Sâmbătă am ieșit cu fimiu să dăm zăpada din parcare. Soare, vreme frumoasă. Seara am simțit o jenă în plămâni, iar noaptea aveam deja febră și transpiram. Toată duminica am fost varză, frisoane și febră mare. M-or fi ajuns radionicele din Ferentari, mi-am spus amuzat. Duminică seara încă nu îmi revenisem, cu tot cu antibiotice și tone de ceai băute. 

Luni dimineața deja mă simțeam mai bine, am putut să ies până la tribunal și la birou. Când, ce să vezi !? Se pare că gripa asta nu am experimentat-o doar eu. Încă două secretare, doi colegi și un client au zăcut în weekend, cu aceleași simptome ca și mine.

Mă întreb dacă nu cumva suntem cobaii unui experiment cu viruși, pentru creșterea vânzărilor la medicamentele “de sezon”…

Toți cei molipsiți au ieșit sâmbătă din casă, la aer… aer care ar fi putut fi infestat prin metoda acelor chem-trails (avioane de mare altitudine care “stropesc” cu anumite substanțe zonele urbane).

Eu până acum am identificat 8 persoane (6 bărbați și 2 femei) – toate din București, care au avut aceste simptome. Coincidența mi se pare prea mare… toate au început să se îmbolnăvească sâmbătă… OR FI PUS ĂȘTIA CEVA ÎN SÂMBĂTĂ ?!

Voi ce părere aveți ? Aștept comentariile și relatările voastre…

 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer