Circa 200 de braoveni s-au adunat i vineri sear n Piaa Sfatului pentru protestele antiprezideniale i antiguvernamentale. Oamenii au scandat lozincile deja cunoscute i au afiat mesaje care cereau demisia preedintelui Bsescu i a guvernului. Dup vreo dou ore, mitingul s-a ncheiat. Asta dup ce a existat i un moment tensionat, pentru rezolvarea cruia a fost nevoie de jandarmi.

Oamenii de ordine s-au aezat pe trei rnduri pentru a evita unele posibile ncierri dintre dou grupuri de manifestani.

Pe de o parte, participanii din grupul care ocup piaa de opt zile, de cealalt 10 manifestani, membri ai Partidului Noua Dreapt, care au adus acum la protest un banner pe care scria: „Jos Partidul Unic al Corupiei din Romnia PDL – PSD – PNL – PC – UDMR – UNPR“. Tensiunile au nceput n faa Primriei, cei zece participani de la Noua Dreapt fiind izolai n faa cldirii Potei.

sursa: MonitorulExpress

iat ce ne declar un membru al Noii Drepte Brașov:Sunt din nou surprins de societatea neo-comunista in care traim si de (auto)cenzura din mass media. Canalele de stiri si ziarele locale sunt, din pacate, doar medii de propaganda ale unei clase politice de hoti flamanzi.
Ieri seara am fost aprox. 100 de tineri (membrii ai galeriei FC Brasov, membrii Noua Dreapta si cativa membrii PPP), care am demonstrat in centrul Brasovului. Dupa ce ca am fost inchisi intre cordoanele de jandarmi, ca sa nu ii deranjam pe protestatarii platiti de PSD+PNL, stirea a beneficiat si de o acoperire media corespunzatoare: adica antenele si Pro TV nu au spus absolut nimic. Pe cei de la antene ii inteleg, pentru ca scopul lor este sa inlocuiasca echipa de hoti PDL cu echipa de hoti PSD si PNL + PC. Oricine, care este impotriva latrailor lor comunisti, este dusmanal clasei, huligan, extremist, etc. La Pro TV insa, se pare ca sloganul “Gandeste liber” are nevoie de o completare “Gandeste liber, ceea ce vrem noi sa gandesti”. Cu alte cuvinte, mergi in club, sustine-i pe ciocoii vechi sau noi, dar in nici un caz nu iti exprima o parere divergenta fata de masa indobitocita.
Singurii, care au prezentat informatii obiective, despre evenimentele de alaltaieri de la Brasov (despre cele de ieri nu am vazut inca) au fost cei de la TVR. Asta apropos de cei care se tot intreaba de ce platesc taxa radio-tv… pai poate pentru a avea acces si la alte stiri, decat cele cenzurate de voiculescu & co si de sarbu & co. (Despre celelalte mini-canale de dezinformare nici nu merita sa mai zic ceva).

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.