cauciucuri_de_ceataMai muli oferi au rmas nceoai pe DN7, n urma cderilor masive de cea din ultimele zile. eful Poliiei Rutiere, Lucian Dini a avertizat conductorii auto asupra pericolului acestui fenomen: „n zonele montane buci mari de cea s-au desprins deja de pe versani și cad pe carosabil. Recomandm oferilor s fie dotai cu lopei pentru cea i s atepte sosirea utilajelor de desceoare, dotate cu ventilatoare de mare putere.
Pcla s-a depus pe carosabil n majoritatea regiunilor rii, de aceea toi oferii care vor fi prini conducnd fr cauciucuri adecvate, vor fi amendai. „Anvelopele sunt dotate cu lamele de cuțit microscopice care taie ceaa,” spune Dini vizibil entuziasmat. „Sunt i fosforescente. Nu numai c sporesc vizibilitatea pe timpul nopii, dar și gagicile se nghesuie la mașin ca fluturii la bec!

oferii se plng ns c anvelopele sunt prea costitisitoare i trebuie nlocuite prea des. „Abia schimbasem cauciucurile de frunze la sfritul toamnei, c acum tre’ s pun altele,” ne-a spus un ofer de tir nemulumit. „Am nevast, copil i dou prostituate de hrnit. O s rmn cu cauciurile de ghea, chiar dac mai au puin i mi se topesc pe mașin.”

 

Autor: Adrian – timesnewsroman.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *