Dincolo de drama ce plutete de nite generaii peste aceast ar, evenimentele ultimelor dou seri, la fel de dramatice, au i o parte caragialesc, tragi-comic pe alocuri, c d-aia suntem romni, nu ?

ncep cu apelul “Viitorului Preedinte al Romniei, Dan Diaconescu, care i roag pe jandarmii din Bucureti s se retrag” !!!! Unde !? Cum unde ? Pe orbita lui Marte, n navele spaiale portocalii care ni i-au parautat pe Vadim, i mai nou, DD, dar au uitat s le lase i medicamentele…

 

Mergem mai departe la ce s-a petrecut n Piaa Universitii i mai ales, n Piaa Unirii. De pe tiri, aflm c un individ a fost incendiat cu un coktail Molotov iar jandarmii au srit s l sting (n btaie) cu pulanele. Nu am nc imaginile, dar o s revin…

Acuma, am muli prieteni care nu au fost asear n Pia, alii care au fost doar pn la 7 seara i unii care au stat mai mult i au luat-o pe coaj. Ciubucu lor ! Ideea este c fierbineala asta care urc la cap i i mbat pe unii, ncepe s se rspndeasc i am avut surpriza s aud i oameni “cumini”, intelectuali (chiar unii avocai) c vor s dea “o rait” disear, pe la Universitate. Deci iar o s ias show.

C romnii sunt “stupid people” i n-au avut cohones s ias n strad precum grecii pentru drepturile lor, de au trebuit s vin ruii i golanii de pe stadioane s ne fac nceputul de revoluie, e limpede pentru toat lumea.

Uita-i-v doar la poza de mai jos: e fcut de Crciun. Toi oamenii ia sunt venii acolo pentru un brad de plastic amrt !

Deci, Care revoluie !? Punei dom`le un brad de plastic, ca la Crciun, s vedeți ce iese lumea !

Pe partea ainlalt, tov. Boc e halucinant de-a dreptul n declaraii. Cic “violenele compromit stabilitatea economic”! WTF !? CARE STABILITATE ECONOMIC !? Aia n care ei fur i noi ajungem la sap de lemn ?

E clar pentru mine c oamenii tia sunt rupi de realitatea rii pe care o conduceau. C e clar pentru toat lumea c au scpat friele din mn.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer