Circa 200 de bra║oveni s-au adunat ║i vineri searŃ ţn Pia■a Sfatului pentruá áprotestele antipreziden■iale ║i antiguvernamentale. Oamenii au scandat lozincile deja cunoscute ║i au afi║at mesaje care cereau demisia pre║edintelui BŃsescu ║i a guvernului. DupŃ vreo douŃ ore, mitingul s-a ţncheiat. Asta dupŃ ce a existat ║i un moment tensionat, pentru rezolvarea cŃruia a fost nevoie de jandarmi.

Oamenii de ordine s-au a║ezatá ápe trei rţnduri pentru a evita unele posibile ţncŃierŃri dintre douŃ grupuri de manifestan■i.

Pe de o parte, participan■ii din grupul care ocupŃ pia■a de opt zile, de cealaltŃ 10 manifestan■i, membri ai Partidului Noua DreaptŃ, care au adus acum la protest un banner pe care scria: „Jos Partidul Unic al Corup■iei din RomÔnia PDL – PSD – PNL – PC – UDMR – UNPR“. Tensiunile au ţnceput ţn fa■a PrimŃriei, cei zece participan■i de la Noua DreaptŃ fiind izola■i ţn fa■a clŃdirii Po║tei.

sursa: MonitorulExpress

iatŃ ce ne declarŃ un membru al Noii Drepte Brașov:áSunt din nou surprins de societatea neo-comunista in care traim si de (auto)cenzura din mass media. Canalele de stiri si ziarele locale sunt, din pacate, doar medii de propaganda ale unei clase politice de hoti flamanzi.
Ieri seara am fost aprox. 100 de tineri (membrii ai galeriei FC Brasov, membrii Noua Dreapta si cativa membrii PPP), care am demonstrat in centrul Brasovului. Dupa ce ca am fost inchisi intre cordoanele de jandarmi, ca sa nu ii deranjam pe protestatarii platiti de PSD+PNL, stirea a beneficiat si de o acoperire media corespunzatoare: adica antenele si Pro TV nu au spus absolut nimic. Pe cei de la antene ii inteleg, pentru ca scopul lor este sa inlocuiasca echipa de hoti PDL cu echipa de hoti PSD si PNL + PC. Oricine, care este impotriva latrailor lor comunisti, este dusmanáal clasei, huligan, extremist, etc. La Pro TV insa, se pare ca sloganul “Gandeste liber” are nevoie de o completare “Gandeste liber, ceea ce vrem noi sa gandesti”. Cu alte cuvinte, mergi in club, sustine-i pe ciocoii vechi sau noi, dar in nici un caz nu iti exprima o parere divergenta fata de masa indobitocita.
Singurii, care au prezentat informatii obiective, despre evenimentele de alaltaieri de la Brasov (despre cele de ieri nu am vazut inca) au fost cei de la TVR. Asta apropos de cei care se tot intreaba de ce platesc taxa radio-tv… pai poate pentru a avea acces si la alte stiri, decat cele cenzurate de voiculescu & co si de sarbu & co. (Despre celelalte mini-canale de dezinformare nici nu merita sa mai zic ceva).

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer