Cei care promoveaz campania Oprete Pirateria Online (ACTA i SOPA) i care au investit 100 de milioane de dolari pentru ca aceast lege s fie votat ca ei s poat controla Internetul, sunt aceiai oameni care au distribuit software-ul pentru schimbul de fiiere. Ei sunt cei care au profitat de fapt din distribuia software-ului, au nvat oamenii s l foloseasc i apoi s-au ntors mpotriva lor i au nceput s-i dea n judecatpretinznd daune demiliarde de dolari.

Prin aceast lege care, la ordinul francmasoneriei, se vrea a fi adoptat ct mai repede, vor s fac chiar i cea mai mic nclcare a drepturilor de autor o infraciune. “Dac faci un cntec pentru karaoke sau la primul dans al nunii ai un cntec ce este protejat de drepturile de autor, vor s te fac infractor, s te bage n nchisoare i s te dea n judecat pentru sute de mii de dolari. Vor s adopte aceast lege ca s poat trimite trupele s te aresteze i s nchid site-urile din ara n care locuieti.” – se afirm n filmul pe care vi-l punem la dispoziie.
Legea pentru stoparea pirateriei online se vrea adoptat de ctre cei care controleaz din umbr populaia planetei, pentru a prelua Internetul i pentru a nchide mai ales site-urile ce au devenit din ce n ce mai numeroase i care sunt deja un pericol iminent pentru ei, prin campaniile de demascare a mainaiunilor odioase pe care francmasoneria le ntreprinde n ntreaga lume.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.