Războiul dintre evrei și palestinieni continuă: Bursa din Tel Aviv, atacata de hackeri pro-palestinieni

Bursa din Tel Aviv, atacata de hackeri
 Hackerii au atacat site-urile Bursei din Tel Aviv si al companiei El Al Israel Airlines (El Al), incetinand accesul, dupa ce un grup informatic propalestinian, autointitulat “Nightmare” avertizase anterior cu privire la un atac iminent.
Atat reprezentanti ai Bursei, cat si ai El Al, au anuntat, luni, ca site-urile lor au fost afectate de atac, dar nu au fost imobilizate, informeaza Bloomberg.

“A fost atacat site-ul nostru principal, care furnizeaza informatii. Pagina de tranzactionare nu a fost atacata si tranzactiile se desfasoara in mod normal”, a spus purtatorul de cuvant al Bursei israeliene.

Gruparea si-a anuntat intentia de a ataca cele doua site-uri intr-un e-mail transmis cu o noapte inainte serviciului de stiri Ynet. Autorul e-mailului a dezvaluit in urma cu cateva saptamani si numerele a mii de carduri de credit emise in Israel.

El Al a emis o declaratie prin care a precizat ca va lua masuri pentru a proteja site-ul si a avertizat ca pot exista mai multe intreruperi. Actiunile companiei nu au suferit modoficari.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *