Sunt foarte mulți cei care au aflat că am fost să mă  văd față în față cu Gregorian Bivolaru, acolo unde trăiește el în prezent, iar unii dintre ei îmi cer amănunte despe acastă întâlnire. Unde este Gregorian Bivolaru ? E la fel cum îl știam din țară ? Am evitat să răspund explicit acestor întrebări deoarece am considerat că merită să îi respect intimitatea omului care mi-a fost model atâția ani.

 

Însă, privind retrospectiv toate detaliile și amănuntele dialogului meu cu Grieg privind această întâlnire, realizez că multe aspecte au fost controlate în mod direct de către acesta, într-un anume fel, mai exact în scopul de a mă compromite și decredibiliza în fața colegilor de la cursul de yoga. De ce ar urmări Gregorian Bivolaru așa ceva – se vor înteba unii, nedumeriți ?

 

Răspunsul este în fața ochilor noștri. Conținutul site-ului meu constituie o permanentă provocare la care el nu a răspuns niciodată direct. Mulți colegi de la MISA în citesc, citesc articolele despre MISA, și își pun întrebările pe care mi le pun și eu.

 

Acesta a și fost de altfel scopul întâlnirii mele cu Grieg: chestionându-l într-un mesaj cu privire la anumite chestiuni concrete, ce consttuie abateri grave de la regulile de comportament (yama și nyama), Grieg m-a invitat să vin la el și să discutăm toate aceste lucruri, punct cu punct, rugându-mă să vin cu dovezile pe care îmi întemeiez afirmațiile, el asigurându-mă cu anticipație că mi le va demonta rând pe rând.

Evident, înainte de a merge la el, m-am informat exact – de la cei care au mers cu același fel de discuții – cum abordează Grieg aceste întâlniri. Și am aflat că tehnica lui favorită este să lase omul să aștepte zile în șir sosirea lui (cum proceda și în România), dându-se foarte ocupat cu salvarea planetei, venind în ultima clipă la întâlnirea cu invitatul, iar discuția avea loc de obicei sub presiunea timpului, când “musafirului” îi țâțâia fundul că pierde avionul.

 

Tocmai de aceea, am ținut să îmi achit din propriul buzunar biletul de avion, hotelul și toate celelalte cheltuieli, sperând că dacă voi proceda astfel, voi trezi în el o scânteie de bun simț și nu va aplica metode de manipulare care să îi confere avantaje necinstite, precum cea descrisă mai sus.

 

Evident că Grieg și-a bătut joc, concluziile le puteți trage din relatarea de mai jos.

Din lipsa timpului, evident că nu am mai avut timpul să prezint nici o probă, dară-mi-te să mai și primesc explicații. Așa că am abordat probleme concrete, cum a fost cea cu fata cu cartea, din Japonia.

Iată pe ce ton îi vorbise în ultimul mesaj, acuzând-o de insuccesul cărții la care el o “montase” să muncească cu publicarea:

Ei, și aici a încercat să mă “facă”, ca un excroc ordinar. A refuzat să recunoască că i-a promis fetei cheltuielile făcute cu traducerea cărții, însă, chipurile din compasiune, îmi oferă să îi trimit fetei (eu personal !!!) suma de 1100 euro pentru biletul de avion spre casă. Inițial l-am refuzat, întrebându-l de ce nu i-l cumpără el, că tot ține legătura cu ea, însă el a insistat, așa că am luat banii, gândindu-mă că “ce-i în mână, nu-i minciună” și măcar atâta rezultat și alinare să duc și eu fetei respective.

 

Când m-a văzut că iau banii, am sesizat pentru o fracțiune de secundă pe figura lui o expresie de satisfacție răutăcioasă, pe care s-a grăbit să și-o controleze. Ceva de genul: “gata, te-am păcălit !”

 

Am plecat de acolo destul de confuz, neânțelegând care a fost scopul acestui aranjament ocolit. După ce am ajuns în țară, am trimis fetei banii în contul indicat de ea (contul fratelui ei), și am trimis mesajul audio/video de mai sus.

 

Apoi am fost dat afară de la curs, și s-a dovedit, încet încet că Grieg nu și-a ținut nici una dintre promisiunile făcute (nici cea cu dreptul la Replică pentru avocatul Nițurad Dumitru, nici cele făcute lui Petrică Groza).

 

Tocmai ce mă obișnuisem cu ideea că am mai lămurit o chestiune tenebroasă din trecutul meu și am încheiat un capitol cu unul dintre cei mai perverși și abili excroci pe care i-au cunoscut, când, primesc pe mail următorul mesaj de la fata din Japonia:

 

—– Forwarded Message —–
From: Adina Stoian <adinastoian@yahoo.com>
To:   *****************************
Sent: Saturday, 11 February 2012 10:10 PM
Subject: Mesaj urgent de la G

 

Draga  *********************

am primit unrmatorul mesaj pentru tine. Te rog mult sa imi confirmi ca l-ai citit si sa ne transmiti mai departe daca ai primit acei bani

toate cele bune,

 

————-

  Love and Light

Adina

_____________________________________________________________

“I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.” (Confucius)

 

 

Doamnă *********************,

După cum probabil știți deja, am transmis suma de 1 200 de euro prin avocatul Rapcea cu care am avut ocazia să ne întâlnim personal și ne facem datoria să vă anunțăm aceasta, deoarece după aceea nu am mai primit nici un mesaj de la dumnealui și nu am primit de asemenea nici un mesaj de la dvs. care să confirme că respectiva sumă a ajuns la dvs. pentru a vă cumpăra bilet de avion, așa cum dumnealui ne-a spus. În numele umanismului și a compasiunii ce ne caracterizează, dat fiind faptul că dumnealui ne-a comunicat că vă aflați într-o situație dificilă, am considerat că este de datoria noastră să vă ajutăm și am oferit acea sumă pentru a vi se trimite spre a vă cumpăra bilet de avion. Vă rugăm să ne anunțați dacă suma respectivă a ajuns la dvs. așa cum ni s-a spus. În cazul în care nu s-a petrecut aceasta, vă rugăm să ne confirmați că nu ați primit-o, pentru a-l ruga pe avocatul Mihai Rapcea să v-o trimită urgent în conformitate cu înțelegerea care a existat între noi.

De asemenea, ținem să vă anunțăm că am decis să vi se ofere gratuitate deplină în taberele de la Hercu și Costi timp de 10 ani de zile, atât dvs. cât și soțului dvs. dacă, bineînțeles, veți avea bunăvoința să primiți din partea noastră acest dar și să onorați invitația noastră dacă vă va face plăcere.

Vă anunțăm că noi am dat respectiva sumă lui Mihai Rapcea personal și așteptăm să ne confirmați dacă banii respectivi au ajuns la dvs. sau dacă a fost cumpărat biletul de avion așa cum Mihai Rapcea a pretextat. În cazul în care nu s-a petrecut aceasta, sau dacă biletul a costat mai puțin, vă rugăm să îl anunțați să vă trimită diferența sumei care a rămas și care vi se cuvine de fapt.

Cu bunăvoință și compasiune,

Mereu același

 

Deci, ce făcuse excrocul ? Îmi dăduse 1100 de euro să îi dau fetei, iar acum pretindea că de fapt i-a trimis 1200 de euro !!! Se făcea că nu a aflat de la mine că am livrat banii, și îi cerea confirmare că a primit 1200 euro !

 

Finalul ar fi fost previzibil: deja făcuse loc pe yogaesoteric.net – în chenarul cu abjecții “pentru cursanți”, scoțând două articole mai vechi, calomnioase, la adresa mea, în ideea că se pregătea următoarea dejecție: despre avocatul cel hoț Mihai Rapcea, care și-a oprit 100 de euro din banii destinați unei amărâte !

 

Dacă nu a putut să facă față argumentelor mele, atunci măcar să mă discrediteze în fața colegilor cu o pretinsă găinărie ! ACESTA ESTE GREGORIAN BIVOLARU !

 

Noroc cu fata din Japonia, care s-a prins la timp de manevră și i-a răspuns excrocului că A PRIMIT INTEGRAL ÎNTREAGA SUMĂ !

 

Există o infimă posibilitate de 0,000001% ca Gregorian Bivolaru să fi avut un moment de neatenție (se poate așa ceva la un eliberta spiritual !?) și să nu fi fost atent (sau să fi uitat) ce sumă de bani mi-a dat. Evident, nu o să mă pretez la jurăminte pe Biblie pentru atâta lucru, deși aș fi gata să o fac, dacă și el jură pe viațza și pe evoluția lui spirituală că mi-a dat să îi dau fetei suma de 1200 de euro iar nu cea de 1100. Dar mă îndoiesc că o va face.

 

În acest caz, îl asigur că de dragul onestității, sunt dispus să îi “returnez” cei 100 de euro “uitați” la mine, din propriul buzunar, doar să îmi spună unde vrea să îi livrez… că deh, vorba-aia, “unde a mers mia (de euro, cu drumul absolut inutil către el), merge și suta…” cum zice o vorbă din popor.

 

P.S.: mai trebuie să menționez o altă încercare de compromitere eșuată, marca Gregorian Bivolaru, pe care acesta a “exersat-o” și cu alții înainte. Cam cu 10 zile înainte de întâlnirea cu el, când îl anunțasem deja cu certitudine că am luat biletul de avion, m-am trezit cu un telefon de pe numar ascuns, din partea unui individ care dădea de înțeles că reprezintă francmasoneria, iar băieții cu șorțulețe sunt interesați ca eu să scriu o carte împotriva lui Gregorian Bivolaru, urmând să fiu răsplătit pentru asta.

Respectivul provocator încerca să smulgă de la mine prin telefon o mărturisire precum că sunt de acord cu scrierea cărții, cu primirea unor avantaje materiale… Evident că m-am prins de provocare și i-am dus lui Gregorian Bivolaru înregistrarea uneia dintre multede discuții cu acel individ provocator.

Evident, a negat vehement că ar avea vre-o implicare, dar pentru mine dovada că toată mascarada a fost doar o provocare, a constat în faptul că, după întoarcerea mea în țară, de la întâlnirea cu Gregorian Bivolaru, acel individ nu m-a mai căutat.

Pentru Grieg, mișcarea trebuia să fie una în care câștiga indiferent de rezultat (că dădeam curs provocării și acceptam banii, sau nu). S-a gândit că în orice variantă, era câștigător, prezentând fie trădarea mea (ce convenabil !), fie faptul că masoneria îi vrea pielea în băț (un plus de victimizare nu strică niciodată !).

Iată înregistrarea deosebit de edificatoare a uneia din acele convorbiri cu provocatorul lui Gregorian Bivolaru:

Marsava propunere – Marsava propunere

Asculta mai multe audio acustica

Și pentru că ideea nu e rea, îi promit lui Gregorian Bivolaru că voi scrie (când voi avea timp) o carte despre el… și cu bune și cu rele.

Iar celor creduli, de la MISA, care vor “pune botul” la mesajul de mai sus, considerându-l unul “autentic”, deci celor “spălați pe creier” – din categoria celor cărora le dau frisoane șorțulețele, le dau o singur sfat: ORIPILAȚI-VĂ ! :))

 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer