuta. De asemenea, n cazul n care virusul ar fi fost de fapt cauzat de maimu, ar fi distribuit bosls iniial ntre pigmei, care triesc n contact apropiat. n schimb, pigmeii au contractat virusul, dup o lung perioad de timp, rezultnd din contactul cu prostituatele din orae, unde virusul s-a aratat pentru prima dat, i nu n jungl.

Aspectul programat al epidemiei SIDA.

DIn 1972, sub auspiciile Organizaiei Mondiale a Sntii, a fost efectuat un program de vaccinare n mas a poporului african mpotriva variolei. Strecker si alii au sustinut c acest vaccin care era infectat cu virusul SIDA a fost administrat la multe milioane de negri din Africa.Acest lucru s-a intamplat deoarece numrul de negri saraci era in rapida cretere,iar aceast problem ii ngrijora pe G Bush, pe membririi ai Elitei,pe clanul Rockefeller, si Clubul de la Roma sau grupul Bilderberg.Acesta este mpotivul pentru care epidemia de SIDA a fost dezvoltata aproape simultan n Haiti, Brazilia, Japonia i Statele Unite, ct i n statele din Africa central. SIDA n Africa este considerat o boal heterosexual in timp ce in SUA a fost stigmatizat ca o boala a homosexualilor. Aceast caracterizare a luat natere n 1969 ,atunci cand se dezvolta un vaccin mpotriva hepatitei B .S-a considerat ca ar trebui s fie incluse n studiu numai ” brbai cu obiceiuri sexuale prmiscue, cu varsta de la 20 la 40 de ani.De fapt,au fost selectati doar homosexualii. . n 1981, Institutul de Sanatate a declarat ca doar 6% dintre homosexualii care au primit vaccinul au artat infeciei cu SIDA. n 1984, adevrul au venit la lumin: procentul a fost de 64%. Deloc surprinzator, aceste studii privind vaccinul hepatic B este de-acum sub custodia Departamentului de Justitie din Washington, i nimeni nu il poate accesa.

Cum s-a ncurajat rspndirea maladiei.

Pentru a se asigura c boala s-ar putea rspndi rapid n rndul populaiei, informaiile vitale au fost reinute. Despre modul de transmitere s-a pus accentul pe schimbul de fluide in timpul actului sexual i consumul de droguri intravenos. Riscul de infecie accidental a fost subestimat. Exist o dovad convingtoare, de asemenea,in raportatele lui Strecker, c virusul SIDA poate supravieui pe o plac de laborator timp de 7 zile i pn la 15 zile ntr-un mediu umed. Perioada de incubaie poate dura pn la 10-15 ani nainte de a exista semne vizibile ale bolii. Aceasta nseamn c o persoana poate transmite boala fara stiinta ei n aceast perioad. Declaratia profesorului William Haseltine de la Facultatea de Medicin de la Harvard: “Oricine pretinde c nu exist niciun risc de contaminare prin saliva inseamna ca ascunde adevrul. SIDA poate fi de fapt transmisibile prin lacrimi, saliva, fluidele corporale i mucturi de nar. “Adevarul este c acest holocaust al SIDA a fost creat pe scar larg n mod voluntar de guvernul Statelor Unite mpotriva persoanelor de culoare alb i de sex heterosexual, i apoi rspndit n ntreaga lume.

Sursa: secretele sistemului

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.