Un document intitulat oficial   “Departamentul Creditelor de Apărare pentru 1970,” luat din arhiva Bibliotecii a Senatului Statelor Unite ale Americii arată că virusul SIDA a fost creat în laboratorele din SUA.
În Secțiunea 5 este indicat în mod clar faptul că virusul SIDA a fost creat artificial de către Departamentul de Apărare al SUA, prin laboratoarele al Departamentului Armatei,Defense Advanced Research Projects Agency(DARPA), precum și a Departamentului de Cercetare în Domeniul Apărării și Ingineriei.
În același document precizează că scopul era de a folosi arme etnice / politice impotriva negrilor si nu numai,pentru a reduce populatia programata.

La câteva zile după ce Departamentul Apararii a cerut Congresului 10 milioane dolari pentru finanțarea cercetării  “unui agent biologic sintetic, o substanță care nu există în natură și împotriva căreia nu este posibil să se dezvolte o imunitate naturală”, la 29 iulie 1969, președintele al Republican Task Force on Earth Resources and Population (Populație și resurselor funciare), onorabilul George HW Bush a subliniat nevoia urgentă de acțiuni cu privire la controlul populației abordand problema “criza creșterii populatiei în lumea a treia.”

Din textul cererii pentru obținerea de fonduri de la Departamentul de Apărare în 1970, HB15090, de la pagina 129, am citit o conversație între Dr. MacArthur, prezentat ca parte a Pentagonului și Dr. Robert Sikers LF, Florida, cu privire la necesitatea “agentului biologic sintetic” de mai sus.

Iată ce spune:

Ulterior, cele 10 milioane de dolari solicitate au fost acordate ……
În 1983, Dr. Robert Strecker, Los Angeles, împreună cu fratele său Teodor, au elaborat pe numele unei mari companii, un  tratat de cercetare detaliat cu privire la epidemia de SIDA, cunoscut ca Memorandumul Strecker. În acest studiu arata ca virusul SIDA a fost creat de către “National Cancer Institute, în colaborare cu OMS (Organizația Mondială a Sănătății), într-un laborator la Ft Dietrick, Maryland. Din1970 pana la 1974 acest laborator a apartinut Unitatatii de Boli Infectioase si Diviziei Operațiuni Speciale, pentru care a fost menționat ca laborator de arme chimice al Armatei . După 1974, a fost numit National Cancer Institute. Potrivit cercetatorului William Cooper, fost component al Marine Intelligence, cercetarile au avut loc sub supravegherea CIA intr-un proiect numit MK-Naomi. Dr. Strecker, o autoritate foarte informata cu privire la virusul SIDA, a constatat că virusul a fost creat sub conducerea lui Dr. Robert Gallo, care mai târziu si-a atribuit paternitatea descoperirii sale. Dr. Gallo si echipa sa au creat virusul SIDA prin combinarea virusul leucemiei bovine și ovine ,Visna leucemie virus, și injectarea de țesuturi umane cultivate. Ei au descoperit că virusul leucemiei bovine poate fi letal pentru bovine, dar nu si la oameni. Și virusul Visna este mortal pentru oi, dar nu la oameni. Dar atunci când sunt combinate, acestea produc un retro-virus, care poate schimba compoziția genetică a celulelor în care se stabilește, după cum sa dovedit prin experimentele pe exemple umane.Cand Robert și Theodore au încercat să informeze autoritățile cu privire la concluziile lor, răspunsurile au intarziat sa apara. Pe 11 august 1988 Ted (Robert) Strecker a fost gasit mort in casa sa din Springfield, Missouri, impuscat in cap. La 12 septembrie 1988, singura autoritate care a răspuns la constatările celor doi frați, congresmanul Douglas Huff Illinois din Chicago, a fost găsit mort în casa lui. Mai tarziu,ceea ce Dr Stecker sustinea in cercetarile sale avea sa devina real.In ciuda faptului ca Dr Stecker si mai multi bacteriologi au sustinut ca virusul HIV nu se gaseste in lumea animala,oficial s-a declarat ca acesta a aparut in urma unei muscaturi suferite de un negru ,de la o maimuta. De asemenea, în cazul în care virusul ar fi fost de fapt cauzat de maimuță, ar fi distribuit bosls inițial între pigmei, care trăiesc în contact apropiat. În schimb, pigmeii au contractat virusul, după o lungă perioadă de timp, rezultând din contactul cu prostituatele din orașe, unde virusul s-a aratat pentru prima dată, și nu în junglă.

Aspectul programat al epidemiei SIDA.

DIn 1972, sub auspiciile Organizației Mondiale a Sănătății, a fost efectuat un program de vaccinare în masă a poporului african împotriva variolei. Strecker si alții au sustinut că acest vaccin care era infectat cu virusul SIDA a fost administrat la multe milioane de negri din Africa.Acest lucru s-a intamplat deoarece numărul de negri saraci era in rapida creștere,iar această problemă ii îngrijora pe G Bush, pe membririi ai Elitei,pe clanul Rockefeller, si Clubul de la Roma sau grupul Bilderberg.Acesta este mpotivul pentru care epidemia de SIDA a fost dezvoltata aproape simultan în Haiti, Brazilia, Japonia și Statele Unite, cât și în statele din Africa centrală. SIDA în Africa este considerată o boală heterosexual in timp ce in SUA a fost stigmatizată ca o boala a homosexualilor. Această caracterizare a luat naștere în 1969 ,atunci cand se dezvolta un vaccin împotriva hepatitei B .S-a considerat ca ar trebui să fie incluse în studiu numai ” bărbați cu obiceiuri sexuale prmiscue, cu varsta de la 20 la 40 de ani.De fapt,au fost selectati doar homosexualii. . În 1981, Institutul de Sanatate a declarat ca doar 6% dintre homosexualii care au primit vaccinul au arătat infecției cu SIDA. În 1984, adevărul au venit la lumină: procentul a fost de 64%. Deloc surprinzator, aceste studii privind vaccinul hepatic B este de-acum sub custodia Departamentului de Justitie din Washington, și nimeni nu il poate accesa.

Cum s-a încurajat răspândirea maladiei.

Pentru a se asigura că boala s-ar putea răspândi rapid în rândul populației, informațiile vitale au fost reținute. Despre modul de transmitere s-a  pus accentul pe schimbul de fluide in timpul actului sexual și consumul de droguri intravenos. Riscul de infecție accidentală a fost subestimat. Există o dovadă convingătoare, de asemenea,in raportatele lui Strecker, că virusul SIDA poate supraviețui pe o placă de laborator timp de 7 zile și până la 15 zile într-un mediu umed. Perioada de incubație poate dura până la 10-15 ani înainte de a exista semne vizibile ale bolii. Aceasta înseamnă că o persoana poate transmite boala fara stiinta ei în această perioadă. Declaratia profesorului William Haseltine de la Facultatea de Medicină de la Harvard: “Oricine pretinde că nu există niciun risc de contaminare prin saliva inseamna ca ascunde adevărul. SIDA poate fi de fapt transmisibile prin lacrimi, saliva, fluidele corporale și mușcături de țânțar. “ Adevarul este că acest holocaust al SIDA a fost creat pe scară largă în mod voluntar de  guvernul Statelor Unite împotriva persoanelor de culoare albă și de sex heterosexual, și apoi răspândit în întreaga lume.

Sursa: secretele sistemului

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer