Un nou exemplu de “toleranță” jidănească la adresa creștinilor: Evreu creștin ortodox – ucis în Israel, în timpul slujbei de Crăciun

 

ierusalim Evreu creștin ortodox – ucis în Israel, în timpul slujbei de Crăciun religieUnul dintre conducătorii minorității creștine evreiești a fost înjunghiat în timpul procesiunii religioase de Crăciun de către o persoană îmbrăcată în Moș Crăciun.

TEL AVIV, Israel

Poliția a arestat 6 persoane în legătură cu această crimă. Creștinul ucis se numește Gabi Kadees din Jaffa și era președintele Asociației Ortodoxe Israeliene din Jaffa.El a fost înjunghiat în spate de către un zelotist anti-creștin, cred autoritățile israelite.

Atacatorul îmbrăcat în Moș Crăciun s-a pierdut în mulțime, a spus preotul ortodox grec Atallah Hanna. “El a ucis și bucuria noastră de Crăciun, a ucis valorile umane și spirituale purtate de Moș Crăciun, care face pe toți copiii din lume fericiți de Ajunul Crăciunului” a spus Hanna pentru Agenția Reuters.

Polițiștii cred că uciderea iudeului creștin are legătură cu acțiunea acestuia de săptămâna trecută, în care acesta a denunțat persecuția musulmanilor din zonă, cărora le-au fost confiscate difuzoarele de pe moschee de către autoritățile israelite.

sursa: Război întru Cuvânt

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *