NOUA DREAPTA va protesta impotriva TUTUROR partidelor

Noua Dreaptă a avertizat încă din prima zi a protestelor că acestea sunt inițiate și orchestrate de partidele din actuala opozitie (PSD-PNL-PC), singurele care ar avea de câștigat de pe urma organizării de alegeri anticipate. Din acest motiv Noua Dreaptă nu s-a grăbit să scoată militanții în stradă pentru a netezi drumul USL spre guvernare și a refuzat rolul care îi fusese rezervat în această piesă abil regizată.

Astăzi însă opoziția parlamentară organizează în mod oficial un miting cu scopul de a specula electoral nemulțumirile reale ale românilor pe care tot ei i-au sărăcit și umilit în ultimii 22 de ani! In aceste condiții, în care reprezentanții USL vor veni în fața românilor cu noi promisiuni mincinoase, membrii Noii Drepte din toate orașele României vor ieși în stradă pentru a-și exprima pașnic nemultumirea și a avertiza asupra faptului că USL reprezintă o falsă alternativă și toate partidele parlamantare sunt în egală masură vinovate de dezastrul în care se zbate România.

Nu vom cere deci demisii sau alegeri anticipate, întrucât nu există nici un fel de diferență între corupții pesediști sau pedeliști și coruptii peneliști, udemeriști și alți iști… Corupții de ieri sunt acoperiți de corupții de astăzi, iar corupții de astăzi vor fi acoperiți de corupții de mâine. Intreaga clasă politică se manifestă ca un corp străin de aspirațiile Națiunii, însă unitar și închegat când vine vorba de propriile interese.

Pe cale de consecință:

1. Noua Dreaptă va protesta împotriva TUTUROR partidelor anti-naționale și anti-creștine care au adus România în pragul colapsului, transformând-o într-o colonie a FMI si a Uniunii Europene.

2. Noua Dreaptă va explica tuturor românilor că singura revoluție posibilă este o revolutie la urne, în ziua alegerilor, atunci când vom avea cu toții posibilitatea să votăm pentru prima dată în ultimii 22 de ani un partid care va acționa cu toată consecvența în slujba intereselor fundamentale ale României și ale românilor din Tară și din Diaspora, un partid sprijinit de Noua Dreaptă a cărui misiune va fi salvarea Statului și Neamului Românesc de la disoluția ordonată de artizanii globalizării.

NOUA DREAPTĂ – UNICA OPOZIȚIE, SINGURA ALTERNATIVĂ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *