ASOCIAŮIA VICTIMELOR MINERIADELOR

1990-1991 DIN ROM┬NIA

Str. Bati║te nr.11 sect.2, Bucure║ti, RomÔnia,

tel/fax: 0311.01.12.39, 0766.482.999

129/28.02.2012.

á

Cãtre,

 

MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR

 

In atentia

á

Domnului Ministru Gabriel Berca

 

á

ááá ááááááááAsocia■ia noastrã va solicita sa luati masurile legale impotiva conducatorilor Jandarmeriei Romane care au refuzat sa aplice legea privind-ul pe ádomnului Eduard Nita(tigan) care organizeazaá in prezent un targ ilegal cu vanzare de produse in pasajul Universitatii. Acesta afirma ca are rude in Jandarmeria Romana si nu va pati nimic.

Mentionam ca in aceasta locatie se pot desfasura DOAR EXPOZITII FARA VANZARE lucru certificat si de Administratia Strazilor cei ce elibereaza aviz in acest sens. Avem fotografii cu preturi afisate si inregistrari video de vanzare in aceasta locatie.

áAm trimis Jandarmeriei Bucuresti- domnului General Eugen Meran nenumerate plangeri pe aceasta tema denuntind ,,cardasia jandarmilor ‘’cu comerciantii ilegali din Pasajul .

Aceeasi jandarmi care au terorizat protestatarii pasnici din zona Pietii Universitatii.

Se pare ca banii ,,stransi ‘’ de la organizator si comerciantii ilegali ar merge in campania P.D.-L -ului

Le-am trimis inclusiv adresa de la Administratia Strazilor Bucuresti prin care se confirma ca in Pasajul Universitatii nu se comercializeaza nimic ci doar se pot organiza expozitii tematice fara vanzare sau orice fel de alte activitati penrtu informarea publicului.

Faptul ca si in ziua de astazi se vand produse, se efectueaza act de comert in aceasta zona denota ca nu s-au luat inca toate masurile legale pentru impiedicarea acestor acte de contraventie si prin repetare de infractiune.

Faptul ca am reclamat inclusiv la Politia Comunitara si cei trimisi sa efectueze controlul au luat spaga si nu au aplicat legea, confirma ca si jandarmii au procedat asemanator ei neaparind deloc in Pasajul Universitatii desi la suprafata in Piata Universitatii eraul suficient de multi. Telefonic am incercat sa i-au legatura cu conducerea Jandarmeriei Bucuresti si a Jandarmeriei Romane sau alta persoana din conducerea unitatii, nu s-a vrut.

Singurul cu care am discutat de doua ori a fost maiorul Zarif care m-a asigurat ca jandarmeria nu este la dispozitia lui Ene.

Mentionam ca astazi in Piata Universitatii vom demasca abuzurile si coruptia Jandarmeriei Romane.

 

Cu stima

 

Pre║edinte

ENE VIOREL

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer