cauciucuri_de_ceataMai mul■i ║oferi au rŃmas ţnce■o║a■i pe DN7, ţn urma cŃderilor masive de cea■Ń din ultimele zile. ¬eful Poli■iei Rutiere, Lucian Dini■Ń a avertizat conducŃtorii auto asupra pericolului acestui fenomen: „╬n zonele montane bucŃ■i mari de cea■Ń s-au desprins deja de pe versan■i și cad pe carosabil. RecomandŃm ║oferilor sŃ fie dota■i cu lope■i pentru cea■Ń ║i sŃ a║tepte sosirea utilajelor de desce■o║are, dotate cu ventilatoare de mare putere.
PÔcla s-a depus pe carosabil ţn majoritatea regiunilor ■Ńrii, de aceea to■i ║oferii care vor fi prin║i conducÔnd fŃrŃ cauciucuri adecvate, vor fi amenda■i. „Anvelopele sunt dotate cu lamele de cuțit microscopice care taie cea■a,” spune Dini■Ń vizibil entuziasmat. „Sunt ║i fosforescente. Nu numai cŃ sporesc vizibilitatea pe timpul nop■ii, dar și gagicile se ţnghesuie la mașinŃ ca fluturii la bec!

¬oferii se plÔng ţnsŃ cŃ anvelopele sunt prea costitisitoare ║i trebuie ţnlocuite prea des. „Abia schimbasem cauciucurile de frunze la sfÔr║itul toamnei, cŃ acum tre’ sŃ pun altele,” ne-a spus un ║ofer de tir nemul■umit. „Am nevastŃ, copil ║i douŃ prostituate de hrŃnit. O sŃ rŃmÔn cu cauciurile de ghea■Ń, chiar dacŃ mai au pu■in ║i mi se topesc pe mașinŃ.”

 

Autor: Adrian – timesnewsroman.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares