Cei care promovează campania Oprește Pirateria Online (ACTA și SOPA) și care au investit 100 de milioane de dolari pentru ca această lege să fie votată ca ei să poată controla Internetul, sunt aceiași oameni care au distribuit software-ul pentru schimbul de fișiere. Ei sunt cei care au profitat de fapt din distribuția software-ului, au învățat oamenii să îl folosească și apoi s-au întors împotriva lor și au început să-i dea în judecată pretinzând daune de miliarde de dolari.

Prin această lege care, la ordinul francmasoneriei, se vrea a fi adoptată cât mai repede, vor să facă chiar și cea mai mică încălcare a drepturilor de autor o infracțiune. “Dacă faci un cântec pentru karaoke sau la primul dans al nunții ai un cântec ce este protejat de drepturile de autor, vor să te facă infractor, să te bage în închisoare și să te dea în judecată pentru sute de mii de dolari. Vor să adopte această lege ca să poată trimite trupele să te aresteze și să închidă site-urile din țara în care locuiești.” – se afirmă în filmul pe care vi-l punem la dispoziție.
Legea pentru stoparea pirateriei online se vrea adoptată de către cei care controlează din umbră populația planetei, pentru a prelua Internetul și pentru a închide mai ales site-urile ce au devenit din ce în ce mai numeroase și care sunt deja un pericol iminent pentru ei, prin campaniile de demascare a mașinațiunilor odioase pe care francmasoneria le întreprinde în întreaga lume.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer