Brașov: Manifestanții din Piața Sfatului, la un pas să se încaiere

Circa 200 de brașoveni s-au adunat și vineri seară în Piața Sfatului pentru   protestele antiprezidențiale și antiguvernamentale. Oamenii au scandat lozincile deja cunoscute și au afișat mesaje care cereau demisia președintelui Băsescu și a guvernului. După vreo două ore, mitingul s-a încheiat. Asta după ce a existat și un moment tensionat, pentru rezolvarea căruia a fost nevoie de jandarmi.

Oamenii de ordine s-au așezat   pe trei rînduri pentru a evita unele posibile încăierări dintre două grupuri de manifestanți.

Pe de o parte, participanții din grupul care ocupă piața de opt zile, de cealaltă 10 manifestanți, membri ai Partidului Noua Dreaptă, care au adus acum la protest un banner pe care scria: „Jos Partidul Unic al Corupției din România PDL – PSD – PNL – PC – UDMR – UNPR“. Tensiunile au început în fața Primăriei, cei zece participanți de la Noua Dreaptă fiind izolați în fața clădirii Poștei.

sursa: MonitorulExpress

iată ce ne declară un membru al Noii Drepte Brașov: Sunt din nou surprins de societatea neo-comunista in care traim si de (auto)cenzura din mass media. Canalele de stiri si ziarele locale sunt, din pacate, doar medii de propaganda ale unei clase politice de hoti flamanzi.
Ieri seara am fost aprox. 100 de tineri (membrii ai galeriei FC Brasov, membrii Noua Dreapta si cativa membrii PPP), care am demonstrat in centrul Brasovului. Dupa ce ca am fost inchisi intre cordoanele de jandarmi, ca sa nu ii deranjam pe protestatarii platiti de PSD+PNL, stirea a beneficiat si de o acoperire media corespunzatoare: adica antenele si Pro TV nu au spus absolut nimic. Pe cei de la antene ii inteleg, pentru ca scopul lor este sa inlocuiasca echipa de hoti PDL cu echipa de hoti PSD si PNL + PC. Oricine, care este impotriva latrailor lor comunisti, este dusman al clasei, huligan, extremist, etc. La Pro TV insa, se pare ca sloganul “Gandeste liber” are nevoie de o completare “Gandeste liber, ceea ce vrem noi sa gandesti”. Cu alte cuvinte, mergi in club, sustine-i pe ciocoii vechi sau noi, dar in nici un caz nu iti exprima o parere divergenta fata de masa indobitocita.
Singurii, care au prezentat informatii obiective, despre evenimentele de alaltaieri de la Brasov (despre cele de ieri nu am vazut inca) au fost cei de la TVR. Asta apropos de cei care se tot intreaba de ce platesc taxa radio-tv… pai poate pentru a avea acces si la alte stiri, decat cele cenzurate de voiculescu & co si de sarbu & co. (Despre celelalte mini-canale de dezinformare nici nu merita sa mai zic ceva).

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *