Ceea ce vŃ prezint mai jos este rodul cercetŃrii ║i traducerii realizate de bloggeri ce vor ca adevŃrata istorie sŃ iasŃ la luminŃ. ╬n continuare, ve■i putea lectura pasaje sau articole din ziare, cŃr■i periodice, documente de epocŃ, ce atestŃ o atentŃ planificare ║i punere ţn scenŃ a mitului Holocaustului de cŃtre liderii evrei, ţncŃ dinainte de venirea la putere a lui Hitler.á

Dovezile ║ocante prezentate mai jos dovedesc ţncŃ o datŃ (dacŃ mai era nevoie !) cŃ de-a lungul ru║inoasei lor istorii, evreii (europeni – ţn special) au uzat cu succes de arma victimizŃrii – ţn scopul ob■inerii de foloase necuvenite.

╬n zilele noastre…

á

Svastici si mesaje antisemite, scrise pe cladirile dinNew York! David Haddad, EVREU AMERICAN, autorul acestor mesaje! In felul acesta au reusit sa manipuleze miliarde deáoameni…

áMesajul evreului David Haddad: “MOARTE EVREILOR”

Don Heddesheime – PrimuláHolocaust

“Primul Holocaust” deáDon Heddesheime este o lucrare critica asupra incercarilor continue a evreilor de a invoca cifra magica de 6.000.000 si a cuvantului “Holocaust” inainte si dupa primul razboi mondial.Desigur acesti propagandisti inteligenti si-au realizat obiectivul de stabilire a mitului holocaustului evreiesc in constiinta publica dupa incheierea celui de-al doilea razboi mondial.In mare parte datorita filmelor de fictiune deálaáHollywoodprecumáListaálui Schindleráa celebruluiáSteven Spielberg.

Asa cum este documentat in cartea Primul Holocaust,sionistii au incercat isteric sa demonstreze ca sase milioane de evrei erau morti,pe moarte sau in mare pericol in Europa sau Rusia inca din anii 1800.Oricand existau tulburari in Europa,desi dezordineaadesea provocata de evrei,personalitati proeminente sioniste si organizatii media la nivel mondial controlate de evrei au lasant tot felul de povesti false pentru a determina oamenii sa se simta intristati si sa doneze bani asociatiilor de caritate evreiesti.Se pare ca acesta cifra mitica de 6.000.000,de mult timp descreditata de revizionisti vine de la un mit religios al Talmudului evreiesc care spune ca:”va veti intoarce fara sase milioane” sau “te vei intoarce in tara luiáIsraelácu sase milioane mai putini” si desigur cel de-al doilea razboi mondial a dat nastere la statul modern Israel,care a fost infiintat in 1948.Evreii si-au scuzat adesea genocidele sistematice a palestinienilor si a furtului teritoriilor palestiniene prin mentionarea asa numitului Holocaust din cel de-al doilea razboi mondial,pe care orice cercetator serios si ganditor critic stie deja ca este o frauda de proportii colosale.Sionistii au o influenta atat de mare incat au transformat o profetie deliranta evreiasca in “fapt istoric”.

DináOriginile istorice si biblice a numarului sase milioane:

Profetiile evreiesti din Tora pretind ca 6 milioane de evrei trebuie sa “dispara” inainte ca statul Israel sa fie format.”Va veti intoarce fara sase milioane”. De aceeaáTomáSegev,unáistoricáisraelian,a declarat ca “6 milioane” este o incercare de a transforma povestea Holcaustului in religie de stat.Cei sase milioane,conform profetiei trebuie sa dispara in “cuptoare de ardere”.Ca o chestiune de fapt,RobertáB.áGoldmannáscrie: “…..fara Holocaust nu ar fi nici un stat evreu”.O simpla consecinta:Avand in vedere cele sase milioane de evrei gazati laáAuschwitzácare au sfarsit iná”cuptoare de ardere”,prin urmare profetiile s-au “implinit” si Israelul poate devenii un “stat legitim” – Sursa necunoscuta

In ceea ce priveste numarul “sase milioane” trebuie sa stiti urmatoarele: In textul ebraic al profetiilor Tora se poate citi “te vei intoarce”.In text litera “V” sau “VAU” este absenta,deoarece ebraica nu are nici un numar;litera V inseamna numarul 6.Ben Weintraub,un om de stiinta religios a invatat de la rabini ca sensul literei lipsa semnifica ca numarul este “6 milioane”.

 

11 iunie 1900á–áNew York Timesá– pagina 7 – Mesajul rabinului Wise

Anul 1902á– Enciclopedia Britanica

Editia a zecea a Enciclopediei Britanice face referire la “sase milioane de evrei” din Romania si Rusia care sunt “degradati in mod sistematic”

29 ianuarie 1905á– Un predicator evreu declara ca in cazul in care recolta comunista (condusa de evrei) din Rusia reuseste sa rastoarne guvernul tarist nu va mai fi nevoie de sionism.

25 martie 1906áá- Un gazetar evreu atrage atentia in Germania ca un “Holocaust” este pe punctul de a se produce in Rusia dupa prima revolta comunista.Aceasta era doar un truc pentru a acoperi faptul ca revolta comunista care a avut loc cu un an in urma (1905) era produsul unor evrei ce au comis atrocitati impotriva unor patrioti rusi si care nu doreau un guvern despotic iudeo-bolsevic.

13 noiembrie 1910á– In raportul anual al Comitetului EvreiescáAmericanáse sustine ca din 1890 Rusia a avut o politica de “expulzare sau exterminare” a sase milioane de evrei.

Anul 1911á– Max Nordau,co-fondator aláOrganizatiei Mondiale Sioniste impreuna cu Teodor Herzl avertizeaza de “anihilarea a sase miloane de oameni” la congresul sionist din Basle,Elvetia.Aceasta declaratie a fost facuta cu 22 de ani inainte de venirea la putere a lui Hitler.

Anul 1917á– SionistiiáChaim WeizmannásiáNahum Sokolow influenteaza guvernul britanic sa sprijine proiectul sionist de stabilirea a unei patrii nationale in Palestina.Guvernul britanic emite o declaratie,care este cunoscuta sub denumirea deáDeclaratia Balfour,aceasta scrisoare fiind adresata luiáLionel Walter Rothschild.

Anul 1919á– La scurt timp dupa terminarea Primului Razboi Mondial,evreii pretind ca inca “sase milioane” sunt in pericol de a muri.

 

20 iulie 1921á– á”Rusii albi” castiga teren in fata evreilor bolsevici si in incercarea de a ascunde implicarea lor in bolsevism,evreii pun iar rola cu cei “sase milioane” de victime.

29 decembrie 1931

 


1933 -Adolf Hitler vine la putere si imediat incepe sa isi tipareasca propria moneda,retragand Germania de pe orbita financiara a sistemului bancar evreiesc condus de Rothschild.

Evreimea mondiala declara razboi economic Germaniei,incercand sa inabuseasca astfel Germania si regimul national socialist.

Actul de tradare al evreilor duce la declararea lor “dusmani ai statului” de regimul national socialist si eventual sunt internati in lagare de munca.Acelasi lucru se petrece si cu japonezii de pe teritoriul american dupa atacul de la Pearl Harbour.

9 ianuarie 1938á– Cu 9 luni inainte de Noaptea de Cristal,evreii pretind ca 6 milioane de evrei sunt victime ale persecutieiáguvernelor statelor europene.

26 iunie 1940á-Evreii afirma inca o data ca sase milioane sunt condamnati la distrugere,chiar inainte ca taberele de concetrare sa fie construite.

8 ianuarie 1945á-Inainte ca cineva sa fi stiut numarul exact al victimelor,evreii deja avanseaza cifra de sase milioane.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares