Iasi: Miting NATIONALIST pentru REUNIFICAREA statelor romanesti

Sâmbătă, 3 martie 2012, va avea loc ședința comună a guvernelor din R. Moldova și Romania, la Iași, orașul Unirii. Cu această ocazie Noua Dreaptă va desfășura un miting de susținere a unirii, începând cu ora 10:00 în fața Universității Al. I. Cuza.

Unirea celor două maluri ale Prutului se va realiza dacă strada va pune presiune pe deciziile politicienilor români. Vă așteptăm în număr cât mai mare să milităm alături de noi pentru reîntregirea neamului românesc.

E momentul să punem cu toții o mană de ajutor pentru a împlini visul dintotdeauna al românilor. Trebuie să zdrobim nedreptatea istorică ce ne apasă. Trebuie să existe pe lumea aceasta o singura Romanie , mare , demnă și care să includă în componența ei pe toți românii.

Va așteptăm sâmbătă în număr cât mai mare să mai facem un pas spre schimbarea istoriei. Veniți alături de noi să amintim tuturor că Basarabia e România! Veniți alături de noi să le arătăm fraților de peste Prut ca nu sunt singuri și că la fel de mult ca și ei noi vrem UNIREA și cu voia lui Dumnezeu aceasta va veni cât de curând!

Biroul de Presă al Noii Drepte Iași

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *