Sptmna aceasta, tribunalul orașului Lillie a anunțat sentința unui oarecare cetțean Jean-Pierre S. (numele complet nu este comunicat), condamnat pentru propaganda nazismului și antisemitismului.

nazist 300x200 Un francez a fost condamnat pentru nființarea unui muzeu dedicat celui de al Treilea Reich antisitem Locuitorul orașului Meteren, din nordul Franței, n regiunea Pas-de-Calais, a organizat n propria cas “Muzeu Gloriei Celui de-al Treilea Reich” cu un numr mare de exponate. n afar de aceasta, Jean-Paul a creat un site neonazist care purta sloganul “Iubesc și servesc” (“aime et sers”).

Experții poliției, care au studiat timp de cteva luni blogul nazistului au identificat, potrivit procurorului Olivia Thiel, note de genul: “Rasa evreiasc se afl pe treapta inferioar a dezvoltrii umane. Evreii sunt asemenea unor bacterii, mpotriva crora unica soluție este antisemitismul”.

n pofida faptului c Jean-Paul S. nu a fost supus n trecut urmririi penale, numele acestuia este cunoscut poliției: acesta fusese reținut la Bruxelles pentru participarea la un acțiune de protest neautorizat, organizatorii crora se pronunțau mpotriva islamizrii Europei.

Amatorul celui de-al Treilea Reich este un activist al „Mișcrii Național-Socialiste”, o formațiune politic american de orientare neonazist cu sediul n orașul Detroit, nființat n anii 70, cu sprijinul activistului politic american George Lincoln Rockwell. Partidul se pronunț mpotriva imigrației nelegale, mpotriva evreilor, musulmanilor, negrilor și homosexualilor.

Potrivit site-ului La Voix du Nord, familia condamnatului (mama și soția) i mprtșesc viziunile politice. Potrivit directorului școlii, unde nvaț cei doi copii a lui Jean-Paul S., aceștia sunt și ei infectați cu “idei periculoase” și se mndresc cu viziunile sale xenofobe. n ajunul procesului, dulul cu numele Adolf, care locuia n aceast familie, a fost nevoit s-și schimbe numele. La presiunea opiniei publice, acesta poart numele de Asterix.

Jean-Paul S., a fost condamnat la doi ani privațiune de libertate, iar soția acestuia la un an.

sursa: antimedia

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *