Mitinguri de protest ale M.I.S.A.

As fi vrut sa particip la aceste mitinguri, dar cum sunt suspendat pentru 3 ani acest lucru nu este posibil. O sa trec totusi pe acolo. Imi exprim pe aceasta cale solidaritatea fata de Gregorian Bivolaru cu privire la caracterul abuziv al interceptarilor, insa solidaritatea mea se opreste doar la asta.

Iata lista mitingurilor:

MARȚI 6 MARTIE și MIERCURI 7 MARTIE 2012, Școala de Yoga MISA va organiza câte trei mitinguri de protest față de abuzurile autorităților române în cazul MISA-Gregorian Bivolaru:

 Miting de protest în fața sediului SRI (din Bulevardul Libertății, nr. 14 D, sector 5), 6 martie și 7 martie, între orele 10.00-12.00. Vom protesta împotriva interceptărilor ilegale din dosarele MISA și Gregorian Bivolaru, care au fost realizate ani de zile sub pretextul că MISA ar fi o organizație extremistă.

 Miting de protest în fața sediului PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE (din Bulevardul Libertății, nr. 12, sector 5), 6 martie și 7 martie, între orele 12.00-14.00. Vom protesta împotriva fabricării probelor și folosirii de probe ilegale în dosarele MISA și Gregorian Bivolaru.

 Miting de protest în fața sediului REPREZENTANȚEI COMISIEI EUROPENE ÎN ROMÂNIA (din str. Vasile Lascăr, nr. 31, sector 2, București), 6 martie și 7 martie, între orele 14.30-16.30. Vom protesta împotriva abuzurilor SRI-ului si Parchetului săvârșite față de Gregorian Bivolaru, care a primit azil politic în Suedia.

Îi invităm pe toți cursanții și simpatizanții MISA să participe la aceste mitinguri de protest, în speranța că aceste acțiuni vor sensibiliza opinia publică și vor determina luarea de măsuri adecvate ale autorităților pentru stoparea definitivă a abuzurilor în cazul MISA-Gregorian Bivolaru și sancționarea celor care au realizat aceste abuzuri.

Sursa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7012

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *