Hirsch…NUMELE EVREIESC AL MASONULUI SORIN OPRESCU !!

 

Multumim fratilor Mihail&Andrei http://mihailandrei.wordpress.com/

Sorinache, deja proprietar al sediului P.M.B?

Surse care se pretind mai bine informate decât noi s-au străduit săptămâna trecută să ne convingă de faptul că în spatele contractului de vânzare-cumpărare al noului sediu al primăriei Capitalei, prezentat în exclusivitate săptămâna trecută de ziarul nostru, s-ar afla chiar Sorin Oprescu. Mai exact, susțin respectivele surse, în spatele societății off-shore din Cipru care este acționarul majoritar al S.C. Apatel Properties S.R.L., cea care a cumpărat clădirea în care s-a aciuat Oprescu, se află chiar doctorașul cel viteaz. Acesta ar încasa astfel drept chirie, de luni bune, bani pentru propriile birouri din banii municipalității. Mai mult, susțin aceleași persoane ce se pretind bine informate, după cei trei ani prevăzuți în contractul de închiriere, aparatul P.M.B nu ar urma să revină în totalitate la vechea locație din centrul Capitalei, urmând ca Sorinache să-și încaseze astfel în continuare chiria exorbitantă de peste 240.000 de euro lunar. Noi rămânem la părerea noastră, și anume că se urmărea un măreț tun imobiliar, urmând ca Primăria Capitalei să cumpere respectivul imobil de la “Apatel Properties” cu 44 de milioane de euro, adică de patru ori mai mult decât l-a cumpărat aceasta.

Mobila lui Titu Maiorescu s-a evaporat din Primăria Capitalei

criam în urmă cu o săptămână că subordonații lui Sorin Oprescu sunt degrabă ciorditori de mobilier, fie el de birou, fie al unor personalități. Întâi facem o cuvenită rectificare și precizăm că fostul jilț al primarului Băsescu nu este lustruit de turul pantalonilor agentului de Poliție Locală Gabriel Trică, ci se află în cabinetul unuia dintre viceprimari. Trică, deși cu un ochi de sticlă, s-a pricopsit doar cu o pereche de ochelari de soare “de firmă” ce au aparținut actualului președinte al țării. Între timp ne-a ajuns la urechi că la schimbarea de sediu nu s-a evaporat numai din mobilierul de birou, ci și unele piese demne de orice muzeu, ce au aparținut marelui Titu Maiorescu. Este vorba despre o masă de 24 de persoane, jilțurile aferente, un birou și o bibliotecă, toate executate din lemn masiv. Acestea ar fi zăcut în birourile din clădirea ce a adăpostit aparatul Primăriei Capitalei încă de pe vremea comuniștilor. Au fost recondiționate din ordinul și la inițiativa secretarului general al primăriei, Tudor Toma. Despre Toma se spune că ar fi amantul celei care îi face imaginea lui Oprescu, Anca Alexandrescu, cei doi fiind văzuți zi de zi luând prânzul împreună. Tudor Toma a fost însă “spoliat” de către consilierul de suflet al lui Sorinache, Moni Wigler, care a dat pieselor de muzeu o destinație necunoscută.

Doctorașul cel viteaz, lucrat de colegii din comunitatea mozaică
Nu este o noutate faptul că pe Sorin Oprescu ar fi trebuit să îl cheme Hirsch. Tatăl actualului primar general a fost nevoit să își schimbe numele din Hirsch în unul cu rezonanță mioritică între gradul de colonel și cel de general de securitate, grad la care nu putea accede cu un nume de sorginte iudaică. Nu este o noutate nici faptul că Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunității Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen. La ascensiunea politică a actualului primar general societatea mozaică a contribuit din plin,inclusiv aducând consilieri de campanie din Țara Sfântă. Speranța acestora a fost ca odată cățărat în fotoliul de primar general Sorin Oprescu să îi ajute pe cei din aceeași etnie să își recupereze proprietățile, situate cu precădere în central Capitalei. Sursele noastre spun că doctorașul generalist s-a dovedit un fel de Iuda, care a uitat de ajutorul Comunității Mozaice. Greșeala care ar fi dus la o îndepărtare iremediabilă dintre edil și conducătorii etniei din care provine ar constitui-o lipsa la apel a lui Sorinache în scandalul numit “Cathedral Plaza”, obiectiv finanțat de Eyal Ofer, cel mai bogat cetățean israelian care are investiții în România de aproape un milliard de euro. Ceea ce nu ar face decât să confirme caracterul duplicitar al lui Sorinache.

http://www.concretmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *