homosexual 300x200 Autoritțile de la Moscova au interzis o acține nocturn a activiștilor gay minoritati Primria Moscovei a interzis activiștilor gay organizarea acțiunii “Noapte bun, copii!” la un an de la decizia Curții Constituționale prin care a fost recunoscut constituțional interdicția propagandei homosexualismului printre copii minori.

Motivul interzicerii acțiunii const n prevederile legii cu privire la organizarea acțiunilor publice care presupune c evenimentele publice nu pot ncepe mai devreme de ora 7.00 și nu pot dura mai trziu de ora 23.00 ale aceleași zile”.

Organizatorii planificau organizarea acțiunii n Piața Pușkin n noaptea de 19 spre 20 ianuarie. n acest fel, ei și doreau s-și exprime protestul faț de decizia Curții Constituționale a Federației Ruse, adoptate la 19 ianuarie 2010, prin care a fost respins plngerea cetțenilor N. Alekseev, Nikolai Baev și Irina Fedotova.

Cei trei se consider lezați n drepturi prin adoptarea n regiunea Reazan a unui proiect de lege prin care se interzice propaganda relațiilor homosexuale printre minori. n viziunea activiștilor gay, aceast lege reprezint o nclcare grav a dreptului la libera exprimare.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *