Visa Inc. si Visa Europe anunta certificarea smartphone-urilor de la Samsung Electronics, LG Electronics, Research In Motion (RIM), dotate cu tehnologia Near Field Communication (NFC), pentru utilizare cu aplicatia Visa payWave de plati contactless la comercianti, informeazŃ Grayling Romania, citÔnd un comunicat Visa.

Modelele testate, disponibile pentru lansarea comerciala, sunt Samsung Galaxy SII, LG Optimus NET NFC, BlackBerryč Bold™ 9900, BlackBerry Bold 9790, BlackBerryč Curve™ 9360 si BlackBerry Curve 9380.

Noile telefoane certificate de Visa au incorporata aplicatia Visa payWave pe un card SIM securizat si tehnologia NFC, standardul de comunicatie la distanta mica, care permite telefoanelor mobile sa transmita in siguranta informatiile de plata catre terminalul de plati contactless.

Certificarea acestor smartphone-uri pregateste terenul pentru incheierea unor parteneriate intre producatorii de telefoane mobile, operatorii de telefonie mobila, retaileri si institutiile financiare, pentru a face disponibila aplicatia Visa payWave de plati tuturor consumatorilor. (RV)

sursa: jurnalul.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares