Boc_Am_rugat_Opozitia_sa_organizeze_un_miting_ca_sa_fim_siguri_ca_nu_mai_iese_lumea_in_stradaDiscuțiile dintre Putere și Opoziție au dat roade! Premierul Emil Boc a anunțat în această după-amiază că a reușit să-i convingă pe Victor Ponta și Crin Antonescu să organizeze un mare miting al Opoziției în Capitală, pentru a goli orașul de manifestanți. Prim-ministrul e absolut sigur că în acest fel oamenii vor renunța la protestele de stradă și vor sta în casele lor.

“A trebuit să le fac multe promisiuni liderilor USL”, spune Boc, “dar în cele din urmă, de dragul ordinii publice, au acceptat să iasă mâine în centrul Capitalei cu susținătorii lor. Sunt ferm convins că acesta va fi sfârșitul oricăror manifestații de stradă în București și chiar și în alte orașe, dacă oamenii de acolo vor vedea la televizor mitingul Opoziției. În acest scop, fac un apel la televiziuni să transmită discursurile domnilor Ponta și Antonescu.”

Șeful Guvernului spune că a explorat mai multe variante de a-i convinge pe manifestanți să stea acasă, dar cea acceptată azi de Opoziție i se pare de departe cea mai bună. “E greu de crezut că în momentul în care Crin Antonescu și Victor Ponta se vor alătura manifestațiilor va mai vrea cineva să participe la ele. În cel mai rău caz, dacă totuși mai sunt oameni în stradă, o să vorbesc și cu domnul Dan Voiculescu, să iasă la miting și dânsul cu partidul domniei sale.”

sursa: timesnewsroman.ro

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer