Top 10 ciudățenii la circ în stagiunea 2012

 

Distribuție de excepție pentru Circul de Stat din București în noua stagiune 2012-2013. Potrivit purtătorului de cuvînt al instituției, clovnul Emil, anul nou a însemnat pentru circ introducerea în program a nu mai puțin de 10 numere noi, toate niște ciudățenii fără margini menite să lase audiența cu gura căscată.

“Garantăm, honc, honc, că nu ați mai văzut în viața dumneavoastră abominații mai mari decît cele pe care o să vi le prezentăm anul ăsta. O să vă facă părul măciucă! Unele dintre aceste numere vor fi prezentate în premieră mondială. Ascundeți femeile și copiii și veniți să-i vedeți pe anormalii ăștia!”.

 

1. Bărbatul fără rate la bănci - Absolvent de studii superioare și tată a doi copii, această ciudățenie a naturii refuză de mai bine de 10 ani să facă un împrumut la bancă pentru a cumpăra vitale precum: plasma de 188 de centimetri, prăjitor de pîine care te spală pe picioare sau BMW seria 7 negru cu geamurile fumurii. Potrivit medicilor starea sa nu poate fi tratată în nici un fel el fiind obligat să poarte acest stigmat pentru tot restul vieții.

 

 

2. Eleva virgină - Deși a ajuns aproape în clasa a-8-a, anormala asta mică nu vrea nici în ruptul capului să facă sex cu bărbați. Mai mult, în obrăznicia ei fără margini susține că vrea să se concentreze pe învățat să intre la facultate și să-și construiacă o carieră, urmînd să facă sex protejat la momentul potrivit, cu un bărbat de vîrsta ei care o iubește și nu este fratele ei. Veniți să o arătați cu degetul pe ciudată!

 

 

3. Elevul de clasa a 12-a care știe să scrie și să citească - Încă din clasa a I-a, Alexandru și-a dat seama că are un handicap deoarece știe să scrie și să citească. Ajuns în clasa a 12-a, starea lui Alexandru s-a agravat, el aflîndu-se într-un pericol real să ia examenul de bacalaureat din prima și să facă ceva în viață. În continuare părinții lui Alexandru nu știu unde au greșit însă degeneratul refuză să scrie cu “sh”, “tz”, “k”, pune toate virgulele la locul lor, e fluent în mai multe limbi și nu joacă la pariuri!

 

4. Taximetristul cinstit - Născut un gherțoi ciorditor, la fel ca restul colegilor săi taximetriști, Nicolae a uimit pe toată lumea după ce în urma unui accident auto, suferit în 2003, a devenit un monstru, refuzînd să mai fure bani de la clienți și comportîndu-se ca și cum ar fi un om de treabă care își vede de treaba lui. Deși Nicolae este ținut permanent într-o cușcă ca să nu facă bine semenilor săi, puteți să-l vizitați fără probleme, să-i aruncați mîncare și să-l împungeți cu bețe prin gard.

 

 

5. Călătorul cu atobuzul care se spală - Născut prematur, Mihai suferă de o boală congenitală care îl obligă să facă lucruri nebunești. De exemplu, Mihai nu poate să reziste două zile dacă nu se spală, inclusiv pe cap, stîrnind mînie în mijloacele de transport în comun cu mirosul deranjant de săpun pe care îl degajă. Este că n-ați mai auzit niciodată de așa ceva? Nici noi! Dacă aveți noroc puteți să-l prindeți pe Mihai într-o zi de vară, cînd face duș de trei ori pe zi și își schimba de nenumărate ori chiloții, șosetele și tricoul. În plus, ca o bestie, adoră să se scalde ore întregi în deodorant și aftershave fiind aproape de nerecunoscut.

 

6. Înghițitorul de insulte - Încă de cînd era mic Dorin i-a uimit pe cei din jurul său cu abilitatea impresionantă de a înghiți insulte fără să-și atingă organele vitale. 20 de ani mai tîrziu Dorin continuă să înghită insulte mari, insulte mici, insulte grase și insulte gratuite. Există situații în care poate înghiții chiar și 100 de insulte deodată. Cu toate acestea Dorin rămîne modest și spune că nu s-a găsit încă insulta care să-l dovedească.

 

 

7. Securistul fără funcție oficială - Ofițer activ înainte de 1989, Marius nu deține încă o funcție oficială ceea ce-l transformă automat în oaia neagră a Securității și o sursă inepuizabilă de amuzament pentru foștii și actualii lui colegi care dețin cu toții poziții călduțe în diferite instituții. Doar la circ ai ocazia să-l vezi anul ăsta pe Marius cum trece prin cercuri de foc în încercarea de a se angaja pe baza cunoștiințelor sale, cum trimite CV-uri și cum se prezintă la interviuri, totul pentru un salariu mizerabil neinfluențat de relații, mită sau șantaj.

 

8. Antrenorul care dă prioritate la tramvaie - Lircea Mucescu are de gînd să dea pe spate publicul plătitor de bilet cu un număr absolut incendiar. Astfel, celebrul antrenor de oină feminina va intra în ring alături de nu mai puțin de 3 tramvaie cărăra le va da prioritate. Mai întîi pe rînd și apoi în paralel. Vino să-l vezi pe Lircea cum încearcă acest truc absolut incredibil!

 
9. Cîntăreața de muzică ușoară care refuză să se sinucidă - Deși are mai bine de 15 ani de cînd nu a mai scos un șlagăr, nu a mai apărut la televizor sau la radio și nu a mai făcut nimic remarcabil, fosta glorie a muzicii ușoare Blida Grăgan va lăsa audiența cu gura căscată refuzînd să se sinucidă. În plus, Blida le va demonstra spectatorilor că duce o viață minunată, nu este alcoolică și între timp și-a găsit alte hobby-uri. Crezi că va reuși? Vino la circ ca să te convingi!

 

 

10. Mașina de Bulgaria cu numere de România - Pe final, ultima dar nu și cea din urmă atracție a circului anul acesta este o mașină din Bulgaria cu numere de România condusă de un cetățean straniu care insistă să plătească tot felul de taxe ridicole și să fie tratat ca un gunoi de autoritățile române. O să mori de rîs cînd îl vezi pe cretinul ăsta, așa că lasă tot și pregătește-te pentru circ! Ca să vezi cît de dobitoc e, nici măcar nu are geamuri fumurii sau tobă modificată!  Vino acum!

 

sursa: catavencii.ro

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer