D` ale Carnavalului…

Dincolo de drama ce plutește de niște generații peste această țară, evenimentele ultimelor două seri, la fel de dramatice, au și o parte caragialescă, tragi-comică pe alocuri, că d-aia suntem români, nu ?

Încep cu apelul “Viitorului Președinte al României, Dan Diaconescu, care îi roagă pe jandarmii din București să se retragă” !!!! Unde !? Cum unde ? Pe orbita lui Marte, în navele spațiale portocalii care ni i-au parașutat pe Vadim, și mai nou, DD, dar au uitat să le lase și medicamentele…

 

Mergem mai departe la ce s-a petrecut în Piața Universității și mai ales, în Piața Unirii. De pe știri, aflăm că un individ a fost incendiat cu un coktail Molotov iar jandarmii au sărit să îl stingă (în bătaie) cu pulanele. Nu am încă imaginile, dar o să revin…

Acuma, am mulți prieteni care nu au fost aseară în Piață, alții care au fost doar până la 7 seara și unii care au stat mai mult și au luat-o pe coajă. Ciubucu lor ! Ideea este că fierbințeala asta care urcă la cap și îi îmbată pe unii, începe să se răspândească și am avut surpriza să aud și oameni “cuminți”, intelectuali (chiar unii avocați) că vor să dea “o raită” diseară, pe la Universitate. Deci iar o să iasă show.

Că românii sunt “stupid people” și n-au avut cohones să iasă în stradă precum grecii pentru drepturile lor, de au trebuit să vină rușii și golanii de pe stadioane să ne facă începutul de revoluție, e limpede pentru toată lumea.

Uita-ți-vă doar la poza de mai jos: e făcută de Crăciun. Toți oamenii ăia sunt veniți acolo pentru un brad de plastic amărât !

Deci, Care revoluție !? Puneți dom`le un brad de plastic, ca la Crăciun, să vedeți ce iese lumea !

Pe partea ainlaltă, tov. Boc e halucinant de-a dreptul în declarații. Cică “violențele compromit stabilitatea economică” ! WTF !? CARE STABILITATE ECONOMICĂ !? Aia în care ei fură și noi ajungem la sapă de lemn ?

E clar pentru mine că oamenii ăștia sunt rupți de realitatea țării pe care o conduceau. Că e clar pentru toată lumea că au scăpat frâiele din mână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *