Bursa din Tel Aviv, atacata de hackeri
áHackerii au atacat site-urile Bursei din Tel Aviv si al companiei El Al Israel Airlines (El Al), incetinand accesul, dupa ce un grup informatic propalestinian, autointitulat “Nightmare” avertizase anterior cu privire la un atac iminent.
Atat reprezentanti ai Bursei, cat si ai El Al, au anuntat, luni, ca site-urile lor au fost afectate de atac, dar nu au fost imobilizate, informeazaáBloomberg.

“A fost atacat site-ul nostru principal, care furnizeaza informatii. Pagina de tranzactionare nu a fost atacata si tranzactiile se desfasoara in mod normal”, a spus purtatorul de cuvant al Bursei israeliene.

Gruparea si-a anuntat intentia de a ataca cele doua site-uri intr-un e-mail transmis cu o noapte inainte serviciului de stiri Ynet. Autorul e-mailului a dezvaluit in urma cu cateva saptamani si numerele a mii de carduri deácreditáemise in Israel.

El Al a emis o declaratie prin care a precizat ca va lua masuri pentru a proteja site-ul si a avertizat ca pot exista mai multe intreruperi. Actiunile companiei nu au suferit modoficari.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer