Multumim fratilor Mihail&Andreihttp://mihailandrei.wordpress.com/

Sorinache, deja proprietar al sediului P.M.B?

Surse care se pretind mai bine informate dect noi s-au strduit sptmna trecut s ne conving de faptul c n spatele contractului de vnzare-cumprare al noului sediu al primriei Capitalei, prezentat n exclusivitate sptmna trecut de ziarul nostru, s-ar afla chiar Sorin Oprescu. Mai exact, susin respectivele surse, n spatele societii off-shore din Cipru care este acionarul majoritar al S.C. Apatel Properties S.R.L., cea care a cumprat cldirea n care s-a aciuat Oprescu, se afl chiar doctoraul cel viteaz. Acesta ar ncasa astfel drept chirie, de luni bune, bani pentru propriile birouri din banii municipalitii. Mai mult, susin aceleai persoane ce se pretind bine informate, dup cei trei ani prevzui n contractul de nchiriere, aparatul P.M.B nu ar urma s revin n totalitate la vechea locaie din centrul Capitalei, urmnd ca Sorinache s-i ncaseze astfel n continuare chiria exorbitant de peste 240.000 de euro lunar. Noi rmnem la prerea noastr, i anume c se urmrea un mre tun imobiliar, urmnd ca Primria Capitalei s cumpere respectivul imobil de la “Apatel Properties” cu 44 de milioane de euro, adic de patru ori mai mult dect l-a cumprat aceasta.

Mobila lui Titu Maiorescu s-a evaporat din Primria Capitalei

criam n urm cu o sptmn c subordonaii lui Sorin Oprescu sunt degrab ciorditori de mobilier, fie el de birou, fie al unor personaliti. nti facem o cuvenit rectificare i precizm c fostul jil al primarului Bsescu nu este lustruit de turul pantalonilor agentului de Poliie Local Gabriel Tric, ci se afl n cabinetul unuia dintre viceprimari. Tric, dei cu un ochi de sticl, s-a pricopsit doar cu o pereche de ochelari de soare “de firm” ce au aparinut actualului preedinte al rii. ntre timp ne-a ajuns la urechi c la schimbarea de sediu nu s-a evaporat numai din mobilierul de birou, ci i unele piese demne de orice muzeu, ce au aparinut marelui Titu Maiorescu. Este vorba despre o mas de 24 de persoane, jilurile aferente, un birou i o bibliotec, toate executate din lemn masiv. Acestea ar fi zcut n birourile din cldirea ce a adpostit aparatul Primriei Capitalei nc de pe vremea comunitilor. Au fost recondiionate din ordinul i la iniiativa secretarului general al primriei, Tudor Toma. Despre Toma se spune c ar fi amantul celei care i face imaginea lui Oprescu, Anca Alexandrescu, cei doi fiind vzui zi de zi lund prnzul mpreun. Tudor Toma a fost ns “spoliat” de ctre consilierul de suflet al lui Sorinache, Moni Wigler, care a dat pieselor de muzeu o destinaie necunoscut.

Doctoraul cel viteaz, lucrat de colegii din comunitatea mozaic
Nu este o noutate faptul c pe Sorin Oprescu ar fi trebuit s l cheme Hirsch. Tatl actualului primar general a fost nevoit s i schimbe numele din Hirsch n unul cu rezonan mioritic ntre gradul de colonel i cel de general de securitate, grad la care nu putea accede cu un nume de sorginte iudaic. Nu este o noutate nici faptul c Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunitii Mozaice din Romnia, dup decesul lui Moses Rosen. La ascensiunea politic a actualului primar general societatea mozaic a contribuit din plin,inclusiv aducnd consilieri de campanie din ara Sfnt. Sperana acestora a fost ca odat crat n fotoliul de primar general Sorin Oprescu s i ajute pe cei din aceeai etnie s i recupereze proprietile, situate cu precdere n central Capitalei. Sursele noastre spun c doctoraul generalist s-a dovedit un fel de Iuda, care a uitat de ajutorul Comunitii Mozaice. Greeala care ar fi dus la o ndeprtare iremediabil dintre edil i conductorii etniei din care provine ar constitui-o lipsa la apel a lui Sorinache n scandalul numit “Cathedral Plaza”, obiectiv finanat de Eyal Ofer, cel mai bogat cetean israelian care are investiii n Romnia de aproape un milliard de euro. Ceea ce nu ar face dect s confirme caracterul duplicitar al lui Sorinache.

http://www.concretmedia.ro

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer