Noua Dreapta avertizat nc din prima zi a protestelor c acestea sunt iniiate i orchestrate de partidele din actuala opozitie (PSD-PNL-PC), singurele care ar avea de ctigat de pe urma organizrii de alegeri anticipate. Din acest motiv Noua Dreapt nu s-a grbit s scoat militanii n strad pentru a netezi drumul USL spre guvernare i a refuzat rolul care i fusese rezervat n aceast pies abil regizat.

Astzi ns opoziia parlamentar organizeaz n mod oficial un miting cu scopul de a specula electoral nemulumirile reale ale romnilor pe care tot ei i-au srcit i umilit n ultimii 22 de ani! In aceste condiii, n care reprezentanii USL vor veni n faa romnilor cu noi promisiuni mincinoase, membrii Noii Drepte din toate oraele Romniei vor iei n strad pentru a-i exprima panic nemultumirea i a avertiza asupra faptului c USL reprezint o fals alternativ i toate partidele parlamantare sunt n egal masur vinovate de dezastrul n care se zbate Romnia.

Nu vom cere deci demisii sau alegeri anticipate, ntruct nu exist nici un fel de diferen ntre corupii pesediti sau pedeliti i coruptii peneliti, udemeriti i ali iti… Corupii de ieri sunt acoperii de corupii de astzi, iar corupii de astzi vor fi acoperii de corupii de mine. Intreaga clas politic se manifest ca un corp strin de aspiraiile Naiunii, ns unitar i nchegat cnd vine vorba de propriile interese.

Pe cale de consecin:

1.Noua Dreapt va protesta mpotriva TUTUROR partidelor anti-naionale i anti-cretine care au adus Romnia n pragul colapsului, transformnd-o ntr-o colonie a FMI si a Uniunii Europene.

2.Noua Dreapt va explica tuturor romnilor c singura revoluie posibil este o revolutie la urne, n ziua alegerilor, atunci cnd vom avea cu toii posibilitatea s votm pentru prima dat n ultimii 22 de ani un partid care va aciona cu toat consecvena n slujba intereselor fundamentale ale Romniei i ale romnilor din Tar i din Diaspora,un partid sprijinit de Noua Dreapta crui misiune va fi salvarea Statului i Neamului Romnesc de la disoluia ordonat de artizanii globalizrii.

NOUA DREAPT – UNICA OPOZIȚIE, SINGURA ALTERNATIV!

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer